CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Ciuca – somat din PNL sa spuna daca sustine integrarea rapida a Ucrainei in UE

21 comentarii / 2920 vizualizări / 7 martie 2022

Premierului Nicolae Ciucă i se solicită din propriul partid să își precizeze oficial poziția vizavi de cererile Ucrainei și Moldovei de integrare rapidă în UE, o interpelare în acest sens fiind introdusă în parlament de către deputatul Sebastian Burduja.

”În temeiul art.112, alin. (1) din Constituția României, republicată, și a art. 194 din Regulamentul Camerei Deputaților, vă rog să-mi răspundeți în scris la următoarele întrebări:
1. Dacă România susține integrarea accelerată a Ucrainei și a Republicii Moldova în
Uniunea Europeană?
2. Dacă România își poate asuma, în calitate de stat membru, rolul de furnizor de know-
how pentru Republica Moldova în vederea integrării sale în Uniunea Europeană?
3. Care sunt programele și politicile prin care România susține integrarea Republicii
Moldova în Uniunea Europeană?” îi solicită Burduja premierului liberal. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

21 Comentarii

 1. Noi sustinem integrarea rapida a Ucrainei, Moldovei, Georgiei si a Turciei. Toate sa intre accelerat in UE. Iar nucleul, Germania, Franta si restul sa iasa din UE.

  • Amin! De data asta ai dreptate 100%

   • Întrebarea îi era adresată lui Ciucă. Postacul sovietic de mai sus e Franklin, tata lui fiind adus la noi pe tancuri de tablă groasă ca jegul de pe neamul lui.

   • Scuze, jegul erai chiar tu.

 2. Ce tampit burduja asta! Parca mUE tine cont de ce vrea ciuca. Noi suntem rupti in fund, nu reusim sa intram in Schengen si-i sustinem pe altii. Hai sa vorbim discutii!

 3. SEBASTIAN BURDUJA STA PE BANII FURATI DE TAICA-SU DE LA BANCOREX SI CAUTA SI EL IMUNITATE LA BRUXELLES CA TOTI TRANTORII SI CURVELE HOTIEI MAXIME DIN ROMANIA. LEGENDA SFANTULUI SEBASTIAN SPUNE CA L-AU OMORAT PRIETENII! POATE TRECE VREO RACHETA PRIN CASA LUI SA IL ADERE LA NEANT! LASA CA ATI TRAIT DESTUL …DEGEABA. ATI MANCAT, ATI BAUT, ATI LATRAT SI V-ATI KKAT CU TOATA FAMILIA MARIAN BURDUJA. COLIVA SI INMORMANTARE SA FIE PENTRU VOI STATIA ANULUI 2022! SIKTIR CU ADERAREA TA…DU-TE SI IA MU..E DE LA URSULA VON DER PFIZER KKAT CU OCHI…DISPARI DRACU DE LEPRA GALBENA!

 4. filmele cu Stan si Bran nu vor mai fi niciodata la fel.
  (ciuca e un parlit)

 5. Nu cred ca e Franklin cel care a postat mai sus! Dar asta e! Mi s-a spus mai rău de unul Ciocazeanu ce postează și pe aici dar încă nu l-am nimerit!

 6. @ Părerea voastră este că militarii și chiar și mulți politicieni care se instruiesc la scoli de apărare sunt idealiști frumoși și deștepți însă fac mișto de ei ziariști ca Roșca -Stănescu, Ion Cristoiu, Nistorescu, CTP, Pleșu , Liiceanu, Alina Pippidi, Valeriu Stoica, Andrei Cornea, etc. ca să obțină funcții și bani de la ei, ?

 7. @??????
  -nu:
  sint c.urvari care si-ar phoote mamele
  daca nu ar fi „material pe piatza”.

 8. @ Ce bă, vi s-au umflat „mușchiuleții puterii” și aveți senzații erectile, ?

 9. PNL nu este paRTID ROMANESC, pnl ESTE OADUNATURA CRIMIANLA CARE NU SI-A TERMINATDECIMAREA ROMANILOR.

 10. & & Bă, nici nu e virus, e tovarășul Nicolae Ceușescu, bântuie, tovarășa Elena nici nu s-a băgat că a zis că vă mai așteaptă, ?
  Ca ză zicem, oarecum, pe modalități de gândire și ideile politice de pe la actuali politicieni și uneori chiar și de pe la foști politicieni și lideri, e un fel de ”reglare , regulare și regularizare de conturi, cu comuniștii”, probabil că și de la o continuare firească a acivităților de la programele economice ale celor 3 R , „Recuperare, Recondiționare, Refolosire” ,?

 11. & O fi și de la bancul ăla cu trasul de aer în piept care conținea și gloanțe, ?

 12. & Bă, arcuri cu săgeți, suliți, măciuci , că așa erau armatele de viteji, nu ca voi că ați luat banii, v-ați luat și puști, pistoale , tancuri, avioane și vreți și mobilizare ca să vă apere populația, ?
  Domnii generali iau bani pentru apărare profesionistă cu specialiști și populația să se mobilizeze să îi apere pe domnii generali ca să își poată lua și pensii de generali, cu specialiștii pe care îi comandă și îi formează, ?

 13. & Dacă s-au domnit generalii, păi ce dracu, nici tovarăși de luptă nu mai sunt, ?Domnii generali ca domni sunt la comanda, iar „vitejii”, populația, să primească comenzi de la domnii generali, ca domnii generali să fie apărați ca să poată să fie decorați și avansați pentru fapte eroice, ?

 14. & Bă, la voi la generali e veche treaba, e de pe vremea când generalii vroiau să ajungă domni și ajunși domni făceau ce făceau domnii nu mai făceau ce făceau generali, ?

 15. & , sau ce vroiau generali, ?

 16. & Bă, voi nu ați aflat bă că a fost revoluție, pentru progres, civilizație, prosperitate și ceea ce își doresc alegătorii, ? La militari nu s-a comunicat , cum a fost cu soldatul ăla japonez din al doilea război mondial, uitat într-un post izolat pe care l-au găsit în tranșee și după 25 de ani apărând Japonia, ?

 17. & Treaba e cam ” cu armată sau cu apărare civilă” că ziseră politicieni care vroiau o țară ca Elveția , Petre Roman, Valeriu Stoica,Cataramă , Djuvara, Copos, d’ăia de după revoluție, că elvețienii nici armată nu prea aveau că sunt pacifiști și neutrii și au bănci și bani, ?

 18. & Ce dracu ați instruit bă voi ca profesioniști plătiți din ăia care vor cu armată și salarii de la armată de vă gândiți să mobilizați civili să vă apere funcțiile , pensiile, bunurile și banii, „prestații” de servicii și activități militare,de apărare, de către civili, a militărimii, pentru care să nici nu plătiți,?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998