CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Ciolos cere capul lui Arafat: Sa-si dea demisia

6 comentarii / 4580 vizualizări / 30 octombrie 2019

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, președinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, a declarat, azi, la Adevărul LIVE, că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, ar trebui să își dea demisia și să își asume modul în care a gestionat intervenția în cazul Colectiv, după ce Libertatea a publicat o înregistrare video realizată de subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov ajuns la locul dezastrului, care a fost ținută la secret timp de patru ani de ISU și IGSU, și care arată haosul din primele minute ale intervenției pompierilor.

„Eu cred că acolo e nevoie, în primul rând, de asumarea responsabilității politice, pentru că dânsul a condus sistemul de la construire și e nevoie de o reformă mai profundă, care nici măcar nu ține doar de proceduri și de protocoale care trebuie aplicate, ci ține de atitudinea funcționarilor față de responsabilitatea pe care o au”, a subliniat, în acest sens, Dacian Cioloș.

”Cu informațiile pe care le avem acum, cred că domnul Arafat trebuie să-și asume responsabilitatea inclusiv politică și morală” a spus Cioloș.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Asta o fi rau intentionat sau este doar prost facut gramada?

  2. Cred că…și…și.

  3. Ciolsz, Kur Vopsit, are si discursuri morale ?

  4. Dle Ciomoș, ati fost premier.. Ce atî facut pentru noi poporul român? Domnul Raed Arafat a creat un sistem de salvare eficient care poate fi exemplu și pentru alte state .Rog documentati-va , gânditi și apoi vorbiti

  5. in ce calitate cere Ciolos demisia lui Raed Arafat?De lucrator asasin al securiattii stalinite, de sluga la condamnatul infractor Soros george, oride complice cu nazistul Klaus Iohannis. mai bine ar cere sa i se dea costum vargat asa cum merita toti criminalii securitatii/politie politica basist/iohanniosta.

  6. Toată viața lui, julian a fost bugetar. Dacă se privatizează tot, nea julian rămâne in şomaj, deoarece nu cred că va putea performa în privat (şi ca bugetar a fost cam de răhățel)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998