CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Coldea – asa cum nu l-ati mai vazut!

7 comentarii / 4414 vizualizări / 16 iulie 2018

Fostul nr.2 din SRI, generalul Florian Coldea, acordînd o declarație în limba engleză la recentul Forum Crans Montana de la Bruxelles, despre provocările de securitate din sud-estul Europei. Mai relaxat după ieșirea din serviciu, Coldea pare să-și fi pierdut în bună măsură legendarele lui ticuri nervoase….(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Nu si-a pierdut ticurile, doar s-au mai atenuat – probabil cu medicatie!Cat despre vocabular si pronuntie in engleza, e doar putin mai sus decat Simona Halep!Oare cum s-o fi inteles cu partenerul „strategic”?!O fi zis numai „yes, Sir” si a avut alaturi vreun organ care intelegea engleza…Va dati seama cum ne privesc americanii daca le-am dat ca parteneri de dialog pe securitate pe dr. Coldea si dr. Fota?!De altfel, Coldea era singurul absolvent de scoala de informatii care nu a luat licenta „din prima”…Un repetent infatuat!

 2. Ticurile nervoase sunt acolo. De data asta Coldea răspunde calm la o întrebare primită în plic cu niște luni în urmă. Folosește limbaj informal, approach(es:)/tackle(s:), cum și-l amintește de pe foaia scrisă de inferiorii lui.
  Practic, ghinion.

  • formal

 3. Coldea este modelul tipic de sub-mediocru, parvenit pe cai ce nu au nicio legatura cu profesionalismul sau competenta.

  Dintr-un modest absolvent de liceu industrial la Arad (curs seral) a fost ‘luat’ de suflet de generalul Dan Gheorghe (o ruda indepartata a familiei) dupa esecul pe care Coldea l-a inregistrat la Universitatea din Timisoara, ramanand repetent chiar dupa primul an de facultate.

  Si cum generalul Dan Gheorghe era in ’89 in conducerea USLA (Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista) constituita in anul 1977, dupa 1990 aceasta unitate a fost transformata in BAT (Brigada Antiterorista) integrata la 01 Iulie 1990 in noul SRI.

  ‘Unchiul’ are grija de nepot si-l introduce la Academia Nationala de Informatii, insa si de aceasta data Coldea ramane repetent, fiind trecut in randul subofiterilor SRI din cauza esuarii absolvirii. ‘Unchiul’ se implica din nou, si la doi ani de la absolvire, subofiter fiind, repeta examenul de absolvire si capata grad de ofiter in anul 1996, fiind in continuare ajutat de ‘Unchiul’ providential.

  In 2005, intaiul drojdier al tarii orchestreaza o operatiune sulfuroasa cu ziaristi romani ‘rapiti’ in Irak si, la insistentele colegilor din Arad ai lui Coldea, respectiv Falca (primar de Arad) si Seculici (presedinte al Consiliului Judetean Arad), il ‘ocheste’ pe Coldea si realizeaza potentialul distructiv dar si saracia deplina cu duhul ale acestui ‘nimeni cu buletin’, facandu-l pe acesta din maior general-locotenent (3 stele) in mai putin de 8 ani.

  Urmarile acestor decizii sunt la fel de dezastruoase pentru aceasta tara ca si cele luate de acelasi drojdier-boschetar si in ceeace o priveste pe L.C. Lascu, cea care continua sa-si spuna in continuare Kovesi (!!!) desi a divortat de Eduard Kovesi in anul 2007.

  Aceasta tara, in aceste conditii, isi merita pe deplin soarta.

  Iar noi, poporul, ar trebui sa o lasam mai moale cu lamentarile, atat timp cat am acceptat in toti acesti ani sa ne lasam pe mana unor specimene incalificabile in termeni cat de cat civilizati…

  • D-le Iorgulescu, ati postat un portret exact al incompetentilor si dezaxatilor care au condus si conduc Romania!Felicitari!

 4. Oare ce s-ar fi intamplat cu Coldea, Kevesii sau Ciolos daca in Romania ar fi functionat un guvern ca cel din Turcia?

 5. Omul e dus rău de tot. Se vede din modul in care clipește si cum dă din căpoc, are aceleași ticuri de dezaxat, doar că autorul articolului e prea superficial in a le observa!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998