CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Ciocnire de titani in media: Cristoiu, la tribunal cu Nistorescu

0 comentarii / 1676 vizualizări / 8 iulie 2011

Premieră absolută în mass-media de la noi, dacă nu chiar din întreaga lume: doi giganți ai presei post-decembriste se vor înfrunta în instanță, nu din cauza calomniilor proferate în vreun articol, ci din cauza comentariilor postate de cititori pe internet.

Ion Cristoiu, tutorele profesional de odinioară al lui Cornel Nistorescu, a decis să îl dea pe acesta în judecată și să îi ceară despăgubiri de jumătate de miliard de lei, pentru că a permis în repetate rînduri postarea de comentarii negative la adresa lui, pe siteul Cotidianului, în subsolul unor materiale de presă.
”Într-un text publicat pe Reporter virtual din 10 iunie 2011, avertizam că voi da în judecată pe proprietarul sau directorul unui site care permite postarea pe site-ul respectiv a unor injurii şi calomnii la adresa mea. Aşa cum s-a putut vedea şi din emisiunea Evenimentul zilei de pe B1TV de miercuri seara, m-am ţinut de cuvînt. În urma înjurăturilor şi calomniilor lăsate cu bună ştiinţă să apară pe site-ul Cotidianul la adresa mea, l-am dat în judecată pe Cornel Nistorescu, cerînd despăgubiri de 500 milioane lei (vechi). Poate că procesul îl va învăţa minte pe Cornel Nistorescu să nu mai folosească trucul de a lăsa să apară pe site-ul Cotidianului fel de fel de mizerii despre duşmanii săi din presă şi din politică în timp ce orice postare critică la adresa sa e cenzurată drastic” anunță Cristoiu într-un text publicat azi.(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998