CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Comisia ”Calarasi”, ramas bun pentru vecie

0 comentarii / 1619 vizualizări / 2 decembrie 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, că Parlamentul se va întruni pentru a vota proiectul de hotărâre de înfiiţare a Comisiei de anchetă Călăraşi după ce va adopta proiectul de buget pe anul 2014, el arătând că tot atunci se vor face şi nominalizările membrilor acestei structuri.

„Nu am stabilit cine va conduce comisia, nu am stabilit nici măcar membrii comisiei, deorece azi draftul de hotărâre întocmit de parlamentarii PSD, UNPR şi PC îl vom prezenta şi colegilor de la PNL. Şi, când se ia decizia, imediat după Legea bugetului, atunci facem şi nominalizările”, a spus Ponta.
Din păcate pentru anchetă, după adoptarea bugetului, la scurt timp, se încheie și sesiunea parlamentară și e greu de crezut că pe parcursul vacanței, mai ales că e perioada Sărbătorilor de iarnă, aleșii nației se vor mobiliza pentru a face investigații de teren în plin anotimp rece. Cum sesiunea viitoare începe abia la 1 februarie, e clar că subiectul se va răci complet pînă atunci, astfel că Traian Băsescu poate răsufla ușurat: comisia specială, rămas bun pentru vecie. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998