CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Coincidente stranii: Iohannis – presedinte, Polisano – ofensiva publicitara

2 comentarii / 4777 vizualizări / 10 decembrie 2014

Aproape concomitent cu alegerea sibianului Iohannis drept președinte, televiziunile centrale, în frunte cu România TV, au devenit transmițătoarele unei puternice campanii publicitare venite din partea grupului sibian Polisano, axat pe industria sănătății, prima asemenea campanie în 21 de ani.

Să fie o coincidență avalanșa de publicitate, după alegerea lui Iohannis?
Să fie o coincidență că firma în cauză aparține familiei Vonica, extrem de apropiată de primarul Iohannis de-a lungul ultimilor ani?
Ilie Vonica și soția sa, Ioana, au făcut recent, reamintim, obiectul unor anchete penale în scandalul rețetelor false, femeia fiind chiar arestată, ceea ce a condus, ulterior, la sinuciderea magnatului sibian.
La înmormîntarea lui, Iohannis a transmis un mesaj neobișnuit de cald, „Vestea tragicei morţi a doctorului Ilie Vonica m-a întristat profund. Pe lângă calitatea sa de doctor, pe lângă statutul său de om de afaceri, doctorul Ilie Vonica a fost alături de comunitatea sibiană, de administraţia locală, în cele mai importante momente, conştientizând apartenenţa la aceasta. De aceea, cu siguranţă, vom simţi cu toţii lipsa doctorului, omului de afaceri, dar mai ales a omului Ilie Vonica. Gândurile mele se îndreaptă acum spre familia sa, foarte greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să dea putere acestei familii şi Dumnezeu să îl ierte pe cel care a fost doctorul Ilie Vonica”.

Imediat după primul tur al prezidențialelor, care l-a dus pe Iohannis în finală, firma Polisano a avut o revelație, prin vocea președintelui său, Remus Borza: ”În cei 21 de ani (de când a fost fondat – n.red.), Polisano a comunicat prea puţin, iar notorietatea este elementul esenţial al unui activ. Vom demara campania naţională care va dura cât va fi nevoie şi care are un buget serios”.

Un buget ”serios”, deci, pentru firma apropiată unui șef de stat la fel de serios, și care se revarsă din belșug, de cîteva zile, mai ales la televiziunea care îl toacă cel mai rău pe Iohannis, adică România TV. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] am numit-o pe Adela Cojan.O numire care propulsa la vîrf imperiul medical Polisano, creat de marele prieten al lui Klaus Iohannis, afaceristul sibian Ilie Vonica, a cărui soție a fost arestată și anchetată penal tocmai […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998