CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Ciolos: ”Eu nu as mai vota primarul ala care omoara oameni”

4 comentarii / 2095 vizualizări / 1 octombrie 2021

Liderul PLUS, Dacian Cioloş a declarat azi, la Digi FM, despre tragedia de la Constanţa, că vina e autorităților locale, pentru numirile făcute în funcţiile de manageri de spitale, pe criterii politice.

”Dincolo de bani, aici este şi o problemă a asumării responsabilităţii politice. (…) Eu nu aş mai vota primarul ăla care ştiu că omoară oameni pentru că nu numeşte manageri competenţi, ci îi pune pe criterii politice”, a spus europarlamentarul PLUS.

Cioloş a comentat şi reacţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat că ”statul a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii”. ”Nu astăzi a eşuat statul, aduceţi-vă aminte de cazul de la Caracal, cu acea fetiţă, deja de atunci vorbeam de incapacitatea statului să îşi îndeplinească rolul, pentru că e împânzită admnistraţia publică de oameni numiţi politic”, a afirmat el.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Un puscariabil a ajuns sef al gruparii de mare infractionalitate USR/PLUC. Un criminal, ramas nejudecar, necondamnat Ciolos Dacian are pareri????Pareri impotriva altora asemeni lui? Din vina expresa a asasinului securist Ciolos Dacian in Romania este explozie de cancere de colon. Dacian Cioloș, a permis să fie introdusă în agricultura românească o substanță cancerigenă. Este vorba despre INITIUM, care ajută la creștera rapidă a legumelor, însă la fel de repede conduce și la mărirea tumorilor maligne. Motiv pentru care, foarte mulți români se confrunză azi cu cancer de colon. Toate acestea au avut loc doar pentru a face jocul companiilor germane în defavoarea României. Mai mult decât atât, în timp ce românii consumau legume modificate genetic, Dacian Cioloș, a precizat la un post de televiziune faptul că el “evită să consume alimente care au la bază organisme modificate genetic “pentru cetățeni , însă, erau bune.

  2. @ Bă, vacinarea nu are cum să fie o prioritate pentru societate pentru combaterea problemelor de natură medicală, de interes larg, chestiune demostrată de apariția de noi forme de sancționare a deciziilor de vaccinare, care nu rezolvă chestiunea modificării variantelor de viruși, ? Vacinarea devine utilă atunci când aceia ce își asumă responsabilități de conducere și decizie nu asigură condițiile de mediu care să nu facă din vaccinare o soluție necesară pentru combaterea problemelor de natură medicală ce apar în societate ca probleme de natură extinsă, ?

  3. & Sunteți de părere că guru Bivolaru a fost un bun maestru pentru domnul Cioloș, fost și comisar european pentru agricultură, ceea ce ar puetea face din domnul Cioloș , ca discipol al domnului guru Bivolaru, și un eventual expert în spirale, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998