CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Ciolos, taxat in Parlament: ”Aveţi nevoie de bani pentru ascultarea telefoanelor?”

2 comentarii / 2413 vizualizări / 5 aprilie 2016

De la instalarea guvernului Cioloș şi până în prezent, România s-a transformat încet-încet într-un studio de telenovelă, este de părere deputatul PSD Sorin Iacoban, într-o declarație parlamentară. Acesta îl taxează dur pe premier pentru afirmația că nu sunt bani pentru creşterea cuantumului indemnizaţiilor mamelor.

”Rămânem surprinşi de afirmaţiile dumneavoastră: că nu sunt bani, pentru că ştim că Guvernul Ponta v-a lăsat vistieria plină, o creştere economică de 3,9% – una din cele mai importante creşteri economice din Europa – şi zero datorii la Fondul Monetar Internaţional. Să înţelegem că aveţi nevoie de bani pentru ascultarea telefoanelor, pentru flotila de avioane a preşedintelui sau pentru campania electorală a PNL-ului? Cumva, FMI-ul are nevoie de o nouă piaţă de desfacere în sud-estul Europei?” mai spune deputatul PSD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. sa plateasca porcii de la transnationale impozite, nu sa transfere miliarde in paradisuri fiscale la sutele de off-shore-uri infiintate acolo pentru a face evaziune sub forma recuperarii capitalului investit!

  2. zdreanta pesedista, bugetul a fost votat in iarna, cretinule. trebuie respectate legile, vierme rosu!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998