CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Ciolos, declaratii de razboi: Nu vom gira noul FSN

5 comentarii / 1756 vizualizări / 22 noiembrie 2021

Președintele USR, Dacian Cioloș, face anunțul de război după încheierea a ceea ce el numește simulacrul de consultări la Cotroceni: ”De azi, USR devine principalul partid de opoziție” care nu va vota ”un guvern capturat de PSD”.

”Am declinat, astăzi, invitația președintelui Iohannis de a merge la consultările pentru formarea guvernului. Avem respect pentru instituția prezidențială, dar de această dată am fi girat un simulacru de consultări cu un rezultat dinainte cunoscut. Astăzi, președintele Iohannis și-a abandonat rolul de mediator și a devenit nașul acestei monstruoase coaliții socialist-conservatoare.
USR nu poate să gireze constituirea noului FSN care, din acest moment, va deține aproape întreaga putere în statul român. USR nu va vota un guvern capturat de PSD, partid care a masacrat legile justiției și a gazat cetățenii români pe 10 august.
Din păcate, liderii PNL abandonează orice speranță de reformă a justiției și legitimează în felul acesta un guvern care are toate premisele să revină la manevrele patentate de Iordache și Nicolicea.
De azi, USR devine principalul partid de opoziție și singurul partid care apără valorile democratice, europene și autentic liberale. Ne vom folosi toate pârghiile din Parlamentul României și din Parlamentul European pentru a ne asigura că această coaliție PSD-PNL nu derapează de la reformele din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care miniștrii USR și-au adus întru totul contribuția.
Ne vom asigura că cele 30 de miliarde de euro câștigate de România în timpul mandatului USR vor ajunge cu adevărat în buzunarele românilor și nu în conturile clientelei PSD și PNL” a scris Cioloș pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Vai ce tragedie ..
  Sufăr enorm și transpir spiralat…
  Hai sictir neomarxistule

  • Să vezi tu tragedie când ți-o sări benzina și energia până la ceruri, deșteptul lui pește! Și când o să ai 4% creștere economică și 7% inflație! Taci că faci valuri!
   În altă ordine de idei: în maximum un an, PNL se duce pe copcă. Și AUR. Rămân PSD și USR (udemereul nu-i partid, ăia-s eternizați la guvernare din 1990).

   • Hehehe, creștere economică 4%?!? Vine o trântă de 10%, se duce consum, dispar speculațiile firmelor SRI, toți sărăcanii veți mânca borduri. :))))))))))))

 2. Nu-l intreaba nimeni pe „nelinistitul” asta despre marile enigme ale guvernarii sale – dezastrul medical postcolectiv, – in numele salvarii „afara” a supravietuitorilor a distrus integul sistem medical, pe langa mizeria exibarii ranitilor prin fata camerelor, sa-si justifice crima, apoi, moartea bebelusilor cu sindrom nefrotic, niciodata investigata, infiltrarea securist-tradatoare a tuturor institutiilor, girarea unor acte paralegale care a dus la nesimtirea pensiilor „pensionatilor” cu dedicatie, fideli….Si pentru ca „magistratii” nostri se misca in ritmul sasului, poate a venit vremea sa-l intrebe unul ce, dracu, a cautat „parte civila” in dosarul ICA, in locul Ministerului de Finante, ca sa aflam, in sfarsit, ce l-a propulsat in copacul lingatorilor de clante nivel UE…

 3. usereul este un partid anti-romani!
  din pacate nu doar ei!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998