CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Clarificare: Cezar Preda dezminte relatia amoroasa cu Elena Udrea

0 comentarii / 2366 vizualizări / 26 aprilie 2010

Deputatul PDL Cezar Preda dezminte, în sfîrșit, informațiile vehiculate de mai multă vreme, potrivit cărora ar avea o relație amoroasă cu Elene Udrea și spune că nu s-a întîlnit niciodată cu ea într-un motel, poate și pentru că ” eu sunt prieten cu ea şi ne întâlnim ori de câte ori vreau şi când vreau”.

”Elena Udrea a luat ciocanele în cap!”
Apropierea congresului PDL îi împinge pe unii candidați să își clarifice petele din biografie, așa explicîndu-se, probabil, faptul că liderul pedelist Cezar Preda ține să pună punct, după multă vreme, zvonurilor privind relația amoroasă dintre el și Elena Udrea, vehiculate în mass-media ultimilor ani și întărite de o declarație publică a lui Viorel Hrebenciuc, care susținea că cei doi ar fi fost interceptați de SPP într-un motel din Buzău. Mai în glumă, mai în serios, s-ar putea spune că Preda nu vrea să riște pățania lui Traian Băsescu, cel care, la congresul din 2001 al PD s-a trezit interpelat pe tema presupusei sale relații amoroase cu Anca Boagiu și a trebuit să dea explicații de la tribună. Preda nu așteaptă congresul: într-un interviu apărut azi în revista Q Magazine el dezminte hotărît relația cu Udrea și amorul consumat, zice-se, în motelul din Buzău. ”Nici nu ştiu despre ce motel este vorba, chiar râdeam cu Elena. Nu m-am întâlnit niciodată cu Elena Udrea la un motel pentru că eu sunt prieten cu ea şi ne întâlnim ori de câte ori vreau şi când vreau, dar atunci chiar nu m-am întâlnit. Şi faptul ăsta, că s-a pus aşa…într-un stil diabolic, că eram urmăriţi de SPP, mi s-a părut de râsul curcilor. Dar, până la urmă mie nu mi-a făcut rău şi cred că nici ei nu i-a făcut rău, aşa că n-au obţinut nimic”.

Trebuie spus, însă, că Preda are cuvinte frumoase despre colega sa de partid, dezvăluind chiar o poveste inedită: ”Când Elena Udrea a venit în Partidul Democrat n-avea prieteni. Eu i-am fost prieten de la început pentru că am vrut să văd ce este cu ea. Pe chestia asta, mi-am luat destule castane de la colegii mei. La un moment dat – şi acum o să vă spun o poveste – eram într-o zonă montană, într-o staţiune şi hai să facem noi o masă. Eram acolo marii lideri ai partidului: Boc, Berceanu, Videanu, Blaga, Preda, Udrea. Ne-am dus într-un spaţiu public deschis. Nu‑mi aduc aminte să fi dorit cineva să facă poze nici cu Boc, nici cu Videanu, nici cu Blaga, nici cu Preda sau să stea să se pupe, dar tot spaţiul public dorea să stea de vorbă cu Elena Udrea. Pentru oamenii politici, acesta este un semn de mare reflecţie, pentru că trebuie să reflectezi cine eşti de fapt, nu ce putere ai”.

Întrebat dacă blonda ar putea ajunge în cărți pentru postul de premier, Preda o dă nițel cotită: ”Elena Udrea a crescut foarte mult! A stat la bătaie, a luat ciocanele în cap! Le duce! Creşte! A discuta acum despre o poziţionare a Elenei Udrea ca prim-ministru al României mi se pare…Noi o punem într-un loc în care n-a întrebat-o nimeni dacă ar vrea să fie. Partidul are capacitatea la ora asta să aleagă bine şi Boc a fost o alegere bună.”(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998