CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Circ maxim: europarlamentarul Basescu – evacuat din casa in plin congres al PPE

3 comentarii / 2965 vizualizări / 31 mai 2022

RAPPS a transmis azi o notificare oficială către fostul președinte Traian Băsescu, în care atrage atenția că mîine expiră termenul de eliberare a imobilulul – reședință oficială, la care și-a pierdut dreptul în urma declarării sale drept colaborator al Securității.

”În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, RAPPS anunță că va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozițiilor legale” se arată în adresa oficială.

Dacă Traian Băsescu se va conforma ultimei somații, evacuarea din locuința de protocol se va produce, mîine, exact în timpul congresului popularilor europeni, de la Rotterdam, partid european din care face parte fostul președinte. Evacuarea sa va avea loc în paralel cu discursurile pe care le vor rosti, mîine, la congres, premierul Nicolae Ciucă și, foarte posibil președintele Klaus Iohannis, dacă ajunge la timp de la Consiliul European. Probabil o umilință supremă pentru predecesorul lui Iohannis, care e nevoit să se țină de gardul casei în timp ce restul europarlamentarilor români din PPE, de la Rareș Bogdan la Eugen Tomac, sunt prezenți la congresul din Olanda.

Și o informație interesantă venită din grupul amintiților eurodeputați: cazul Băsescu-Petrov nu a fost discutat pînă acum la nivelul PPE, așa cum era programat inițial, pentru că noul lider Manfred Weber, candidat fără concurent, nu a dorit vreun scandal care să afecteze imaginea partidului înaintea congresului care se derulează în acest moment. După congres, situația s-ar putea schimba, însă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Nici nu se va discuta in PPE, cel putin public, despre situatia lui. Altfel, le aminteste Băsescu despre sacoșele de bani cărate catre ei… Daca il calca pe bombeu prea mult, incepe sa ii toarne.

  2. Basescu trebuie bagat in puscarie.

  3. Singurul domiciliu care i se potriveste lui si satrei lui de ga-ozari este o urna funerara, pamintul nu ii mai suporta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998