CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Codrin Stefanescu: ”Fariseul Vadim o injura pe Udrea, dar ii voteaza proiectele!”

0 comentarii / 1612 vizualizări / 20 aprilie 2011

Fostul vicepreședinte peremist Codrin Ștefănescu îl acuză pe Vadim Tudor de fariseism politic, într-un comunicat remis azi presei, cu referire la faptul că acesta o critică violent pe Elena Udrea în gazetele sale, dar îi votează proiectele de la București, prin consilierii partidului, fiind total aservit actualei puteri, mai ales din punct de vedere financiar.

”Este anormal ca, pe de o parte să o ataci pe Elena Udrea în cea mai grotească manieră şi folosind cele mai jignitoare expresii, iar în subsidiar, prin consilierii partidului, în frunte cu viceprimarul tău, să votezi proiectul de Referendum privind Legea Capitalei, promovat chiar de Elena Udrea şi PDL Bucureşti. Am declarat în nenumărate rânduri că susţin varianta USL, ştiindu-se că miza acestui referendum este extrem de importantă pentru PDL. Este vorba, de fapt, de direcţionarea fondurilor sectoarelor Capitalei – ceea ce reprezintă sume fabuloase, în mâna unui singur om, Primarul General, funcţie pe care PDL doreşte să o deţină prin orice mijloc” afirmă Ștefănescu.

”Nu are logică, în actul politic, să închei un protocol de colaborare cu opoziţia, în special cu PSD, la nivelul municipiului Bucureşti, şi pe de altă parte consilierii partidului, împreună cu viceprimarul să voteze bugetul Capitalei, propus de PDL și nu este firesc ca, împreună cu societatea civilă, susţinuţi fiind şi de mass-media, să protestăm public pentru apărarea parcurilor şi zonelor verzi din Bucureşti, pentru împiedicarea lucrărilor de construcţie în apropierea Catedralei romano-catolice Sfântul Iosif şi împotriva PUZ-urilor date de PDL pe bandă rurantă iar, în paralel, aceleaşi persoane, viceprimarul Bucureştiului şi consilierii PRM, să voteze alături de PDL în Consiliul General al Capitalei orice proiect de acest tip” mai spune ex-peremistul.

În fine, ”nu este raţional ca eu şi liderii PRM din teritoriu să milităm pentru încheierea unor protocoale cu USL, la nivelul fiecărui judeţ, pentru susţinerea reciprocă la alegerile parţiale, locale şi parlamentare, iar preşedintele partidului să-i ridiculizeze şi defăimeze pe liderii acestei Uniuni cu expresii care au şocat până şi pe moderatorii emisiunilor TV” afirmă Ștefănescu.
El declară că această duplicitate ”m-a făcut să înţeleg că aşa-zisul “justiţiar”, pe fond, face un joc dublu, fiind aservit total partidului de guvernământ, atitudine ce este influenţată de nevoia acută de fonduri pentru partid, dar şi de unele procesele aflate în derulare”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998