CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Consilierul lui Zelenski îl amenință pe Andrei Marga cu pușcăria

8 comentarii / 2192 vizualizări / 19 septembrie 2022

„«Criza agenţilor» determină Rusia să scoată din dulap şi cea mai uitată naftalină politică. Dacă românul domn Marga îşi face declaraţiile «cu toată responsabilitatea», atunci trebuie să înţeleagă şi perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrităţii şi suveranităţii unui alt stat”, a scris consilierul preşedinţiei ucrainene, Mihailo Podoliak, ieri, pe Twitter, conform Flux24.ro.

Andrei Marga, fost ministru de Externe şi al Educaţiei şi fost rector al Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, a declarat în timpul unei conferinţe desfăşurate vineri la Alba Iulia, că Ucraina se află în ”frontiere nefireşti” şi trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei şi României.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Opinia politică nu încalcă integritatea nimănui, mai ales când spune un adevăr.
  Iar Ucraina e ea cea care a încălcat teritoriile altora şi a şi ucis în masă alte populaţii minoritare, între care şi români, precum în cazul miilor de români ucişi la Fântâna Albă după răpirea Bucovinei de Nord, furată de la România de către Ucraina sovietică.
  Ucraina = Uniunea Sovietică.
  Ucraina e anacronica, dar şi locul de joacă al intereselor familiei lui Joe Biden şi al oligarhilor evrei.

 2. Minieterul Afacerilor Externe ar trebui să reacționeze. Nazismul de tip ucrainean se manifestă până la a mutila adevărul istoric. Profesorul universitar Andrei Marga ar trebui sprijinit de toți cei care se consideră naționaliști români. Cei care-l critică sunt niște trădători de Neam și Țară.

  • cine aia a lu mă-ta te-a împuternicit pe tine să vorbeşti pentru „Neam şi Ţară“, şi de trădători, bolându-le?

 3. Ba Ukroporcule, tu si toata liota de ukroporci in frunte cu Belensky si curva de nevasta-sa o s-o sfirsiti nu cu dosar penal ci FACUTI BUCATI. LA PROPRIU

 4. Dezgustat de reacția MAE , care practic a negat adevarul istoric. Dezgustat de statul ucrainean, veritabilă entitate de secol 15. Mai exista o tara pe continentul asta unde minoritățile nu au drepturi?

 5. Consilierul unei paiațe care a transformat Europa in circ ambulant, poate sa exprime altceva? Cine ii loveste in fata cu adevarul istoric este ”omul rusilor”. Atat pot ei, ” oamenii americanilor”, care si-au adus tara in pragul dezastrului si acum cersesc mila ca țiganii. Numai prostie si infatuare vad la clovnii ăștia periculosi. Cu ce au intrat ei in URSS? Cu chilotii de pe ei? Vai de mama lor de prosti.

 6. Bai pupincuristilor din haznaua numita mae, cand piticul pornostar -olodimir -elenski(V și Z sunt interzise de naziștii ucraineni) trăgea liniute și scotea pe rât ca romanii sunt ocupanții, nu ați avut aprobarea sa va dați cu k-ururile de pamant, acum când Profesorul universitar Marga nu ataca pe nimeni ci doar face referire la un adevăr istoric, la un semnal toată sleahta de nulități caricaturale și plagiatori pupincuristi, în loc sa învățați ceva pigmeilor idioti, pentru a fi de partea adevarului voi săriți la gatul Profesorului.
  Sictir și puneți mana pe carte secaturilor politruce pupincuriste de k-ururi occidentale!

 7. Bai jidanel aiurescu trabucel, ca NIMENI de la Cotroceni e cu georgeta la Miami, cum ii permiți acestui KAKA-NAR sa se adreseze Profesorului Marga(în definitiv unui ROMAN) cu „naftalina politica”?
  Sictir, jalnica jigodie pupincurista!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998