CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Cioloș, acuzații-bombă: Paul Stănescu, mafiotul PSD care spoliază banii UE

4 comentarii / 2394 vizualizări / 9 octombrie 2023

”Îi cer lui Marcel Ciolacu să răspundă rapid dacă modificările legislative prin care PSD a transformat Delta Dunării în pajiște și cele prin care stuful devine eligibil pentru subvenții europene au fost făcute doar pentru ca firmele legate de prietenul său Paul Stănescu să primească milioane de euro bani europeni” a scris fostul comisar european pentru Agricultură, Dacian Cioloș, pe Facebook.

”Dacă e adevărat, asta arată cum Ciolacu conduce un partid care spoliază nu doar bugetul țării, ci și pe cel al Uniunii Europene prin șiretlicuri din care prosperă mafiile din jurul său.
O asemenea schemă – felicitări, Paul Angelescu și Pro TV, pentru dezvăluire – trebuie investigată de urgență de DNA și chiar de Parchetul European, pentru că acum e clar de ce baronul de Olt își pune miniștri ai Agriculturii și șefi ai Comisiei de agricultură din Parlament cu mâna lui Ciolacu” mai scrie fostul premier. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nu-l inghit pe Ciolos, dar are dreptate. Mafia iliesciana, infiintata in 1990 de ilici,iliescu, care a devenit Ciuma Rosie, nu se dezminte

    • Nu te supara ,esti pe din afara,ce are sula cu prefectura?,despre mafia PDL-ista ai auzit?Blaga,Boc,Udrea,Basinescu,Videanu,etc,etc.Rezon,cum spune personajul lui Caragiale.!!!

  2. Jegul asta se baga in seama pe chestii de doi bani. Zi ceva de multinationalele cu cifre de afaceri de miliarde si profit zero,pe cine dracu mai intereseaza Delta cand toata tara a fost vinduta la mezat.

  3. Dacă e de la ProTV, m-am lămurit. Probabil patronilor de acolo nu le-a căzut bine chestia cu 1% din cifra de afaceri, la fel ca pe vremuri taxa pe lăcomie. Ăsta e răspunsul…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998