CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ciolacu vrea vot obligatoriu la prezidentiale

2 comentarii / 2604 vizualizări / 24 noiembrie 2019

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, la ieşirea de la urne, că ar trebui să aibă loc o dezbatere foarte serioasă pentru ca votul pentru Preşedintele României să fie un vot obligatoriu.

„Nu este important cu cine am votat eu, cum am votat noi cred că este previzibil, important este să vină cât mai mulţi români la vot, vorbim de prima funcţie în statul român, cea de Preşedinte al României”, a spus Ciolacu, potrivit Agerpres, susţinând că „după aceste alegeri cred că ar trebui o dezbatere foarte serioasă ca cel puţin votul pentru Preşedintele României să fie un vot obligatoriu, astfel încât preşedintele României să fie legitimat de cât mai mulţi dintre români”. „30 de ani este imens, totuşi pentru o democraţie consolidată este foarte puţin. M-am referit deocamdată doar la votul pentru preşedintele României, fiind cea mai importantă funcţie în statul român şi ar fi un început, un exerciţiu, şi pe urmă vom vedea cum decurge acest exerciţiu şi vom merge înainte”, a afirmat Ciolacu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Schimbati idioata lege electorala capitolul- romanii din strainatate. Gasiti modele in legile altor state mai destepte. De ex. Sa voteze in tara, sa voteze doar cei care au pana in 5 ani de sedere in strainatate. De ce mai voteaza cei plecati de ani buni 10, 15, 20, 25, care vorbesc urat despre Romania, care au uitat limba romana, ai caror copii nu vorbesc limba romana ? Cand se fac disecarile votantului si se scoate in relief faptul ca votantul PSD este cel .fara studii, fara dinti, se ia in calcul si „diaspora”? Ca doar nu au plecat din tara somitatile? Nu cei cu facultate sterg italienii la fund. Toti analfabetii, si cei fara un capatai formeaza „distinsa diaspora”.

  2. Ciolac(n)ul inputit si pion otravit ar trebui dat afara imediat din psd.Asta este dubios din cale afara: joaca dublu.Eu sunt inca socat cum el a spus fara nici o frica si jena inaintea motiunii de cenzura ca guvernul partidului lui pica, ca nu are voturi , etc.Parca ii canta vocea doua la mandolina pnl ului.Cine l-a pus sef pe tampitu asta corupt a declansat dezastrul in psd.Si mai tot el fortos sa convinga pe Dna Dancila sa isi dea demisia.Acuma sa pui un asemena cal troian la sefia PSD se presupune ca psd ul a intrat intradevar in saptamana chioara si ca el e singurul vizionar cu ochiul drept sanatos intre orbetii social democrati psd. Acesti psdsti au inceput sa se se sinucida in masa prin lipsa de corectitudine care ii face santajabili de catre alti hoti ;hot pe hot! Apoi, cum sa pui sef de campanie un Scorpion distrugator ca aia Vasileasca.Si Dragnea la fel scoprion, etc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998