CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ciolacu: ”Lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze ACUM!”

6 comentarii / 2675 vizualizări / 20 februarie 2023

”România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării! Lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze ACUM!
Statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina.
Poporul român însă nu acceptă să rămână fără această minune a naturii care este Delta Dunării!
Vreau să fiu foarte clar: minciunile, manipulările și minimalizarea problemei trebuie să înceteze!
Autoritățile române trebuie să ia decizii rapide pentru ca lucrările de pe Bâstroe să înceteze imediat și situația să revină la normal.
Vom face apel la toate convențiile internaționale, bilaterale și la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării!
Ne vom proteja, cu toate forțele, moștenirea generațiilor următoare!” a anunțat, pe Facebook, președintele PSD, Marcel Ciolacu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. ”Am inteles, sa traiti !” va răspunde Zelenski. Pe bune? Asta e toata atitudinea unui sef de partid aflat la guvernare? Pe facebook? Retelele sociale sunt pentru prosteală, nu pentru masuri politice de o gravitate atat de mare. Sedinta de guvern si de partid pe tema asta, niet? Aurescu unde e? Ce răspunde el in legatura cu omologul lui ucrainian cu care se pupa si imbratisa saptamana trecuta plin de veselie? Vrem sa ne ia cineva in serios sau nu? Unde este SRI? De ce nu este chemat in Parlament? Oare mai avem nevoie de SRI, de aceste lichele care nu au facut altceva decat sa ii serveasca pe dusmanii tarii? Nu Putin e dusmanul nostru ci aceste servicii secrete care mananca sume de bani enorme de la buget, in detrimentul altor domenii vitale; guvernul acesta slugarnic e dusmanul nostru; SUA sunt dusmanii nostri care isi intind tentaculele asupra teritoriului nostru. Ne spune Europa Libera ca SUA sunt în spatele dragării canalului Bâstroe de către Ucraina: Vor să facă o bază maritimă în Delta Dunării. ”Documentul intitulat „Black Sea Security Act of 2022” a fost introdus în Senat vara trecută și a fost adoptat în decembrie de Comisia pentru Relații Externe a Senatului SUA”.

  2. Tiganul asta de buzau,nu reprezinta nimic. Ii e frica de pierdera de voturi.

    • Mars la paie potaie fara caracter.Fa ceva ,dute peste Ciuca,,dai din gura si la concret nimic.O sa vezi la alegeri.Ai auzit de AUR,o sa fie pe la 25-30% cumva langa voi daca nu peste.

  3. N-am vazut atat slugarnicie, ca la romani. Si daca au ei acordul UE care este treaba? Poate sa aibe si acordul lui sf. Petru. Dunarea parca trece prin Romania, de ce nu facem ,ecluze, poarta, baraj , ce o fi, nu coteaza si sa controlam debitul si sensul – mare branza. Asa este sunt tot felul de tratate internationale , dar si ce fac ei in mod normal Nu se face. Au prins curaj de nesimtiti ce sunt. Daca voiau sapaturi si canal naviabil trebuiau sa demareze discutii diplomatice , apoi mai vedeam.

  4. PSD-ul si-a depasit de nivelul de incompetenta, odata cu promovarea ciolacului la ciolanul suprem…las-ca nu e prima oara cand experimentam o monstruoasa coalitie la guvernare…nici in 2009 n-a fost altfel, doar ca n-aveau atatea justificari ale slugarniciei fata de cotrocean…In rest, ce sa zic…ne pregatim de reeditarea ‘procesului marii tradari nationale’, faza pe marionete. macar de apucau sa-l reabiliteze pe maresalul Antonescu, aveau toate elementele…daca Ucraina isi slaveste si fascistii, ba le dezgroapa si aplica si ideologia in aplauzele universului. puteam si noi sa ne amintim momentele de demnitate nationala.. Cred ca suntem singura tara din lume care lupta mereu de partea invingatorilor si plateste, in final, despagubiri de razboi ambelor tabere…dar, de data asta am reusit sa ne depasim si pe noi – pierdem teritoriu (ca si la asta se va ajunge in final, dupa pierderea Sulinei ca navigabila si disparitia deltei..) chiar cand nu luptam….si sluga asta de Ciolacu ne spune ca ‘ucrainenii ne sunt prieteni’…mi-e groaza sa aflu cam ce ne-ar face daca ne-ar fi dusmani (desi, niste marturii istorice s-au mai pastrat…)!

  5. Deci colonia nu permite. Si ce ati facut in acest sens, slugilor? Ati dat doar din gura si ati continuat sa ajutati aceasta tara neprietena.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998