CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Concluzia nemiloasa a unui sondaj IRES: romanii sunt un popor de mitomani

0 comentarii / 2090 vizualizări / 29 martie 2011

În anii 60, se spune că francezii au făcut un amplu sondaj de opinie care a relevat că 20% dintre ei practică sexul oral. Două decenii mai tîrziu, un sondaj similar a identificat un procent de 60%. Concluzia sociologilor: francezii au devenit mult mai sinceri.

De această anecdotă îți reamintești fără să vrei urmărind cel mai recent sondaj al IRES, institutul lui Vasile Dîncu, realizat între 16-18 martie, a cărui amară concluzie este că românii sunt un popor de mitomani. Rezultatele sondajului ne scutesc de alte comentarii.

Astfel, potrivit cercetării sociologice, 65% dintre români nu doresc să vadă scandaluri la televizor, 73% susțin că nu sunt interesați de viața personală a politicienilor, 85% nu sunt interesați de viața privată a vedetelor, 57% consideră știrile politice mai interesante decît cele mondene.

Cu toate acestea, 94% dintre români sunt la curent cu războiul dintre Iri și Moni, față de numai 4% care nu cunosc subiectul, și numai 12% se încumetă să nu aibă opinii legate de cine are dreptate. 93% sunt de părere că Moni ar trebui lăsată să o viziteze pe fetița sa, iar 73% cred că sinuciderea Monicăi e improbabilă. 93% dintre români își dau cu părerea că Iri și Moni au greșit în căsnicie, iar 82% nu le dau șanse de împăcare. Demn de menționat că 38% și-ar dori ca cei doi să fie iar împreună. Doar 74% dintre intervievați sunt la curent cu războiul pentreu șefia PDL.

95% dintre români sunt la curent cu aventurile cuplului Pepe-Oana, iar 73% cred că ea e o mahalagioaică. Desigur, 57% dintre români spun, la unison, că ”s-a dat prea multă importanță evenimentului”. În plus, 85% dintre ei afirmă tăios că asemenea povești ar trebui să rămînă neprezentate în media. Doar 2% dintre români nu au auzit de scandalul Elodia, iar 87% știu cu precizie că cel mai bine a acoperit povestea OTV. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998