CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Concluzie amara: Romania – condusa de ”prostanaci cu foile matricole secretizate”

9 comentarii / 7850 vizualizări / 13 iulie 2021

”La 14 ani am dat examenul de admitere pentru admiterea la liceu. Era anul 1984 și erau doar 18 locuri la matematică-fizică. Am intrat al treilea cu nota 10 la matematică. Știu… era nașpa, pentru că era comunism și încă nu se născuseră ăștia cu studii făcute prin Norvegia și care, ulterior, își câștigau traiul zilnic făcând pe maimuțele împietrite pe străzi, cerșind bani! Dar care au ajuns azi in Parlamentul României, fiind validați de o prostocrație inventată de niște securiști care au trădat demult țara” scrie pe Facebook fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță.

”Nu am cum să nu observ totuși ascensiunea unui pârț numit Câțu. Și el a dat examen o dată cu mine. A luat nota patru. Un pic mai puțin decât alt prostănac pe numele lui Dacian Cioloș – absolvent de liceu agricol. Ca să ne înțelegem: cei cu nota patru erau trimiși să termine forțat zece clase la licee marginale pentru că pur și simplu erau cam proști. La fel, cei care mergeau la liceul agricol erau cei mai slabi elevi, fiind un fel de umplutură pentru un sistem care avea nevoie să populeze cele mai slabe licee.
Amândoi au ajuns prim-miniștri în România. Amândoi și-au secretizat foile matricole pentru a nu li se vedea trecutul de impostori. Amândoi au distrus România. Amândoi sunt marionetele Noii Securități, cam agramați dar bine susținuți de o propagandă penibilă, absurdă și bine plătită din bani publici.
Flatulența intelectuală emisă de indivizi gen Câțu-Pârțu, secondați de dive false venite la București cu personalul de Tecuci și trecute prin cearceafurile mototolite ale unor falși lideri PNL, începe să ne asfixieze încet și sigur. Iar iluziile date de hipoxia cerebrală aferentă ne joacă feste urât mirositoare!” conchide medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Trebuie luat la socoteala si vaporeanul sekurici Bashescu Traienel, seful domnului Duta Lucian, doctor revolutionar si antisekurist. Si recrutata Elena Udrea(Gen Biris ?), si Bok Emil, zis Piticu Porno,, si Videanu Adriean, si vamesul infraktor si sekurici Vasile Blaga, Radu Berceanu, infractor major pus la umbra, Roberta Anastase etc etc Dl Duta a facut parte dintr-o echipa excesiv de infecta, totusi…

  • Eminentul chirurg Lucian Duta, opera pe buget deschis cu maximum de talent si eficienta. Pacientul era gata curatat de excese, mai usor, usurel ca un fulg, chiar.

   Acum, nesimtitul asta s-a trezit moralist. Sper sa primeasca de la 8 ani in sus. STie el de ce.

   • Eu sper să primească 10 să vedeți toți colaboratorii SRI cu ce vă alegeți după activitatea în folosul mafiei securiste.

 2. Duță ratează din 2 cm cu poarta goală.

  Prostovanii Securității, trecuți prin liceele teoretice mai agricole, cu experiență în cerșit și stat de-a proasta, au ajuns la putere pe discurs de schimbare și reformare a clasei politice. Cam asta e meritocrația în accepțiunea SRI. :)))))))))))))

 3. O fi așa
  Dar musiu Duță nu inspira încredere
  Deloc…
  E consumat politic, știm cu toții de ce…

 4. mI-a placut referirea la cersetorii romanesti din Norvegia.Nu stiu de unde stie d-l Duta despre aceestia,d’a un fost refugiat romanesc in Suedia,i-a povestit la intoarcere directorului meu de intreprindere,ca acolo cu toate ca primea ajutor de somaj mare,se simtea inutil.Asta ce a fugit in suedia,era absolvent de facultate,d’a aia ca alde ciolos, catu mai mult ca sigur faceau ”statuie” ca sa cerseasca,ca nu le ajungeau banii de la vechea secu.

 5. Bre, ca Duță are ceva mai multa materie cerebrala decât Citu e destul de clar.

  Problema e cu caracterul, adica cu lipsa lui. Din punctul asta de vedere, băieții sunt comparabili.
  Duta nu zice o treaba. N-a ajuns șef la CNAS nici pentru c-a fost prea deștept și nici pentru c-a avut prea mult caracter. A ajuns acolo mai ales din lipsa caracterului. Adica pentru ca demonstrase ca sistemul se poate baza pe el. Si pentru ca-l pupa bine pe obrajii din spate pe Petrov! Si-acum omu’ e vertical și plin de caracter. Hai sictir! Pana l-or lua serviciile din nou în brate, sa meargă nitel la ,,facultate”, ca sa-si mai cizeleze nitel caracterul ignobil. Oricum n-o sa-i ia nimeni banii furați de la CNAS. Si nici ,,gloria” de a-l fi slujit pe Băsescu.

 6. […] Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998