CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Congresul-masacarada al PSD face prima victima: Serban Nicolae s-ar putea retrage

1 comentariu / 2784 vizualizări / 24 septembrie 2015

Senatorul PSD Șerban Nicolae este pe punctul de a renunța la candidatura la congresul PSD din 18 octombrie, afirmînd, într-o scrisoare către colegi, că se pregătește fraudarea alegerilor interne, prin intermediul unui regulament ad-hoc lipsit de transparență și nedemocratic.

Organizarea Congresului și a alegerilor pentru funcțiile de conducere la nivel național este profund viciată, nestatutară și confuză. Astfel, într-un mod netransparent, se inventează, o procedură cu totul nouă, necunoscută și nefamiliară membrilor de partid chemați să voteze, peste doar trei săptămâni, candidați ale căror proiecte politice nu au cum să le cunoască și evalueze obiectiv. S-au introdus restricții nestatutare de candidatură, ceea ce denotă, nu doar o lipsă de legalitate, ci, mult mai grav, o nefirească suspiciune cu privire la seriozitatea, discernământul și spiritul analitic al propriilor colegi de partid. În paralel cu procedurile de înscriere a candidaturilor și de obținere a susținerii acestora sunt încă în desfășurare conferințe județene (unele se vor ține după încheierea acestor proceduri!), în vreme ce majoritatea acestora s-au ținut deja, fără ca să se cunoască data alegerilor ori a Congresului, condițiile de participare, proiectele ce sunt supuse dezbaterii și competiției(…)
În aceste condiții, alegerile interne, fără transparență, corectitudine și egalitate de arme, sunt profund viciate, lipsite de credibilitate și generatoare de mari deservicii aduse partidului” afirmă senatorul, potrivit stiripesurse.ro, făcînd un apel la colegii de partid să readucă procedurile în limitele statutare. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Musiu Dragnea e noul Iuda marsav. Odata cu autoimpunerea lui ca sultan, s-a dus dracului si partidul PSD. Securitatea PDL-ista implanta cu sete pumnalul otravit in inima poporului PSD-ist. Pe pumnal sunt incrustate 2 initiale: L.D. De la ce nume de tradator santajat or veni oare ele?…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998