CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Citu – declaratii delirante: Antivaccinist egal terorist

14 comentarii / 4144 vizualizări / 12 martie 2021

Premierul Florin Cîțu dă semne că cedează la stres: într-o conferință de presă susținută azi, el a anunțat că persoanele care contestă restricțiile din pandemie și campania de vaccinare trebuie asimilate teroriștilor.

”În România, de un an, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia, există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”.
”A zădărnici această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să suprime autoritatea statului, fără date”, a mai spus premierul.

În conformitate cu omul care conduce guvernul României, vicepreședinte al CSAT, asemenea ”similitudini” ar trebui, deci, în mod obligatoriu, să ducă la includerea oficială a contestării vaccinării pe lista amenințărilor la siguranța națională, sancționată cu ani grei de închisoare.

Nu e singurul anunț stupefiant al premierului:

„Voi aduce in discutie in coalitie imunitatea parlamentarilor, asa cum am promis romanilor. Am promis ca vom face ceva si va promit ca vom aduce in discutie imunitatea parlamentarilor in coalitia de guvernare pentru ca trebuie sa luam o decizie si aici. Imunitatea pentru declaratii politice si asa mai departe ramane. Dar imunitatea penala trebuie sa o eliminam”, a declarat el, joi seara, la B1 TV.

Ori, asta înseamnă că, la vremuri de pandemie, care nu se știe cît vor dura, actuala coaliție parlamentară are în plan modificarea rapidă a Constituției, prin vot în parlament și referendum național, doar astfel putînd fi eliminată imunitatea parlamentară, care se regăsește, precizăm, în toate democrațiile lumii.

Iată cum este justificată imunitatea pe siteul oficial al Parlamentului European:

”Imunitatea parlamentară nu este un privilegiu personal al deputaților, ci garantează faptul că un deputat în Parlamentul European își poate exercita liber mandatul și nu poate fi supus unei persecuții politice arbitrare. În acest fel, ea garantează independența și integritatea întregii instituții”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Citzuviduleeeee, nu te mai droga !

  Cum eu militez contra botnitei si a vaxinului, inseamna ca sint TERORIST.
  Eu ma mindresc cu asta si ma declar TERORIST !!!

 2. Partea nasoala e gandirea extremista a premierului. Cum rămâne cu cei 40% dintre cetățenii romani care nu vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului? Oamenii nu sunt neapărat anti-vaccinisti. Sunt pur și simplu refractari fata de niste seruri testate pe repede înainte, insuficient. Oare si aceștia ar trebui numiți teroriști? Sau sunt doar fani ai lui Putin și ai lui Kim-Jong-un? Pare-se ca premierul Citu si-a luat diploma universitara din Statele Unite, cum si-a luat-o Teodorovici de la un master organizat de ANI. Adica fără sa știe ca participa la programul respectiv.

 3. Teroristii sunteti voi! De un an ne terorizati cu masuri fara nici un fel de eficienta.

 4. Am ajuns sa ma uit urat daca se opreste cineva prea aproape de mine in metrou sau tramvai. Nu mai vorbesc daca stranuta sau tuseste vreunul, cu cata ura este privit de ceilalti! Dar vorba aceea: Dezbina si cucereste”!

 5. @ ” Ăsta vorbeşte şi pentru Băsescu, zice cu „terorişti”, ?

 6. & Câţu este ăla care zicea că nu este obligatorie vaccinarea, ?

 7. Cei care nu se vaccineaza sunt bombe biologice: transmit boala si intretin epidemia. Statul roman are obligatia sa-si protejeze cetatenii sanatosi de psihopatii antisociali. Asa cum interzice dreptul de circulatie al betivilor pe sosele, asa ar trebui sa interzica si dreptul de circulatie al nevaccinatilor prin locuri publice.

 8. @ Ca să vezi, şi i-a făcut careva bombe biologice, şi vaccinaţii nu sunt protejaţi de vaccin, , ? Păi „producătorii de bombe biologige” nu ar trebui sancţionaţi, ? Au mai fost şi alţii care au vorbit de terorism, Băsescu, Boc, Tăriceanu , Pinalti, Cocoş, Monica Macovei, Maior, Hurezeanu , Cătălin Predoiu, Săftoiu, etc. şi nu pare a le fi prea bine în politică „făcând campanie” , chiar şi negativă, terorismului, însă incidentele teroriste s-au rărit în raport cu perioada când guvernu Boc şi Tăriceanu, ? După guvernarea Câţu oare vacciniştii se vor vaccina mai rar, aşa cum teroriştii nu prea mai provoacă incidente, ? Deci remarcaţi şi că vaccinara este efectul unor condiţii de mediu neprielnice, ?

 9. & Articolul 35 din Constituţie garantează dreptul la un mediu sănătos, iar guvernanţilor le revine obligaţia asigurării condiţiilor de mediu curat şi sănătos, ?

 10. Eu credeam că toți suntem cetățeni români…
  Acum sa înțeleg că unii sunt teroriști.iar alții nu !?
  Care sunt mai multi!?

 11. Fat-o ,iar ai tras pe nas.Sa circuli tu singura ,in poizda matii,in locuri publice ,ca tile-a lasat mata mostenire.Ti-ai dracului de dementi.

 12. @ Sunteţi de părere că ar putea avea şi vreo teorie proprie, din care s-ar deduce şi că dacă ruşii au susţinut terorismul din ţările arabe atunci şi „teroriştii antivaccinişti” susţin viruşii , şi probabil că teroriştii antivaccinişti sunt cu ruşi şi cu PSD şi nu cu PNL şi occidentalii care oferă şi vaccinuri de la firme occidentale, ? Remarcaţi şi că primul ministru Câţu vrea să vaccineze 70% din populaţie, nu şi 30% procentul aproximativ de votanţi PSD dintre cei care votează, deci guvernarea beneficiind de susţinere prin vaccinare, ?

 13. @otilia, esti dusa cu capu’? Vaccineaza-te, „desteapto”, si lasa-ne pe noi in pace! Daca esti vaccinata nu ai de ce sa faci boala! Dar nu ma obligi tu pe mine sa ma vaccinez ca ti-e tie frica de moarte! Lasa-ma asa nevaccinat si vaccineaza-te, ca nu te oreste nimeni! Doamne, pe cati i-a tembelizat DIGI24…

 14. […] ”Imunitatea parlamentară nu este un privilegiu personal al deputaților, ci garantează faptul că un deputat în Parlamentul European își poate exercita liber mandatul și nu poate fi supus unei persecuții politice arbitrare. În acest fel, ea garantează independența și integritatea întregii instituții”, notează inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998