CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cît o plăti curentul? Ambasadorul Muraru și-a tras super-reședință la Washington de 21.000 de dolari pe lună

9 comentarii / 5676 vizualizări / 27 iulie 2022

Acum o lună dezvăluim un demers șocant, cererea deputatului PNL Pavel Popescu de suplimentare urgentă a bugetului alocat ambasadei României la Washington, pentru a se sărbători în stil mare a 25-a aniversare a parteneriatului strategic. Acum, aflăm și motivul real: ambasadorul Andrei Muraru și-a tras pe banii românilor o reședință de 21.000 de dolari chirie, cu 46 de camere, piscină etc, într-un moment cînd, în țară, cetățenii nu mai au bani pentru facturile lunare.

Ambasadorul României în SUA și-a mutat reședința într-o clădire de lux din Washington. Imobilul cu 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi și piscină, amplasat pe o proprietate de peste 2000 de metri pătrați pe celebrul Embassy Row, are o istorie spectaculoasă. Chiria: 21.000 de dolari pe lună, relatează azi PressHub.
Noua reședință a ambasadorului Andrei Muraru, de la 3003 Massachusetts Ave NW, Washington DC, a fost construită în 1934 și are 46 de camere, potrivit Washington Post. În anii 1960 și 1970 a fost locuința reprezentantului diplomatic al Iranului în Statele Unite. Clădirea are un salon grandios, cu tavan înalt, decorat cu un mozaic complicat. În 2020, a început renovarea sa, care a costat statul american 2,5 milioane de dolari, apoi a fost scoasă pentru închiriat. Iar anul acesta, acolo s-a mutat ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

foto: pressHub/zillow

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Andrei Muraru trebuie arestat. Impreuna cu Idiotul National.

 2. Jigodia!!!

 3. oportuniste, gemenii emanati de mafia liberala moldoveneasca, care ar calca si pe cadavre ca sa parvina la o cat mai mare bogatie. Asa i-a crescut batranul Muraru, director in Romania al unei corporatii germane ce a luat prin „privatizare” transportul rutier de gabarit de la statul roman.

  • Bătrânul Muraru, tatăl gemenilor, stă noaptea , ditamai directorul, si trolează cu injuraturi conturile de Facebook ale AUR, înjurându-i şi promiţându-le că vor ajunge la puşcărie. Politica este la ei astfel o afacere de familie, dar moşu e nervos şi că AUR l-a dat în judecată pe juniorul Alexandru Muraru cerând daune serioase de la acesta pentru ce spune despre ai. Şi încă nici nu au ajuns la proces.

 4. Frații Muraru sunt doar doi trădători de Neam și Țară. Nimeni din România nu le va face nimic pentru că s-au pus bine cu stăpânii care nu-s români.

  • Tot demagog, tot demagog…

  • „Cei doi fraţi au revigorat tema antisemitismului ca să culeagă alt tip de roade politice. Problema fraţilor Muraru, unul pe cale să ajungă, fără merite profesionale, ambasador al României în SUA, iar celălalt deputat PNL, cu rol în comisia de control a SRI, este că se folosesc, fără scrupule, de teme istorice ale României pentru ascensiunea politică.
   “În ciuda acestor evidențe istorice, nu pot însă să nu observ că frații Muraru au îmbrățișat cauza antisemitismului tot dintr-o perspectivă mică, a beneficiilor carieriste. Israel este un stat cu legături puternice în Departamentul de Stat american și, probabil, Andrei Muraru speră că aceasta este noua rețeta pentru a ajunge la diplomații americani. Altceva nu prea are în joben, el neavând studii în relații internaționale ca să stăpânească temele diplomaților americani referitoare la Estul Europei”
   http://www.euroinfonews.ro/capusele-liberale-instrumentele-regimului-iohannis-care-vand-istoria-pe-galbeni-fratii-muraru-platiti-regeste-de-statul-roman-sa-cante-orbeste-in-struna-interesului-strain/

 5. Tot din instalarea stalinismului ni se trage – nu mai scapam de neamprostie si de nemancati la varful statului! Generatii succesive de desculti si de flamanzi, cu puturosenia implicita nu pot fi sterse de glantzul de cultura si de diplomele infoliate…am ajuns sa ne imprumutam numai sa-i indestulam pe inchipuitii astia!

 6. I se spunea Paduchele.Film in regia lui Klaus Johannis

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998