CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Conflict in viitoarea alianta: Ciuhodaru intra in PC si ”trage” la primaria Iasi. Si Nichita?

0 comentarii / 1336 vizualizări / 9 ianuarie 2011

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat, azi, într-o conferinţă de presă, înscrierea în formaţiune a deputatului independent Tudor Ciuhodaru, în contextul obiectivului formaţiunii convervatoare de a-şi crea propriile grupuri parlamentare.

„Începând de astăzi PC are un nou membru în persoana domnului Tudor Ciuhodaru, deputat în Parlamentul României şi, în opinia mea, unul din cei mai activi medici din regiunea Moldovei a României”, a susţinut Daniel Constantin.

Ce-i drept, Ciuhodaru vrea să fie activ și pe mai departe. Medic nu prea vrea să mai fie. Mai precis, fostul pesedist este ferm decis, conform unor surse parlamentare, să candideze la primăria Iașilor, anul viitor, și lucrează de pe acum la o platformă de imagine care să îi aducă puncte electorale. Pe de-o parte, el a preluat stindardul luptei anti-etnobotanice și lovește din toate pozițiile, știind că e o temă sensibilă pentru toți părinţii României, pe de alta asasinează, efectiv, jurnaliștii cu solicitări de a fi intervievat oricînd, oricum și pe orice temă. Numai să apară în presă.
Marea problemă a deputatului este că în PSD nu avea cum să își transpună planul în aplicare, din cauză că șeful local al partidului e chiar actualul primar, Gheorghe Nichita, care va candida pentru un nou mandat el însuși. Nici UNPR, unde a emigrat ulterior, nu s-a grăbit să îi garanteze sprijinul la primărie, drept pentru care Ciuhodaru încearcă acum cu PC. E dificil de estimat, însă, cum se va împăca planul său cu cel al lui Nichita în cazul în care PSD se va lipi la noua alianță, care va stabili candidați comuni la primării, în 2012. Cum Nichita se ține tare în sondaje și în partid, nu ar fi exclus să îl vedem pe Ciuhodaru trecînd, curînd, și prin ograda UDMR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998