CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Conexiuni de virf: Caramitru Jr., nevasta lui Klemm si tefelistii

5 comentarii / 6242 vizualizări / 13 februarie 2019

Una dintre figurile momentului a ajuns să fie odrasla actorului Ion Caramitru, revenit în țară după un stagiu elvețian îndelungat și autor al unor exprimări extremiste care l-au făcut rapid celebru. Un personaj proaspăt înregimentat politic care merită atenție, pentru că, într-o anume structură foarte specială, are niște colegi extrem de interesanți și influenți.

Mai exact, tînărul membru al USR și consultant al președintelui Dan Barna, l-am numit pe Andrei Caramitru, este membru în boardul unui organism aproape necunoscut la noi, dar care e reprezentantul celei mai mari organizații caritabile din lume, United Way, din SUA.
Un organism care sponsorizează nenumărate ONG-uri, proiecte și acțiuni – cu ajutorul banilor donați de diverse companii și fonduri, de la George Soros la Amway ori Pepsi – și care reunește, la noi, cum spuneam, figuri extrem de interesante.

Precum ar fi soția ambasadorului Hans Klemm, japoneza Mari Kano Klemm ori olandezul Steven van Groningen, președintele băncii Raiffeisen, cea care îi plătește chirie șefului statului, același Gronigen care nu a ezitat să participe la mitingurile #Rezist, în piața Victoriei. Din conducere mai fac ori au mai făcut parte și vicepreședintele aceleiași bănci, bulgarul Vladimir Kalinov, fosta șefă a OMV Petrom, Mariana Gheorghe, în prezent în conducerea ING Bank, Andre Vivan da Silva, General Manager al gigantului farmaceutic GlaxoSmithKline, Sorin Mîndruțescu, Country Leader, Oracle Romania, Yorgos Ioannidis, fostul boss al Romtelecom, Andrei Pogonaru, proprietarul Veranda Mall, Jeri Guthrie-Corn, fost ambasador american adjunct, la București, Remi Vrignaud, fostul boss al Allianz Tiriac, Radu Florescu, CEO South East Europe, Fady Chreih, CEO Regina Maria și multe alte nume sonore de afaceriști și diplomați.

Politicieni mai puțin, spre deloc, Andrei Caramitru fiind cam singurul pe listă.

Ceea ce nu poate, desigur, decît să-l facă și mai interesant și mai demn de urmărit în viitorul apropiat. (B.T.I.)

foto: B1.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. fuck them, globalists!!!! traducere: sa va foot, de gloabe globaliste!

  2. pana una alta pompeo si mike pence sunt in europa de est si ignora Romania. trump doar cu iohannis a discutat pana acum oficial. de ce? pentru ca regimul psd-alde este un regim pro-moscova care deja a sabotat si distrus economia Romaniei in beneficiul lui vladimir putin.

  3. Asta cu regimul PSD-ALDE care-i pro-Moscova e ieftina rau de tot. Regimul PSD-ALDE e pentru el insusi in primul rand. Si ca sa aiba o oarecare liniste a alocat, da’ n-a si cheltuit integral, fonduri pentru F-16, care nu sunt inca operationale complet, si pentru rachete Patriot, ce vor putea fi utilizate abia prin 2022. Deci regimul PSD-ALDE are grija de el insusi si de industria americana de aparare. Ca Raytheon si McDonnel-Douglas sunt companii americane, nu rusesti.

    In alta ordine de idei, uitandu-ma la ineptiile pe care le debiteaza Caramitru Jr. e clar ca tac-su a cheltuit banii de pomana cu studiile din Elvetia. Si ca omu’ n-are simtul ridicolului.

  4. Cum se face ca toti descreieratii au legatura cu soros si banii lui?

  5. Pai trag la el ca mustele la kkt.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998