CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Concluzia lui Basescu: tot apa teroristului Hayssam e cea mai buna

0 comentarii / 1919 vizualizări / 29 iunie 2010

Nu știm exact, putem doar intui, cum ar reacționa Barack Obama dacă ar afla că unul dintre produsele sale favorite, din cele servite la Casa Albă, e fabricat de Osama Bin Laden, dar știm sigur că pe Traian Băsescu nu îl deranjează să cumpere de la teroriști.

Încă de acum patru ani, presa de la noi remarca, mai mult ca pe o picanterie, faptul că la recepțiile oficiale de la Cotroceni, precum și la ședințele CSAT, se consumă numai apă procurată de la firma Bucovina Entreprises SRL, aparținînd celebrului Omar Hayssam, teroristul condamnat în contumacie. E drept, pe atunci Hayssam abia dăduse bir cu fugiții și se putea invoca faptul că respectivul contact de furnizare fusese încheiat pe vremea cînd arabul era doar un preacinstit om de afaceri, aflat la loc de cinste în Top 300. Iată însă că a trecut multă apă pe Dunăre, de atunci, iar președinția nu concepe să renunțe la apa produsă de firma lui Hayssam (chiar dacă a fost trecută, șmecherește, în alte mîini), după cum se vede în fotografiile postate pe siteul Cotrocenilor, la ultima ședință a CSAT. Singura măsură de precauție este aranjarea sticluțelor pe masă de așa manieră încît etichetele să nu vină perpendicular pe unghiul accesibil fotografului oficial al instituției, altfel spus să ”nu se vadă”, o grijă care nu e manifestată, spre exemplu, și în cazul celeilalte băuturi prezente, de la o firmă cu reputație internațională. Mărind fotografiile, însă, orice dubiu este eliminat: e vorba de apă Bucovina. Să fie, oare, acesta felul lui Băsescu de a-și manifesta recunoștința față de firma Bucovina, care, în 2004, a sponsorizat cu 7,3 miliarde de lei campania sa prezidențială? (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE Ironie a sorții: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, azi, condamnarea la trei ani de închisoare cu executare a omului de afaceri sirian Omar Hayssam în dosarul Foresta Nehoiu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998