CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Compania Coca-Cola, atacata in Parlament de PSD

0 comentarii / 1998 vizualizări / 5 aprilie 2016

PSD atacă în Parlament ultima campanie de reclamă a companiei Coca-Cola, acuzînd-o că promovează violența în rîndul tinerilor și cere intervenția CNA în legătură cu clipurile publicitare ale acesteia.

”Şcoala s-a transformat într-un spaţiu în care elevii simt din ce în ce mai des nevoia de a-şi exprima cu orice preţ superioritatea, hărţuindu-i şi agresându-i pe colegii lor. O statistică recentă a Ministerului Educaţiei conţine cifre cel puţin îngrijorătoare: în 2015 s-au înregistrat, în medie, 75 de cazuri de violenţă pe zi, cu un total anual de 19.000 de cazuri raportate, dintre care 41% au fost violenţe verbale între elevi” afirmă deputatul PSD Ion Eparu, într-o declarație parlamentară.

”Aseară, în timp ce reciteam acest text, pe unul dintre posturile TV s-a publicat o reclamă la o băutură răcoritoare. Într-un parc, pe o bancă, un tânăr îşi savura un moment de linişte, în prezenţa unei sticle de băutură răcoritoare. Ca de nicăieri, trei tineri foarte agresivi vin şi îl deposedează de sticlă cu ajutorul forţei. Din nou, un alt tânăr, şi mai puternic şi mai agresiv, recuperează sticla de băutură. Şi cred că orice alt comentariu este de prisos. Mă întreb doar dacă cineva de la CNA a văzut această reclamă?!” a mai declarat Eparu despre cunoscutul clip de promovare a Coca-Cola care rulează în ultima perioadă la TV. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998