CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Constantin Niţă: Ministerul de Finanţe trebuie să fie al partidului care dă premierul

0 comentarii / 1309 vizualizări / 13 decembrie 2012

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, azi, la RFI, că Ministerul de Finanţe trebuie să fie al partidului care dă premierul, el apreciind că viitorul ministru de Finanţe trebuie să fie „pragmatic şi cu viziune”, să nu se limiteze la o „activitate strict contabilă”.

Întrebat dacă ar fi de acord ca Ministerul de Finanţe să fie al PNL, Constantin Niţă a răspuns: „Nu, pentru că, după opinia mea, Ministerul de Finanţe reprezintă mâna dreaptă a oricărui premier. Ministerul de Finanţe trebuie să fie de regulă al celui care reprezintă partidul de guvernământ sau cel care are primul-ministru. Asta este o chestiune la care eu ţin foarte mult”.
Niţă precizează că „primul-ministru trebuie să-şi implementeze un anumit program şi, de regulă, el trebuie să aibă întotdeauna, zi şi noapte, un ministru de Finanţe care să-i dea soluţiile necesare de implementare a unor proiecte şi programe”. Constantin Niţă spune, conform Mediafax, în concluzie că „Ministerul de Finanţe trebuie să fie categoric al primului-ministru!”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998