CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Citu, ingrozit de cheltuielile facute de guvern: ”Sunt banii generatiilor viitoare!”

4 comentarii / 3101 vizualizări / 31 mai 2021

”De ce imi era frica nu am scapat. Primele informatii, ZF, arata ca guvernul de tehnocrati a reusit sa cheltuiasca in jur de 3% din PIB in ultimele 2 luni ale lui 2015!!! Din ce in ce mai multe informatii imi arata ca acest guvern este „all in” pe un scenariu pozitiv al economiei in 2016, 2017 etc. Problema mea? Guvernul este „all in” cu banii nostri si ai generatiilor viitoare.
Daca este guvern tehnocrat este aparat de „a fost decizie politica doamna procuror”?
Sunt sigur ca asa cum a promis guvernul va arata transparenta maxima si vom afla pe ce au fost cheltuiti banii. Sitm deja ca a parte din bani s-au cheltuit pe cresterea salariilor din sectorul bugetar. Sa speram ca au fost eliminate arieratele cel putin. Dar arieratele erau in jur de 295 milione lei nu in jur de 17 miliarde lei. Este posibil sa fi fost un deficit mai mare la CAS si CASS dar acolo 80% din deficit vine de la companiile de stat. Sper sa nu vedem o crestere foarte mare la bunuri si servicii-acolo se arunca toate cheltuielile care au legatura cu anii electorali”.
Florin Cîţu – Facebook
21 ianuarie 2016

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nino-nino danonino, dacă prostia n-ar avea chip, părul lui Cîțu de ce ar mai fi plecat?

    Harnelile din opoziție au devenit realitate în guvernul PDL 2. La un moment dat ai fi zis că PDL se va desființa, dar șeptelul Securității s-a păstrat în integralitate, cu cretinul Cîțu moț.

    • Corect,pedele a acaparat peneleul(nu ca el ar fi existat vreodata,poate olecutica cu antonescu),si acuma poporul se uita la astia ca la tv,pacat de poporul asta ca a avut, si are conducatirii pe care chiar nu-i merita.

  2. Ba, mizerie subumana de huligan retardat mintal, tov.Catu Florin, ce arierate in CAS si CASS , ce reducere a chelturielilor , nu te-au invatat mafiotii americani ca poti vinde si materia fecala din closetele taranilor romani ca tot bantui rpin sate sa convingi taranii sa se vaccinneze, puannadu-si viata in pericol. Catule,păuscarie pe viata scrie pe fraunea ta!

    • Lesotho a vaccinat 122 de persoane. Probabil au fost selectați cei mai săraci și naivi cetățeni, nu ca tine care ai așa un damf de inteligență.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998