CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Confirmare oficiala: la locale au drept de vot toti romanii, inclusiv sugarii

12 comentarii / 6538 vizualizări / 28 august 2020

Marea aberație a alegerilor de orice fel din România, am mai avut ocazia să o spunem, o reprezintă numărul total al alegătorilor români, prezentat de autorități, care coincide, practic, cu cel al cetățenilor, indiferent de vîrstă. O nouă dovadă a venit chiar astăzi.

Pe 25 august, Autoritatea Electorală Permanentă a informat, într-un comunicat oficial de presă, că numărul total al alegătorilor înscris în Registrul Electoral este de 19.004.986, cu 21.401 mai mulți față de ultima informare publică realizată de AEP pe această temă, potrivit căreia, la data de 31 iulie 2020 figurau în Registrul electoral 18.983.585 de alegători români.

În doar cîteva zile, electoratul român a sărit pragul psihologic de 19 milioane.

Azi, vine un comunicat oficial al Institutului Național de Statistică, care informează că la 1 ianuarie 2020 populaţia rezidentă a României era de 19.318.000 persoane, în scădere cu 96.500 de persoane faţă de 1 ianuarie 2019. Cauza principală a acestei scăderi, aflăm, o reprezintă sporul natural negativ (numărul persoanelor decedate depăşind numărul născuților-vii cu 73.630 persoane).
La alegerile locale, precizăm, nu votează diaspora.
România are spor demografic negativ, dar numărul alegătorilor crește încontinuu.

Cîți alegători/cetățeni are, deci, România cu adevărat? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. De la stanga la dreapta: Augustin Zegrean (in plina sedinta), Aspazia Cojocaru si Ioan Rus

  • Un ceapist înregimentat de Securitate, o doamnă cu dosar la Securitate și un slugoi al Securității, Securitate care ne jignește inteligența cu cele 19 milioane persoane cu drept de vot.

 2. Muscati voi securitatea de cur, dar ea va va incaleca pina veti crapa, la propriu !!!
  De ce ?
  Fiindca sinteti prosti !!!

  • Este publică lista de securiști plagiatori. Securitatea a primit preaviz de la UE. Managementul ciobănesc a primit acadele, urmează câteva milenii de supt.

  • Ai uitat ca l-a facut scapat pe Ghita? Uiti ca mai toti smecherii sunt facuti scapati de justitie? Incaleca pe ma-sa securitatea, de aiai sunt mai multi decat In Germania sau Franta, de destepti ce sunt. N-ar fi mai bine sa mai treceti si pe la saiba, la comert cu jeliboane, la firme de paza sa paziti cofrajele pe santiere
   @Parpanghele, plagiaza pentru ca au invatat asta de la civili, bah, Nu-i ducea pe ei mintea ce-i aia doctor in „stiinte”.

   • Kovesi nu este tocmai civilă, ci agent CIA.
    Dacă-i retrăgeau titlul, nu mai era eligibilă pentru poziția strategică de aranjat sclaveții UE și grupul de la Vișegrad.

 3. Numarul alegatorilor romani este acela de care are nevie STS pentru a face jocurile din calculator, nici nu mai este nevoie de date de la INS sau AEP.

 4. bti – in epoca internetului , fiecare psdist din sectiile de votare are la indemina procesul verbal la incheierea vatarii . Din acel moment centralizarea rezultatelor la nivel national este o joaca de copii , bancul cu sts ramine doar un banc .De ce nu se intimpla asta ? Pentru ca trocul transpartinic fun ctioneaza in stil mafiot , protagonistii se tepuiesc ori de cite ori au ocazia .

  • Raportearea inversată a rezultatelor se face prin intermediul președintelui de secție. Anul ăsta a fost un pic de criză, se pare că multora nu le mai arde să-și riște libertatea de dragul Securității. :))))))

   • Ma refeream la partidul psd care se plinge mereu de furtul practicat de sts .Procedind cum am spus au rezultatele si probele negru pe alb .Vor ?

    • Bineînțeles că le au, șefii din PSD, care sunt fie șantajați, fie membri ai horei SRI.
     Președinții secțiilor de votare sunt amenințați cu pârnaie că așa vrea SRI, ăștia oricum erau niște triști disperați după 300 lei / 48 h, iar alegerile rămân exact așa, cu foaia întoarsă ca la alba-neagra. În doar câteva zile de la scrutin, sacii cu buletine sunt incinerați. Să le fie țărâna ușoară! :))))))))
     Bă, du-te cu democrația SRI unde vrei tu!!!

 5. […] de mai jos mi-au fost sugerate de articolul intitulat „Confirmare oficială: la locale au drept de vot toți românii, inclusiv sugarii”, autor Bogdan Tiberiu Iacob. Autorul articolului are dreptate.Am semnalat de multă vreme faptul […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998