CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Circ: europarlamentarul Becali si-a trecut in CV calificarile Stelei si donatiile

0 comentarii / 1894 vizualizări / 3 martie 2010

In dorinta de a le demonstra colegilor sai din Parlamentul European cat de crestin, generos si caritabil este el, europarlamentarul Gigi Becali si-a tras un CV pompos si absolut unic la nivelul forului european, pe care l-a postat pe site-ul PE si in a carui elaborare nu a respectat absolut nicio norma in domeniu.

“Cel mai recunoscut crestin din Romania!”
In mod normal, CV-ul unui parlamentar european cuprinde studiile, experienta profesionala si functiile detinute in timp. Nu e cazul lui Gigi Becali: acesta, dupa ce se prezinta drept absolvent de liceu, se lauda, in CV, ca este “cel mai recunoscut crestin din Romania” si “detinator al Crucii Episcopale” care i-a fost oferita, de multi episcopi, pentru recunoasterea evlaviei de care da dovada. In dorinta de a evidentia ce suflet maret are, Becali nu uita sa povesteasca, in scris, faptul ca a construit sute de case pentru sinistrati si a facut donatii catre Biserica si Muntele Athos, sumele oferite fiind, cu rigurozitate, stipulate in paranteza. Nici performantele atinse cu echipa de fotbal Steaua Bucuresti, in UEFA, sau ajutoarele acordate persoanelor cu handicap, nu sunt sortite uitarii. Toate aceste aspecte transforma CV lui Gigi Becali intr-un document, daca nu unic in lume, unic la Parlamentul European.

Marile impliniri din CV
Pentru a nu stirbi cu nimic din savoarea lecturii, lasam CV-ul lui Gigi Becali sa curga de la sine: “Construirea a 320 de case pentru sinistratii din localitatile Vadu Rosca, Arbore, Bucovina si Rast (cca 10 milioane EUR); Donatii pentru Patriarhia Romana, Muntele Athos, manastiri si diverse alte locasuri de cult (peste 15 milioane EUR si 2.300.000 USD); Sprijin financiar acordat persoanelor cu handicap pentru efectuarea de interventii chirurgicale (peste 2 milioane EUR); Donatie UNICEF (250.000 EUR); Donatii la zeci de orfelinate din Romania in valoare de cateva milioane EUR; Constructie spital si diverse alte actiuni de binefacere; Detinator al Crucii Episcopale, acordata de majoritatea Episcopilor din Romania in semn de recunostinta ca fiind cel mai recunoscut crestin al Romaniei”. Stipuland ca este administrator al AFC Steaua, “Razboinicul Luminii” precizeaza cu viteza luminii ca a jucat semifinala cupei UEFA si s-a calificat in Liga Campionilor 3 ani, gratie talentelor sale innascute. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998