CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Codasi, ca mai mereu: Romania – pe ultimele locuri in Europa la vaccinari

0 comentarii / 1454 vizualizări / 8 aprilie 2021

Datele oficiale internaționale relevă un veritabil dezastru pentru cetățenii României și pentru regimul Iohannis: țara noastră ocupa acum trei zile locul 22 din 28 de state europene la procentul din populație vaccinată anti-Covid.
Politologul Alina Mungiu, care publică datele pe siteul Romaniacurata.ro, avertizază că ”România e pe locul șapte din coadă la prognoza Politico privind ținta de vaccinare a statelor membre de la finele verii, vedeți mai jos, deci nici iluzia că vaccinarea va prinde din urmă cumva brambureala nu mai ține.. Pe scurt, deși producem morți în plus, parte din vina guvernului că e laș și inept, parte din vina populației, care pare să nu aibă alt ideal în viață decît chefuiala, și e încurajată de unele televiziuni pe această cale curat creștinească, Party to Death, nici măcar nu le producem pe termen limitat. Distracția se întinde și la toamnă, cu cei doi la sută morți corespunzători (cifre și ele optimiste) care se vor tot aduna. În schimb am băgat pe 30 de zile la închisoare vreo 15 persoane care protestau legal, unele care nu spărseseră nici o vitrină, adică suntem lași, dar duri cu represiunea, că pe fond guvernului îi pasă doar de un lucru, să rămînă în funcție”.

 

Politologul mai spune că ”Și unii dintre cei reprimați vor da în judecată membrii guvernului”, amintind de situația din Italia, unde familiile italienilor morți anul trecut de Covid s-au unit într-un proces civil cu despăgubiri de sute de milioane de euro împotriva premierului Giuseppe Conte și a ministrului Sănătății, Roberto Speranza. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998