CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ciolos isi dezvaluie transant planurile de viitor: habar n-are!

1 comentariu / 4104 vizualizări / 18 februarie 2017

Fostul premier Dacian Cioloș a abordat deschis și fără echivoc azi, într-un interviu pentru Europa FM, problema mult comentată a viitorului său politic, el transmițînd un mesaj clar: habar n-are. Dar, se gîndește intens la o soluție.

Cioloș a declarat că în următorii 2-3 ani își dorește să stea în România și se gîndește la modul în care poate fi de folos aici de acasă, și la modul încare poate menține strînsă echipa care s-a încropit anul trecut la guvernare, ”să valorificăm momentul acesta pe care îl trăiește societatea”.
Întrebat direct dacă vrea să facă un partid nou, Cioloș a explicat că în ultimii ani au apărut partide noi, dar cam toate se zbat doar să intre în parlament, unele nici nu au reușit, în timp ce partidele vechi sunt hulite și au pierdut încrederea electoratului.

”Mă întreb, deci, dacă soluția e să faci un partid nou sau să schimbi modul de a face politică”.
Cioloș a declarat că ia în calcul să facă politică într-un partid deja existent pe scenă, ”dar mă întreb, pentru că sunt mai multe variante: să stau în afara partidelor și să încerc să îmi aduc contribuția prin alte forme de organizare la ameliorarea modului de a face politică sau de a intra într-un partid și a încerca să arăt, prin exemplul propriu, că se poate face politică și altfel, ori soluția de a face un alt partid, dar teama mea e că lumea se plictisește repede de un partid și iar se întoarce la ideea că ”toți sunt la fel”. Cred că nu atît vehiculul e important, cît modul în care conduci vehiculul respectiv. Atunci cînd mi-e teamă de ceva, înseamnă că e o provocare la care încă nu am găsit încă modalitatea să răspund. Teama te blochează să faci anumite lucruri” a conchis fostul premier.

Întrebat, în final, ce ar face cu un milion de euro, dacă l-ar obține, Cioloș a răspuns fără ezitare: ”aș călători”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Julien are tata Militian si mama Centralista. Adica Ascultatoare de telefoane. Adevarata origine sanatoasa in sistemul neosecurist!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998