CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Comandantul suprem si ministrul Apararii se contrazic in plin razboi: Marea Neagra – blocata ori ba?

11 comentarii / 3172 vizualizări / 7 iunie 2022

2022. Vremuri de război în Ucraina. Oficialii ucraineni se contrazic cu cei ruși pe marginea războiului. Nu departe, oficialii români se contrazic de asemenea, dar între ei.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: ”Marea Neagră este blocată”

”În aceste momente, marea este blocată, există și informații legate de existența unor câmpuri de mine desprinse din zona litoralului. Sigur că există și o îngrijorare internațională legată de această chestiune, se discută deja, la ultima întâlnire a Comitetului de afaceri externe unde au participat și miniștrii Apărării săptămâna trecută, s-a discutat deja de operațiuni nu numai de deminare a Mării Negre unde, într-un fel sau altul România, Turcia și Bulgaria eram șefi de filă”.

Președintele României, Klaus Iohannis: ”Marea Neagră blocată mi se pare o exagerare”

”Această rută este viabilă şi se întâmplă și la acest moment. Este o rută care este folosită în momentul de față. Cerealele sunt aduse până în Portul Constanța și, de acolo mai departe, pe calea apei. Iar să spunem că Marea Neagră este blocată mi se pare deocamdată o exagerare. Pericolul minelor în Marea Neagră există și partea nordică a Mării Negre aferentă Ucrainei este blocată, dar Portul Constanța nu este blocat și vom avea grijă să nu fie blocat”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Mama e o maimuţă khazară buboasă, da’ baba mai face treabă pusă capră.
  A umplut tot batalionul AZOV de bube de maimuţă, şi la cap, plus vreo câteva mii de ucraineni buboşi de-ai mei, pe care i-am trimis la voi, în România, ca refugiaţi, să vă umple de varicelă, dacă nu-mi daţi toate armele pe care le aveţi, volohilor proşti.

 2. Dâncu ascultă ordinele direct de afară, fără să-l mai întrebe pe Iohannis, care e mai raţional acum. Dâncu are ordine ca să justifice un atac direct, pe mare, al unor state NATO împotriva ruşilor.

  • ce fumezi?
   nato nu ar da doua jeturi de 3.14+3.14 pentru marea neagra, nu are valoare economica, este irelevanta si plina de conflicte intre sarakii est-europene

   • Praleo, heşti prost? N-auzâşi că hinglejii vor să dea cu bombardeaua în ruşi. Să vorbi Boris ălă, hinglezu, cu Zdreleanska aia buboasa. Praleo, praleo, mâncaţ-aş, e groasă rău la curu tău.
    https://www.mediafax.ro/externe/boris-johnson-si-volodimir-zelenski-discuta-modalitati-de-a-pune-capat-blocajului-din-porturile-ucrainene-20894749

    • pana discuta CEO of pound, au rezolvat deja turcii, rusii, si ucrainenii intre ei, iar indienii, solidari cu victimele colonialismului, au interzis exportul de grau indian =))))))) ca sa creasca preturile si presiunea pe africani si sa-i cedeze Rusiei mai multa „cooperare economica”
     bre mancatias, io nu imi fac griji de ce vorbesc politicienii, imi fac griji de ce NU vbesc adica noi avem vecin un narco-stat-esuat-neonazi inarmat pana in dintzi care NU vrea sa exporte papabun asa de tare pe cat se crede (cu exceptia donatiilor occidentale haoleuooo fratiwear au ajuns europol si canadienii sa se ingrijoreze de asta public woooooww putinistilor), cu ce drq sa mai depuna ucrainenii presiune internationala daca nu cu haleala?

     bai e dezastru, s-a ajuns de la „o sa livram ucrainei cele necesare pentru aparare/nimicirea uruks/anexarea moscovei si redenumirea in myiscyivyiv” la „o sa facem pe GLOVO sa livram graul ucrainean” :)))?!?!?:)))) , iaras a beut englejii apa dupe caini

   • Sohalean prala? Ciupidema aves NATO!

 3. Domnul Presedinte Iohannis are dreptate!
  Este o exagerare afirmatia conform careia Marea Neagra este bolcata! Domnul Presedinte Iohannis, farul din Agnita, a avut tot atat de multa dreptate cand ne-a spus ca avem de-a face si cu un simplu guturai!
  Da, domnia sa a stiut exact cu ce avem de-a face… altii au exagerat si, de aceea, am cumparat (prea) multe milioane de vaccinuri!
  Sa avem incredere in Domnul Presedinte, care chiar stie! – inclusiv cine sunt TRADATORII care i-au intoxicat pe cei de la G4Media, probabil via Moskova!
  Traiasca Agnita!

  • Nazistii din tara au ”prisidinte”!

 4. Dancu si Iohannis doi cocalari iesiti pe fruntea tarii in aceste vremuri de mare criminalittae si infractionale mondiala. Ambii joaca doar un spectacol grotesc pentru a fi bagati inseama de marii asasini impotriva umanitatii, americanii.

 5. Ce sa stie doi insi fara educatie, doi impostori politici stalinisto /nazisti Iohannis si Dancu despre Convenția de la Montreux LA CARE tURCIA FACE APEL PENTRU A OPRI NAVELE DE RAZBOI IN MAREA NEAGRA! Potrivit Convenţiei de la Montreux, din 1936, Turcia deţine controlul asupra strâmtorilor Bosfor şi Dardanele, care fac legătura între Marea Mediterană şi Marea Neagră şi poate limita traversarea vaselor de război în timp de conflict sau dacă este ameninţată. https://www.digi24.ro/stiri/externe/turcia-anunta-ca-va-pune-in-aplicare-conventia-de-la-montreux-care-ii-permite-sa-limiteze-accesul-navelor-de-razboi-in-marea-neagra-1853301

 6. Ce să ne mirăm de declaraţii…La noi nu ştie stânga ce face dreapta!Bine că sunt numai declaraţii şi nu acţiuni contradictorii!
  Decât declaraţii din astea „habarniste”,mai bine ne-ar informa spre ce ne îndreptăm…Chestia cu împrumuturile astronomice din ultimii doi ani e cumplit de îngrijorătoare!Şi tot nu se lasă să mai dea,populistic,câte un ban…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998