CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ciuvica: ”Nicolae Popa si Mihai Necolaiciuc au fost adusi degeaba in tara!”

0 comentarii / 1783 vizualizări / 27 aprilie 2011

Extrădarea lui Nicolae Popa și a lui Mihai Necolaiciuc va rămâne fără nici o urmare legală, deoarece Popa nu știe nimic despre implicarea lui SOV în frauda FNI, altfel nu ar fi ajuns niciodată în România, iar lui Necolaiciuc i se va pune pumnul în gură pentru a nu face dezvăluiri despre Traian Băsescu, Anca Boagiu și Miron Mitrea, afirmă președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, pentru Inpolitics.

”Dacă Popa știa ceva de SOV, ar fi fost departe”
”Mult așteptata aducere în țară a lui Nicolae Popa și a lui Mihai Necolaiciuc nu va avea nici o consecință legală. Dacă Nicolae Popa ar fi avut vreo dovadă a implicării lui Sorin Ovidiu Vântu în frauda FNI, nu mai era acum în țară. Vântu i-ar fi dat atât de mulți bani încât s-ar fi aflat și mai departe. Dacă ar fi fost așa, Popa nu mai era în România. Nici în cazul Necolaiciuc nu vor fi urmări legale. El ar putea să facă niscai dezvăluiri privitoare la frauda de la CFR dar astfel de dezvăluiri nu ar pica bine nici regimului Băsescu și nici USL.

”Necolaiciuc este periculos pentru Băsescu și USL”
Nu ar fi bine pentru nimeni ca Necolaiciuc să vorbească despre frauda de la CFR în perspectiva combinațiilor Băsescu-Boagiu și nici opoziția nu ar aprecia foarte mult niște dezvăluiri ce ar gravita în jurul social-democratului Miron Mitrea. De fapt, nu cred că va ieși nimic la suprafață. Dacă nu făcea presa presiuni, Necolaiciuc nici măcar nu ajungea în țară”, comentează Mugur Ciuvică. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998