CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Consultant de top: Firea trebuie să divorțeze de Pandele dacă vrea să reintre în joc

6 comentarii / 2802 vizualizări / 3 septembrie 2023

Scenariu șoc schițat de Doru Bușcu, ziarist și consultant politic de top, fostului primar general Gabriela Firea, pentru a-și reface imaginea publică și a reveni în jocul politic: să divorțeze de soțul Florentin Pandele.

”Firea face politică provincială. Cred că unde nu a știut ea să joace a fost cînd nu a reușit să reziste tentației de a se înmormînta politic la Voluntari. A împrumutat prea mult din provincia pe care o radiază Voluntarii. Dacă am fi în America și am presupune că aș fi un spin-doctor (specialist în comunicare n.n.) care ar trebui să-i recomande ceva rapid ca să se reabiliteze și să reintre în joc, i-aș spune să divorțeze. Ea a fost absorbită într-un mod de a face politică de tip provincial, cum face Pandele, de mare succes, să ne înțelegem, la Voluntari, dar ce e la București e la București, ce e în PSD e în PSD, ce e la Voluntari e altceva. Poate nu ar fi trebuit ca în spatele ei politic să stea exact soțul” a spus Bușcu, la Aleph TV, în emisiunea Sorinei Matei. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. crima-sinucidere?

  2. Buscu ne e ala de la revista securisto-kaghebista Catavencu ? Multumim pentru sfaturi. Pe unde or mai fi citoyenii Vulpe si gasca ? Lepra de Toma e la CNA

  3. Asa trebuie sa faca.Oricum s a umplut politica de marinari. Ei aveau bani pe vremea regretatului Ceausescu. Fara razboi mondial lumea nu se indreapta. Catre ce s ar putea indrepta?Catre o religie confiscata de popi? Catre o stiinta handicapata? Catre un liber cugetator golit si drogat? Nu exista viitor fara razboi. Viitorul este al celor cu gene de supravietuitor. Este timpul sa se aleaga astia chiar daca eu nu voi fi printre ei. Cu toate astea mai trebuie facut ceva. Elitele financiare actuale trebuie sa piara indiferent de domeniu.

  4. N-ar fi timpul ca justiția să se ocupe serios de banda lui Pandele? Mafia din Voluntari trebuie spartă odată și odată.

  5. Să-i spună cineva lui Buscu că Firea nu divorțează de găina cu ouă de aur numită Pandele.

  6. cre’k Buscu s-a saturat de fapt de morsa cu care a facut doi copii si a pus ochii pe Firea
    Firea e supla, iute, orientata, rea, atenta, harnica, recunoscatoare

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998