CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9005 RON DOWN | 1 USD = 4.4823 RON DOWN | 1 GBP = 5.4945 RON DOWN

Complotul statului împotriva statului

0 comentarii / 1826 vizualizări / 31 octombrie 2017

Rând pe rând, într-o cadență care devine aproape înnebunitoare, aflăm cum instituții fundamentale ale statului au complotat împotriva statului însuși. Pentru că asta înseamnă furtul organizat al alegerilor. Și răsturnarea scorului decis de către alegători. Avem acum certitudinea că acest lucru s-a întâmplat în istoria recentă cel puțin o dată. În anul de grație 2009. În consecință, este momentul să ne întrebăm care este rostul unor instituții.
Datele pe care le avem până acum, cele care au fost făcute publice, demonstrează fără drept de apel că cel puțin două instituții importante ale statului s-au implicat masiv în fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009. Parchetul General, transformat ulterior în republica procurorilor și Serviciul Român de Informații. Sunt două instituții de forță, în care cetățeanul român a investit mulți bani multă încredere. Despre Serviciul Român de Informaii s-a spus – și nu de puține ori – că este garantul securității naționale, că păzește patria de toate relele pământului și veghează cu multă inteligență și eficență la siguranța cetățeanului. Iar despre DNA s-a afirmat și încă se afirmă că are grijă ca statul să nu fie corupt. Și iată că această scară de valori este dată peste cap.
Ce aflăm? Că ambele instituții, prin reprezentanții lor de vârf, în cazul SRI George Maior, director la acea vreme și Florian Coldea, general cu patru stele și prim adjunct al instituției și în cazul Parchetului General prin Laura Codruța Kovesi, în 2009 procuror general și în prezent șef al Direcției Naționale Anticorupție, au inițat o conjurație care a înfrânt voința cetățenilor României. Cetățenii unui stat autointitulat drept democratic au votat una și s-au ales cu alta. Și asta s-a întâmplat peste noapte. Noaptea ca hoții.
Cel mai important lucru într-un stat democratic este libertatea cetățeanului de a alege. De a-și desemna în mod liber conducătorii. Această libertate și acest drept au fost furate. De către cine? Chiar de către cei plătiți și puși în funcții pentru a apăra Constituția și legile țării și pentru a-i garanta cetățeanului siguranța.
De ce plătim un preț atât de mare pentru existența și buna funcționare a unei instituții cum este Serviciul Român de Informații? De ce suntem gata să achităm un tribut uriaș în fiecare an pentru securitatea internă? Răspunsul a fost dat de nenumărate ori. Pentru a avea garanția că este apărată Constituția. Pentru ca statul să fie păzit de teroriști. Și de orice forțe ostile. Și iată descoperim că există un terorosm intern și forțe ostile interne mult mai periculoase decât terorismul venit din afară ori decât agresiunea externă. Iar ceea ce este halucinant este că terorismul și agresiunea, în forma lor majoră, au fost ințiate și desfășurate chiar de către instituția pe care românii au înființat-o și au răsfățat-o financiar timp de 28 de ani.
Pentru ce îi plătim pe procurori? Pentru a apăra legea. Pentru a lupta cu fărădelegea. Pentru ca oamenii cinstiți să poată trăi normal în această țară. Pentru ca oamenii necinstiți să fie identificați și pedepsiți. Și ce descoperim după 28 de ani? Că procurorii s-au constituit într-o republică. Iar această republică s-a substituit instituțiilor fundamentale și constituționale ale statului. Că statul de drept a fost înlocuit pe tăcute dar într-un mod extrem de agresiv de către republica procurorilor. Iar acest fenomen, extrem de grav, a fost posibil tocmai prin fraudarea alegerilor. Prin furtul voinței oamenilor. Prin pervertirea opțiunilor cetățenilor.
Noaptea generalilor ne explică din ce în ce mai aprofundat, zi de zi, cum am fost înșelați chiar de către reprezentanții instituțiilor în care noi am avut cea mai mare încredere.
Iar despre complotul statului împotriva statului vom afla din ce în ce mai multe. Istoria acestei tragedii abia a început să fie scrisă. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998