CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Congresmen american, întrebare-cheie: are Hamas arme americane din Ucraina?

6 comentarii / 2446 vizualizări / 9 octombrie 2023

Congresmenul republican Marjorie Taylor Greene lansează pe Twitter o întrebare-cheie în contextul războiului din Israel: luptă teroriștii Hamas cu arme americane trimise Ucrainei? Ea afirmă că armele ar putea veni din Afganistan, unde SUA au lăsat un arsenal uriaș când s-au retras în grabă în august 2021, sau din Ucraina, unde America trimite în prezent arme pentru a lupta împotriva invaziei ruse.

”Trebuie să lucrăm cu Israelul pentru a urmări numerele de serie ale oricăror arme americane folosite de Hamas împotriva Israelului. Au venit din Afganistan? Au venit din Ucraina? Foarte probabil, răspunsul este din ambele” a scris congresmenul american.

 

Replica Ucrainei a venit prompt.
”Rusia intenționează să folosească atacul teroriștilor Hamas asupra Israelului pentru o provocare pe scară largă împotriva Ucrainei: militanților Hamas li s-au dat deja arme capturate în Ucraina, fabricate în SUA și Uniunea Europeană”, anunță Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării ucrainean.
„Ca parte a campaniei de dezinformare a Kremlinului, aceste falsuri ar trebui să formeze baza unei serii de „dezvăluiri revelatoare” și „investigații” în mass-media occidentală. Pentru a fi convingătoare, serviciile speciale ruse intenționează să folosească comentariile relevante ale trădătorului de la Serviciul de Frontieră ucrainean, locotenentul principal Ruslan Syrovoy, care a fugit recent la Moscova”.
Această provocare rusă are ca scop discreditarea Forțelor Armate și încetarea completă a ajutorului militar acordat Ucrainei, mai susține Direcția, conform Slovoidilo.ua. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Deci Ucraina stie ca armele ei, primite de la americani, au ajuns la Hamas, dar sunt mereu de vina… rusii si cu Putin de toate de taote cele rele!

 2. Deci, Dna Taylor Green, membra a Congresului, ridica aceasta chestiune: cum de are Hamas arme anericane?
  De la Israel, furate sau cumparate?
  De la aliati arabi ai SUA( si aici lista de lunga)?
  De la Ucraina( versiunea ucrainiana cu armament capturat de rusi si dat Hamas, e cam subtire)?
  De pe piata neagra?
  Toate versiunile, din pacate, sunt credibile.
  NB. Avantajele celebrului si venerabilului AK47( Kalasnikov) sunt ca a fost facut de atat de multi, ca i s-a pierdut urma.

 3. Marjorie e un pic nebună. Genul care te citește pe tine și pe cristoiu. Coroiu scuze.

  • Exista si varianta ca cei care spun ca unii sunt nebuni, ei sa fie doar niste prosti sau mercenari ai cuiva.
   Dacă adevărul le pericliteaza interesele, mulţi ar ucide adevărul facandu-l nebun pe cel ce il spune…
   Numai proştii cred că ei deţin adevărul absolut, iar aceasta e absolut adevărat.

 4. Deci Ucraina stie ca armele ei, primite de la americani, au ajuns la Hamas, dar sunt mereu de vina rusii….fantastici hukraenieni astia

 5. Ce chestie nemaipomenita ,Ucraina stie deja ca armament ucrainean capturat de rusi a ajuns la palestinieini,HA,HA,HA.Ce destespti rusii astia ,cum au reusit ei sa imbarlige treaba ca sa demaste zdrentele ucrainiene care fac trafic cu tot ce vine ca ajutoare ,INCLUSIV CU DROGURI(VEZI CAPTURA DE HEROINA CU DESTINATIE uCRAINA DIN ULTIMILE ZILE).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998