CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Confirmarea lui Voiculescu: Crin stia ca nu va mai fi candidatul USL

1 comentariu / 2228 vizualizări / 26 martie 2014

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, consideră că motivul real al ruperii USL a fost faptul că președintele PNL, Crin Antonescu, a realizat faptul că nu poate fi candidatul USL la alegerile prezidențiale.

”Crin Antonescu a observat la un moment dat că este foarte greu să fie candidatul USL la prezidențiale. (…) Dacă Crin Antonescu era sigur că va fi candidatul USL la prezidențiale, Uniunea ar fi și astăzi. Iată că din cauza unor ambiții ale unui om, ale unui individ, ca noi toți de altfel… nu știu dacă Crin Antonescu este mult mai cult, mult mai frumos, mult mai corect. Cred că e un om normal. Deci un om normal a reușit să destabilizeze o construcție politică care ar fi ușurat mult situația politică din România”, a spus Voiculescu, potrivit Agerpres, azi, cu ocazia lansării cărții sale „Uniunea Social Liberală — Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Mesajul este pentru autistul @perseverant: astept sa te vad, chiar si video, cum ii lingi picioarele nespalate varanului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998