CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Continuă derapajele politice grave față de Justiție: Deputat al puterii dă ordine Parchetului General

85 comentarii / 8172 vizualizări / 30 iulie 2023

”Solicit Parchetului General să conteste imediat decizia de întrerupere a pedepsei colonelului Tudor Stănică, fostul șef al Direcției de Cercetare Penală a Miliției comuniste și unul dintre principalii vinovați pentru uciderea dizidentului Gheorghe Ursu” anunță deputatul PNL Alexandru Muraru într-un comunicat oficial de presă, în care marchează din capul locului calitatea sa de ales al poporului. Un derapaj grav de la normele democratice, care se adaugă altor cîteva produse după sentința ÎCCJ în dosarul Gheorghe Ursu.

”În calitate de deputat în Parlamentul României, aduc în atenția publică și a instituțiilor statului o situație gravă și revoltătoare care afectează profund încrederea cetățenilor în justiția din țara noastră.

Colonelul Tudor Stănică, fostul șef al Direcției de Cercetare Penală a Miliției comuniste și unul dintre principalii vinovați pentru uciderea dizidentului Gheorghe Ursu, beneficiază de o întrerupere a pedepsei de 10 ani de închisoare pentru a 20-a oară consecutiv. Această situație, care durează de 20 de ani, ridică semne de întrebare serioase cu privire la funcționarea sistemului nostru judiciar.

În lumina faptelor prezentate, solicit Parchetului General să conteste imediat decizia de întrerupere a pedepsei din 16 ianuarie 2023, dată de Curtea de Apel București1. Este inadmisibil ca un individ condamnat pentru crime atât de grave să fie, practic, amnistiat de la justiție, invocând afecțiuni medicale, în timp ce victimele și familiile acestora suferă.

Această situație este la fel de revoltătoare ca și cazul recent al ofițerilor de Securitate, Marin Pârvulescu și Vasile Hodiș, achitați definitiv, și reflectă o problemă sistemică în justiția românească.

În numele dreptății și al respectului față de memoria victimelor regimului comunist, fac apel la toate instituțiile responsabile să acționeze cu fermitate și transparență în acest caz.

Justiția trebuie să fie egală pentru toți, indiferent de rang sau poziție, iar cei vinovați de crime împotriva umanității trebuie să răspundă pentru faptele lor. Nu putem permite ca astfel de cazuri să rămână nerezolvate și să submineze încrederea în statul de drept.

În încheiere, îmi exprim solidaritatea cu familia dizidentului Gheorghe Ursu și cu toți cei care au suferit din cauza regimului comunist” mai arată Muraru. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

85 Comentarii

 1. Muraru e un politruc dintre cei mai murdarineinteresat de dreptate, ci de imaginea personala pe langa evrei, caci Gh. Ursu era evreu.

  • Fost procuror, revolutionar din decembrie 1989 si avocat, Dan Cristian Ionescu a divulgat in cartea sa CODUL lui LUCIFER date despre adevaratul caz Gheorghe Ursu. Disidenta lui Ursu nu este ceea ce pare. Originea etnica a lui Ursu l-a scos din barlog pe unul dintre fratii Muraru, campionii antiromanismului. Alexandru Muraru este Reprezentantul Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei de pe langa EHRI – Infrastructura Europeana de Cercetare a Holocaustului. Ursu trebuia sa fie declarat un erou anticomunist pentru ca ulterior sa se faca tapaj pe antisemitismul comunismului din Romania – eventual participant activ la Holocaust. Oare de ce Muraru nu s-a ofensat de cazurile a zeci de mii de detinuti si detinute romani torturati si violati de Securitatea comunista? A se vedea cazul etnicului roman Grigore Caraza.

   • Dar spune drept!

 2. Nu Securitatea l-a asasinat pe Ursu, ci un idiot din detenţie.
  Sionismul se străduiește să-i falsifice biografia. Gheorghe Ursu a fost un evreu născut în Soroca (Basarabia) și stabilit apoi la Galati, unde a intrat în mișcarea bolșevică de tineret avansînd cu timpul în funcție, pînă cînd Gheorghiu Dej a hotărît să elimine evreii din viață politică. În aceste condiții, Gheorghe Ursu s-a concentrat pe activitatea profesională și pe colaborarea cu Securitatea (da! „dizidentul” Gheorghe Ursu a fost colaboratorul Securității!), , datorită căreia pleca în dese deplasări în străinătate.
  Pe la mijlocul anilor ’80, după ce reușise să-și trimită în străinătate fiică și fiul, a rupt pactul cu diavolul. Și atunci Securitatea l-a pedepsit, cerînd arestarea lui după o percheziție în urmă căreia i s-au găsit în locuința monezi divizionare în valoare totală de (mi se pare) cca. 15 $, rămase în urmă deplasărilor sale peste hotare. Cu aprobarea procurorului șef de la Procuratură sectorului 6, Alexandru Țuculeanu, procurorul Ilie Picioruș l-a arestat pe Ursu.
  În cazul lui „Babu” Ursu s-a apelat la serviciile unei turnătoare, colegă cu Ursu la ISLGC. Ursu avea o serie de caiete în care acesta își consemna părerile asupra unor filme ori cărți, asupra unor teme din sport, etc., dar și propriile sale opinii asupra unor realități politice. Într-o zi, rămînînd după program, colega i-a cotrobăit prin birou, a găsit caietele și a informat. După tipicul de mai sus, securitatea a trimis Miliția să-i percheziționeze locuința.
  Securitatea nu a vrut şi nici nu avea motiv s-ăl ucidă, arestarea și preconizata sa condamnare fiind suficiente atît ca pedeapsă pentru „dezertare”, cît și ca atenționare pentru alții. Nimeni nu a ordonat uciderea lui Babu Ursu! Acesta a fost victima unei brute idioate. Avînd priciul deasupra celui al deţinutului Clită, cînd a coborît, Ursu a primit de la acesta o lovitură extrem de dură cu bocancul în abdomen, lovitură de la care i s-a tras moartea. Apoi, actele medicale de consemnare a decesului au fost falsificate. De ce acest circ juridic? – se pare că pentru a da satisfacție familiei, dar și comunității evreiești.
  (informaţii de la ex-procurorul Dan Cristian Ionescu)

 3. „Moartea lui Gheorghe Ursu, produsă în urma unui act de violență săvîrșit de Marian Clită, ar fi fost favorizată (nu știu dacă acesta este termenul cel mai potrivit), în spital, de un medic anestezist evreu care, deși cerea de ani de zile să i se aprobe emigrarea în Israel, această emigrare i s-a aprobat la două săptămîni după moartea lui Ursu! …
  – dacă Gheorghe Ursu nu ar fi fost evreu, ați fi făcut așa desfășurare de forțe?
  – dacă Gheorghe Ursu nu ar fi fost evreu, ați fi trimis în judecată atîția oameni pentru fapte dintre care unele nu erau fapte penale iar altele erau de mult prescrise? Ori le-ați asimilat cu holocaustul, deci sînt imprescriptibile?
  – de unde pînă unde l-ați scos pe Gheorghe Ursu dizident? Voi știți ce înseamnă asta? Una dintre marile mele dezamăgiri este Radu Filipescu, fostul meu vicepreședinte al Societății pentru Adevăr pe care am înființat-o în toamna lui 1990. El, dizidentul adevărat, ajuns (sper că doar din naivitate) în fruntea primei asociații sioniste din România (GDS), a ajuns să-l prezinte pe Ursu ca fiind un pericol pentru Ceaușescu întrucît putea să scoale (sau să răscoale) mii de români împotriva lui Ceaușescu! Pe cine să-i scoale (sau să-i răscoale) Radule cu gîndurile sale pe care și le nota în caietele personale, închise în sertarul de la biroul său?
  Eram acum cîțiva ani, de felul meu, foarte curios. Și am făcut propria mea anchetă, am vorbit cu colegi de servici ai lui Gheorghe Ursu, am vorbit și cu ofițerul IGM care îl recrutase ca informator pe Marian Clită. Și am aflat cu totul altceva: Gheorghe Ursu, evreu născut în Basarabia, se mutase cu familia în anul 1941 în Galați unde după război se încadrase în mișcarea de tineret bolșevică, în care avansase ierarhic pînă în momentul cînd Gheorghiu Dej a hotărît eliminarea evreilor din viața politică. Atunci, s-a concentrat asupra activității profesionale, dar și colaborării cu Securitatea”
  (text publicat de fostul procuror Dan Cristian IONESCU, sub itlul „Cazul Gheorghe Ursu – o telenovelă românească”, in Justitiarul, in 9 august 2016)

 4. si pupa si in dosul lor.

 5. regimul comunist a existat NELEGITIM,
  a fost regim de ocupatie(sionista;ceausescu era un internatzionalist spurcat, a murit fredonind „internationala”!)
  TOATE SENTINTELE judecatoresti pot fi puse sub semnul intrebarii,
  tot ce „s-a facut” IN COMUNISM este FARA DREPT.

  ca era evreu/jidan-asta e cel mai scarbos argument;dealtfel neo-securitatea practica un „pseudo-anti-semitism”,
  nu ne mai intindem cu explicatiile.

  • caci a fost facut in comunism.
   Nici nu existi, de fapt, se pare.
   Maxtor Corporation was an American manufacturer of computer hard disk drives that was later acquired by Seagate Technology in 2006.

 6. a bagat si insul capu-n poza…, si a iesit asa din anonimat, ca sa mulga cat poate de mult si el electoral din subiectul care a facut atata valva.
  Restu e can-can.

 7. Chiar nu mai putem cu acest erou fals, Gheorghe Ursu, promovat temeinic de Tismăneanu. ICCJ a emis o sentinta motivata logic si realist. La urma urmei, asa-zișii criminali au fost condamnati de acum 20 ani. Acum doreau si daune morale. De 30 ani suntem intoxicati la TVR cu ”memorialul durerii”, desi in zilele noastre avem cazuri asmănătoare, cu victimele SRI.

  • Leonid Tisminețki, tatăl lui Vladimir Tismăneanu, s-a născut la Soroca în 1913, fiind evreu ucrainean, dar apare la Bucureşti, în 1933 fiind membru ilegalist foarte activ al „Partidului Comunist din România“ (o filiala a „Comintern”ului sovietic), căsătorindu-se cu evreica Hermina Marcusohn, șefa celulei „Frontului Studențesc Democrat“, alt tentacul sovietic.
   În anii 1930 Leonte Tismăneanu a fost, pe rând, secretar al Uniunii Tineretului Comunist din sectorul 2 al Bucureștiului, apoi activist comunist la Brăila și Galați, pe unde trăsese şi familia evreiască a lui Gh. Ursu (nume clnadestin).

   • Pai daca procurorul Ionescu a stabilit ca „dizidentul” Ursul era de la Soroca si tot de la Soroca era si tatal lui Volodea Tismaneanu, care a agitat public cauza lui Ursu, nu cumva exista o gasca de evrei ucraineni – fosti comunisti – care trag sforile din greu pe la noi?

   • Tismăneanu a publicat în 27 iulie 2023 articolul „A doua moarte a inginerului Gheorghe Ursu”, în care confirmă ca a fost implicat în „cauza Ursu“ de către altă evreică, urâţenia pământului Nina Cassian (Renée Annie Cassian), bună prietenă cu Ursu, numele ei chiar apărând des în jurnalele ridicate de Securitate ale lui Ursu, evreică tot de la Galaţi, precum, vremelinic, şi familiile Ursu şi Tismăneanu, parte şi ele din puternicul curent iudeo-comunist local.

 8. Muraru e un comisar politic. Ca atare e deasupra uzanțelor democraticele pentru că el aparține ierarhic altor instanțe care la rândul lor patronează statul marionetă instituit în România de puterile sub influența cărora ne aflăm. Cetățeanul este ultimul in acest lanț trofic.

 9. Cum de Maia Morghenstern nu-si da si ea cu parerea. E destul de indatorata lui Muraru,fiind pe aseeasi directie amindoi.

  • Data trecuta a iesit cu misiune. Era necesara sensibilizarea opiniei publice pentru implementarea Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură aferentă perioadei 2021 – 2023. Cazul Ursu este alta mancare de peste.

   • de harnist care face pe dasteptul. Grandomana Maia e pe toane si tafne. Acu’ o vezi ca zice ceva, apoi altceva. Nu era rost sa se victimizeze si personal pe aici, in cazul Ursu.

  • Mai traieste ?parca era amenintata cu moartea.Dupa valva din presa a fost pazita sa nu ne facem de cacao?cu antisemitismul.In scoli se preda istoria Holocaustului multumita lui Wiesel iar Scoala Ardeleana a fost scoasa din manuale.Avem manuale alternative la Istoria Romaniei,adica ne spun ele cum e cu M.Viteazul un „mercenar”dornic de marire nu ünificatorul”.

 10. Justitia stie ca Stanica a fost pedepsit degeaba, de aia il tot scoate din inchisoare. Omul l-a cercetat pe Ursu conform legilor in vigoare atunci, care interziceau detinerea de valuta. Era obligat s-o faca.

 11. Menționarea numelui meu în mai multe rînduri mă obligă să fac unele precizări.
  1. Primele mele scrieri despre Gheorghe Ursu nu au fost în Codul lui lui Lucifer, ci în Codul lui Lucifer II, în cadrul capitolului DESPRE DIZIDENȚI ȘI DESPRE DIZIDENȚII LUI PEȘTE (pag. 25-30). Este o carte scrisă în perioada ian.-febr. 2014 cînd nu puteam face altceva decît să scriu, întrucît Romtelecom îmi tăiase abuziv internetul, cablul TV și telefonul fix.
  2. Cel puțin o postare îi aparține lui Cornel-Dan Niculae. Îi recunosc cu ușurință stilul, fraudează textul original, alege din el ce îi convine și elimină ce nu îi convine. Textul meu era:
  “Pe 4 aug. a.c., dl Ion Coja publică pe site-ul său un articol din care aflu ceva ce nu cunoșteam. Aflu că dl. Coja știe de la fratele său că moartea lui Gheorghe Ursu, produsă în urma unui act de violență săvîrșit de Marian Clită, ar fi fost favorizată (nu știu dacă acesta este termenul cel mai potrivit), în spital, de un medic anestezist evreu care, deși cerea de ani de zile să i se aprobe emigrarea în Israel, această emigrare i s-a aprobat la două săptămîni după moartea lui Ursu! Dl. Coja i-a comunicat această informație fiului lui Gheorghe Ursu, care însă nu a fost interesat de ea!”
  De ce se impune această precizare? Fiincă la acel moment credeam tot ce scria dl. Coja – acum, nu mai cred nimic.
  În cazul în care Cornel-Dan Niculae va nega postarea, îl rog pe dl. Iacob să-mi comunice IP-ul postatorului. Am o colecție de IP-uri care apar în spatele atacurilor pe care el le declanșează împotriva mea sub nume false, inclusiv de femeie.
  A făcut atîtea greșeli încît nu pot să spun decît atît – vai de mama lor de servicii, dacă au ajuns să folosească astfel de amatori.
  Îl sfătuiesc să se potolească. Chiar dacă el mizează pe faptul că mi-a șters de pe leptop toate mail-urile pe care mi le-a trimis cînd se pretindea prietenul meu precum și toate capitolele din noua carte “Coloana a V-a”, îl anunț că sunt gata de contra-ofensivă.
  Chiar vrea să povestesc tot ce știu despre ei?

  • Sugi oale lui Soros

  • Voilà !

  • Cca. 70% din încondeierea „iudeo-comunistă“ a lui Gheorghe Ursu de către Dan Cristian Ionescu (afiliat în prezent unui grup soroşisto-israelian) nu se mai regăseşte la nimeni, anterior, deci nu poate să pună afirmaţiile sale în cârca domnului profesor Ion Coja.
   Unul din primele sale articole pe această temă e din 10 iulie 2016 pe gandeste.org, fiind intitulat „Disidenţii români adevăraţi şi cei inventaţi“. Se poate verifica ceea ce spune, şi nu citează pe dl. profesor. Ba chiar Dan Cristian Ionescu a afirmat „am făcut propria mea anchetă privată cu privire la uciderea lui“ (a lui Gh. Ursu, în 1985). Pe baza acestei pretinse anchete personale a prezentat identitatea iudaică a lui Gh. Ursu.
   Iată alte afirmaţii ale sale despre familia Ursu, care îi aparţin şi nu sunt luate de la alţii, cum pare să vrea să spună, de fapt, noului grup soroşisto-evreiesc la care a aderat (toată viată, trecând de la un grup la altul, la denigrat maxim pe cel anterior, poate pentru a fi mai plăcut noului său anturaj, sau din alte raţiuni inexplicabile):
   Dan Cristian Ionescu:
   – «Citez din ultimul meu mail din 30 dec. 2021 adresat d-lui Ioan Aurel Pop (ultimul, întrucît de atunci nu mi-a mai răspuns): „Oare nu va bate de loc la ochi faptul ca atunci cind este vorba de falsificat istoria, autoritatile numesc in fruntea comisiei sau institutiei fiul unui bolsevic evreu? Procesul comunismului” incredintat lui Vladimir Tismaneanu, fiul lui Leonid Tisminetchi? INSHR-EW incredintat lui Alexandru Florian, fiul lui Radu Florian? Nu de mult, director stiintific la Institutul Revolutiei Romane (cu care nu avea nici o legatura) a fost numit Andrei Ursu, fiul pretinsului dizident Gheorghe Ursu. Am urmarit zilele trecute un interviu al lui si am ramas uimit: nu am ascultat niciodata o jumatate de ora de minciuni, de la cap la coada.”» (articolul său „În numele adevărului!“, postat în 18 mai 2022 pe ziarulnatiunea.ro).
   – «Nu de mult, director științific la Institutul Revoluției Române (cu care nu avea nici o legatură a fost numit Andrei Ursu, fiul pretinsului dizident Gheorghe Ursu. Am urmărit la sfîrșitul lui decembrie un interviu al lui și am ramas uimit: nu am ascultat niciodată o jumătate de oră de minciuni, de la cap la coadă! Cel mai important lucru, nega implicarea serviciilor străine în evenimentele din decembrie 1989! Acum este propus pentru funcția de președinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (I.I.C.C.M.E.R.). Gheorghe Ursu a fost un activist evreu bolșevic, pînă cînd Gheorghiu Dej a trecut la eliminarea evreilor din structurile de conducere politice. Biografia lui este permanent cosmetizată (falsificată) – ultima dată, cea în limba engleză, chiar zilele trecute (la 13 ianuarie a.c.). Că a fost racolat de Securitate, nu se pomenește nimic. Știu foarte bine acest caz întrucît am făcut propria mea anchetă privată cu privire la uciderea lui.» (articolul „Un act abject de lașitate și slugărnicie“, de av. Dan Cristian Ionescu, postat în 26 ianuarie 2022 pe art-emis.ro).

  • La finele anului 2021, cunoscut de câţiva ani ca publicist „naţionalist“ (construindu-şi şi promovându-şi singur o atare imagine şi orientare din 2015-2016), dl. Dan Cristian Ionescu îi trimitea un e-mail semnificativ preşedintelui Academiei Române, în care îi propunea participarea sa la o comisie a Academiei de cercetare a antisemitismului din România, acuzând printre mai multe altele şi faptul că „…antisemitismul este provocat şi de pretinşi patrioţi, care este ceva care mă face în mod întemeiat să cred că au legături cu serviciile de informaţii“ (care temei?). A ajuns apoi să tot repete şi public asemenea idei şi chiar să indice două website-uri de unde s-ar propaga „antisemitismul“, incorectpolitic.ro şi ioncoja.ro. Aceste două publicaţii au fost acuzate ca atare, de „antisemitism“, din 2022, şi de Institutul Wiesel de la Bucureşti, iar pentru unii autori cu greutate de la aceste publicaţii, profesorii Ion Coja şi Corvin Lupu ori colonelul Zărnescu, s-a cerut guvernului Românei să fie (re) inculpaţi penal. Cererea venea prin „vânătorul de nazişti“ sionist Efraim Zuroff de la Centrul Simon Wiesenthal din Israel (care ceruse anterior şi scoaterea partidului AUR în afara legii), deoarece profesorii universitari Coja şi Lupu au fost martori în procesul penal de „negaţionism“ al dlui colonel Vasile Zărnescu, făcând declaraţii în favoarea acestuia privind inexistenţa unui holocaust în România, cum e descris de activiştii evrei.
   În spatele lui Efraim Zuroff stătea şeful organizaţiei sioniste din România, M. M. Katz, care face valuri pentru inculparea românilor, în general.
   Reinculparea colonelului Zărnescu s-a cerut din nou căci nu a fost condamnat de instanţa română aşa cum au cerut insistent organizaţiile evreieşti sioniste, iar profesorii Corvin Lupu şi profesorul Ion Coja au mai fost cercetaţi şi neinculpaţi în trecut pentru „negarea Holocaustului“, numele său fiind pronunţat doar în culise de către Marco M. Katz, de la Centrul de Monitorizare și Combatere a Antisemitismului, filiala din România a „ghestapoului evreiesc“ global ADL („Khazarii despre Românii care își apără poporul: Faptele lor trebuiesc pedepsite aspru“).
   Cum s-a putut ajunge la aşa ceva, ca un aparent „notoriu naţionalist“ (auto promovat ca atare) să cânte în struna organizaţiilor evreieşti? Să nu fie mai degrabă dl. Dan Cristian Ionescu cel anturat de persoane într-adevăr conectate la servicii secrete (străine ori chiar autohtone), deşi acuză aceasta în cazul „pretinşilor patrioţi“ pe care îi are în vizor?
   *
   Cercetarea unei situaţii cu dl. Ionescu, de la mijlocul lui 2021, ridică foarte multe semne de întrebare şi ar putea fi lămuritoare pentru aflarea răspunsului.
   Astfel, aparent brusc, dl. Dan Cristian Ionescu a început să îl elogieze pe George Soros, prin articolul „Evrei pe care ai voie să-i înjuri“, pe care l-a publicat în 6 iulie 2021 pe Incorect Politic, punându-le coarne colegilor de redacţie, căci nu numai că îl prezenta pe Soros ca pe un erou, folosind pentru asta, fără să îl citeze, chiar vorbele lui Andrei Pleşu (slujitorul final al lui Soros la fundaţia acestuia din România, înainte de ocultarea activităţii ei în reţeaua cvasi-secretă SON sau «Soros Open Network»*) şi ale lui Liviu Antonesei, dar dl. Ionescu se afla în „conflict de interese“ ideologice cu naţionalismul, prin ataşarea sa, din martie 2020, la grupul prietenilor soroşisti-israelieni al lui Liviu Antonesei, unul dintre primii recruţi, încă activ pin petiţii anti-naţionaliste, ai lui George Soros în România. Prietenia dintre dl. Ionescu şi Liviu Antonesei era încă invizibilă pentru cei pe care îi ducea cu preşul la „Incorect Politic“, deşi ei – dnii Ionescu şi Antonesei – au şi un trecut comun din anii ’70, prin activismul lor ca lideri la Uniunea Tineretului Comunist (UTC) şi UASCR, fiind aproape de aceeaşi vârstă şi cu şeful lor politic de atunci, Nicuşor Ceauşescu (fiul lui Nicolae Ceauşescu).
   Deşi dl. Ionescu are o poveste despre cum s-ar fi împrietenit în martie 2020 cu Liviu Antonesei, povestea se dovedeşte cu mare uşurinţă ca fiind o pistă falsă, fiind doar o altă poveste croşetată (ne)abil, ca mai toate relatările dlui Ionescu despre sine. Legătura evidentă este însă prietenul lor comun, avocatul de revendicări imobiliare al Casei regale, Adrian Vasiliu, coleg în 1990 cu dl. Ionescu la secretariatul Partidului Socialist Liberal.
   ( * „Fundaţia Open Society – România [Fundaţia Soros] este centrul de resurse esențial pentru Soros Open Network / SON, o structură organizațională flexibilă introdusă în 2000 pentru a supraveghea o rețea informală de 11 organizații spin-off din cele mai de succes programe ale Fundației…“ [11 ONG-uri desprinse din «Fundaţia pentru o Societate Deschisă din România», foarte active şi în mişcarea rezist şi în promovarea „corectitudinii politice“] din raportul propriu Soros Foundations Network, pagina 62, despre România.)
   „Evrei pe care ai voie să-i înjuri“ (prezentare a dlui Ionescu) este în sine şi o temă falsă, căci aceia daţi ca exemplu, şi alţii ca ei, nu sunt „înjuraţi“ pentru că sunt evrei, iar faptele lor „greşite“ nu sunt subscrise temei centrale a „conspiraţiei iudaice“.
   *
   În articolul pro George Soros din iulie 2021, dl. Ionescu spunea că:
   „O să vă mire că acum într-un fel îi iau apărarea“ (lui George Soros), „dar sînt lucruri care trebuie știute. Enorma lui avere, obținută în mare măsură prin speculații bancare, dar și cu sprijinul altor evrei (ca de pildă Silviu Brucan) i-au permis ca după căderea cortinei de fier să se infiltreze în țările fost socialiste, să identifice și să recruteze persoanele cele mai capabile… Soros a făcut [însă] greșeala de a ataca un miliardar infractor israelian, ceea ce i-a atras dușmănia Israelului, cu consecințe pe plan mondial… În centrul și estul Europei, Soros și-a pierdut influiența… La ora aceasta, Soros este trecut de 90 de ani și eu cred că este ieșit din cărți cu totul. Să-l faci în continuare pe Soros vinovat de tot ce este rău în lume, eu cred că este căderea într-o capcană pregătită din timp. În ce mă privește pe mine, eu îi sunt recunoscător lui Soros pentru un lucru. Chiar dacă nu a urmărit interesul României ci era plan de luptă împotriva lui Steinmetz, el a împiedicat exploatările cu cianuri de la Roșia Montana. El a subvenționat mișcările din toată țara împotriva acestor exploatări care au avut loc prin 2012. Că dacă era după autoritățile române, dezastrul ne păștea sigur.“

   Dan Cristian Ionescu nu a reţinut din cărţile de specialitate din care a mai şi copiat consistent ocazional şi „adevărul“ că riscul contaminării toxice de la Roşia Montana viza de fapt Ungaria – prin potenţialele revărsări de cianuri în râul Tisa -, motiv pentru care această ţară s-a şi opus vehement din 2003 exploatării aurifere din România – v. „Toxics Rosia Montana Action in Hungary“ sau „Stop „Dirty Gold,” the Rosia Montana Open-Pit Cyanide Mine in Transylvania“ pe americanhungarianfederation.org -, iar George Soros consideră că Ungaria este patria sa – având şi foarte strânse relaţii cordiale cu socialiştii maghiari de la MSZP, care au guvernat la Budapesta până în mai 2010 – şi de aceea a şi acţionat prin „societatea civilă“ de sub controlul său din România împotriva exploatării. Deci „dezastrul ne păștea sigur“ al dlui Ionescu nu prea e aşa, în ceea ce ne priveşte.)
   *
   Pe atunci nu se ştia încă, în general de noul sau mai vechiul său anturaj soroşisto-israelian, dar chiar partenerul de bază din Israel al grupului lui Liviu Antonesei, la care aderase şi dl. Ionescu, editorul Adrian Grauenfels (evreu născut în 1946 în București şi stabilit din 1972 în Rishon le Zion – Israel), este unul din cei care creează texte pentru Wikipedia de limba română (Grauenfels a contribuit de exemplu, cu text, la promovarea pe Wikipedia „română“ a dizidentului evreu Gheorghe Ursu). Adrian Grauenfels soate în limba română şi Jurnal Israelian, publicaţie promovată sistematic de Antonesei pe blogul unde activează la vedere şi dl. Dan Cristian Ionescu din februarie 2020. În Jurnal Israelian sunt publicaţi şi Liviu Antonesei şi vechiul prieten politic al dlui Ionescu, care l-a recomandat sau adus în grup, avocatul Adrian Vasiliu, care a revendicat imense proprietăţi de la statul român pentru Casa regală, iar în consiliul regal stă alături de evreul Jonathan Eyal (ale cărui idei coincid în bună măsură cu ale lui Soros şi are legături cu „serviciile secrete“, de informaţii, despre căre voi reveni).
   *
   Deoarece dl. Ionescu, prin pro-soroşismul din articolul său „Evrei pe care ai voie să-i înjuri“, contrazicea tot ce se ştia în publicistica naţionalistă el a fost contrazis, arătându-i-se că alta este realitatea (că de exemplu, Fundaţia Soros este deja condusă de mai tânărul şi mai discretul Alexander Soros şi că fundaţia este încă extrem de activă, fără mult tam-tam, având activitatea ocultată cam de prin 2012), iar aceste comentarii la articolul său, împreună cu ale altora, au fost transformate de Incorect Politic în articolul „Nu se termină-soroşismul prin faptul că Soros are 90 de ani“.

   Nici nu i s-a pomenit numele, căci se supăra oricum, de fiecare dată, foarte tare, dacă cineva avea o altă părere decăt cea exprimată de el.
   Tot în iulie 2021, dl. Dan Ionescu recurge iarăşi, obsesiv, la acuzarea fantezistă a altora, din jur, de apartenenţă la SRI sau la Securitate, ca preambul al său la „serviciile secrete creează antisemitism“ în România.
   (Ideea de a acuza serviciile secrete române, în frunte cu SRI-ul, de fel de fel de rele, altele decât cele reale, dar mai ales de naţionalism şovin, este una veche la membrii GDS, în frunte cu Gabriel Andreescu, care a şi făcut echipă cu Liviu Antonesei în 2019 pentru a-l detrona pe Liiceanu şi a-l pune pe evreul Andrei Cornea la şefia Grupului.)

   Apoi dl. Ionescu a pretins pe blogul lui Antonesei că serviciile secrete, în colaborare cu redacţia Incorect Politic, i-ar fi şters corespondenţa de e-mail cu diverşi, de aceea îşi permite să spună ce îşi aduce aminte (altceva decât realitatea).
   Liviu Antonesei, soroşismul, GDS-ul, israelienii holocaustieni şi afilierea dlui Dan Cristian Ionescu.
   „Pe atunci nu ştiam că Grupul pentru Dialog Social / GDS este principala oficină sionistă în România“, scria dl. Dan Ionescu în 2015 în acel articol din NapocaNews în care acuza „securitatea“ („Cum se falimentau firmele româneşti…“).
   În prezent, mai în glumă, mai în serios, în vechea sa logică dl. Ionescu s-a dat pe mână sioniştilor şi a GeDeSiştilor sau a Mossad-ului prin grupul lui Antonesei, care să îl apere de serviciile secrete româneşti, pe care le acuză de „antisemitism“.
   „Sunt contra antisemitismului, dar și împotriva încriminării penale a acestuia“, se tot justifică şi explică dl. Ionescu (într-un articol din septembrie 2022, în care l-ar apăra pe dl. general Radu Theodoru de acuza de antisemitism). Dar nu e nevoie ca dl. Ionescu să aprobe sau nu incriminarea penală a „atisemitismului“. Ea există prin lege, iar dl. Ionescu indică cine e şi cine nu e „antisemit“. La IonCoja.ro şi la Incorect Politic sunt antisemiţii, a stabilit dumnealui. Domnul general Theodoru a scăpat. E „anti-sionist“ doar, a stabilit domnul Ionescu (în septembrie, la art-emis.ro, Certitudinea ş.a.), nescăpând însă ocazia să condamne din nou existenţa „antisemitismul“ în România şi declarând că este împotriva acestuia. (Evreii au reuşit, însă, să încadreze, mai recent, în Europa, şi antisionismul la antisemitism, fără să îl anunţe şi pe amicul Ionescu.)
   Domnul Ionescu indică de fapt legii unde să acţioneze (unde e „antisemitism“) şi unde nu, căci „Legea Vexler“, nr. 157/2018, privind combaterea penală a antisemitismului, e oricum în vigoare…..
   *
   În prezent, deşi ştie de intrarea în vigoare a legii Vexler şi de sancţiunile cu închisoarea (doar închisoare, nu şi amendă) pe care le prevede în contra „antisemiţilor“, dl. Ionescu nu are nici o reţinere să acuze de „antisemitism“ pe unii sau pe alţii, până şi pentru simpla folosire a cuvântului jidan, ce nu e deloc peiorativ sau jignitor (precum e ţigan, adică „de neatins, spurcat“, la origine: athinganoi, în greacă), ci, fiind folosit, menţine vie denumirea sub care românii i-au desemnat pe evrei în vechile lor cărţi şi ajută astfel la păstrarea memoriei istorice.
   *
   Grupul din jurul lui Liviu Antonesei este, ca nucleu, unul GDS-ist, soroşist şi israeliano-holocaustian, dar dl. Dan Cristian Ionescu se bucură de promovarea şi de laudele evident excesive (interesate?) ale lui Antonesei la adresa sa, precum: „revoluţionar pe bune, nu făcut pe puncte“ (deşi nu a avute fapte avute fapte răsturnare a regmului, ci doar certificat şi indemnizaţie de revoluţionar) sau, descoperind poeziile de la vârsta de 15 ani ale dlui Dan Ionescu, care i le-a trimis, poetul consacrat Antonesei concluzionează public că acesta scria mai bine poezie decât el însuşi la aceeaşi vârstă. Dl. Ionescu probabil chiar crede că Antonesei i-a publicat volumele de memorii, deşi grupul doar le-a pus pe scribd şi Antonesei a dat pe blogul lui link-urile la postări, recomandându-le.
   Liviu Antonesei este membru afiliat al GDS şi un puternic aliat al şefului evreu al GDS, Andrei Cornea, în combaterea naţionalismului românesc.
   Antonesei s-a împrietenit cu George Soros din 1990, de când magnatul evreu a venit la Bucureşti şi a înfiinţat Grupul pentru Dialog Social (GDS-ul) şi Fundaţia pentru o Societate Deschisă, iar în prezent principalul partener din Israel al lui Antonesei este editorul Adrian Grauenfels, din oraşul Rishon le Zion.
   Grauenfels nu este doar editor la Wikipedia de limba română, unde fac postări foarte mulţi evrei, încât s-a ajuns ca „Holocaustul în România“ să fie definit, din excesul lor de „zel“ (de la zeloţii evrei fanatici), ca începând în 1937 (ro.wikipedia.Holocaustul in Romania), deşi cel general, din Europa, în care ar fi trebuit să se încadreze şi cel din România, orice ar însemna „Holocaust“, începe, cf. cărţilor de istorie şi Wikpediei în engleză, în 1941 (en.wikipedia.org/The_Holocaust).
   Grauenfels scoate şi Jurnal Israelian, unde îi publică şi pe Antonesei şi pe prietenii acestuia, dar e şi editor de volume de cărţi la editura sa israeliană SAGA („Editura Saga și muzeul SAGA vă invită pentru sfârșit de an 2021 la un omagiu poetului Liviu Antonesei“), tipărite adesea la Iaşi, în România, unde locuieşte Antonesei, dar vinde şi cărţi în format electronic, e-books. Contracost, editura israelianului oferă şi clienţilor români „servicii complete de editare, tehnoredactare, grafică, tipar (control în timpul procesului) în limbile: Română, Engleză, Franceză, Ebraică“.
   Un potenţial client e chiar dl. Ionescu, căci israelianul îl publică şi pe bunul prieten direct al dlui Ionescu, pe avocatul Adrian Vasiliu, care face şi traduceri pentru Grauenfels. (Avocat în revendicări imobiliare şi drepturi de la statul român, în mai 2006 avocatul A. Vasiliu susţinea într-un interviu la BBC drepturile de despăgubiri de la statul român a unor evrei Weissman din Statele Unite, Israel şi Franţa – bbc.co.uk/romanian/news/cedo).
   Prietenul Adrian Grauenfels a scos şi cartea „Crimele României fasciste față de poporul evreu“, de Moshe Granot, în „traducere și editare din limba engleză: Adrian Grauenfels, Editura Saga 2022“, postată de Grauenfels şi pe https://www.academia.edu.
   Chiar şi Grauenfels condamnă România în prefaţa cărţii plină de fantezii lugubre şi de evidente minciuni la adresa românilor, vinovaţi în carte şi pentru a fi creştini. Astfel, când publicul (mai tânăr) israelian reacţionează la poveştile gogonate ale unui misterios Moni Greenberg, auto-declarat „supravieţuitor al Holocaustului“ (dar neidentificabil), că e un nonsens ca naţionaliştii românii să se fi purtat atât de rău cu evreii (evreice înjunghiate în sâni cu burghie, evrei dezbrăcaţi pentru a li se lovi organele genitale de legionarii, spintecări de vii ale evreilor etc.), dacă voiau doar „expulzarea evreilor din patria română“, complicându-se cu strămutările interne şi execuţiile prin torturi infernale, Greenberg răspunde că românii făceau asemenea răutăţi pentru că sunt creştini, adăugând: „Și acesta este un lucru important de știut, în Noul Testament evreii sunt acuzați că l-au implorat pe guvernatorul roman Pontius Pilat să îl răstignească pe Iisus“ şi, de aceea românii îl privesc pe evreu ca pe un anti Crist şi diavol.
   Tot de aceea, zice Greenberg în cartea editorului israelian din grupul lui Liviu Antonesei, „soldații români i-au tratat pe evrei ca pe niște suboameni, ca pe ceva mai rău decât câinii, ca și cum ar fi meritat atrocitățile prevăzute de lege“ (la pagina 17 din cartea editată de Grauenfels, partenerul israelian principal al lui Antonesei).
   Dar nici o lege românească nu a prevăzut „atrocităţi“ împotriva evreilor, ceea ce demonstrează cât de decăzuţi moral şi de dedaţi desfrâului minciunii sunt unii israelieni.
   Din grupul din jurul blogului lui Antonesei, din care face parte şi dl. Dan Cristian Ionescu, face parte şi duşmanul naţionalismului românesc, William Totok, cu multiple promovări pe blog privind vinovăţia românilor de Holocaust, cum a făcut parte până la moarte şi politologul „româno-israelian“ Michael Shafir, alt acuzator al românilor,
   *
   Antonesei şi-a unit destinul cu al lui Soros, în 1990, în Bucureşti, pe Calea Victoriei, în spaţiul primit de Sandra Pralong de la Mircea Dinescu pentru Fundaţia Soros din micul palat «Casa Vernescu», care era în folosinţa Uniunii Scriitorilor, unde devenise Dinescu şef prin „revoluţie“. Soros venise la Bucureşti la începutul lui ianuarie şi în februarie 1990, participând la crearea fundaţiei sale „pentru o Societate Deschisă“, ca şi a Grupului pentru Dialog Social (GDS), care erau astfel asociaţii surori. Venise şi făcuse o şedinţă şi al Intercontinental. „Pentru a fi independenţi de GDS, ne-am mutat în ceea ce este azi Casa Vernescu“, îşi aminteşte Sandra Pralong într-o carte a sa.

   • dar strigă – alături de acoliţii săi – acuze mincinoase despre alţii
    În noiembrie 1975 „Ionescu M. Dan Cristian“ apărea ca membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist (CC al UTC), organizaţie condusă mai târziu de Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului (dar care era în conduerea ei şi în 1975).
    Se regăseşte la pagina 2 din Scânteia Tineretului din 6 noiembrie 1975 (foto sus):
    http://www.bibliotecadeva.eu/periodice/scinteiatin/1975/11/scinteia_tineretului_1975_11_8230.pdf
    Cu aceeaşi ocazie, Dan Cristian Ionescu a primit şi o funcţie de conducere „culturală“ (şef de comisie) la Uniunea Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România (UASCR). Conducând cultura conducea propaganda şi manipularea, ceea ce – într-un fel – a vrut să facă şi după 1989, jucându-se cu oamenii (înşiră minciuni manipulatorii şi acum, aici).
    Dan Cristian Ionescu era şef la centru, la Bucureşti, la UTC şi UASCR, conducând ”Cultura” tineretului comunist, iar Liciu Antonesei era în acelaşi timp redactor șef-adjunct la Iaşi la «Opinia Studenţească» (tot a UTC – Uniunea Tineretului Comunist). La amândoi le era şef pe linie de partid şi UTC Nicu Ceauşescu prin 1973.
    *
    În 2020, Dan Cristian Ionescu şi-a depus un fel de dosar de naţionalist la dl. prof. Ion Coja spre a fi candidat la Parlament, dar nu a fost pus pe listele vreunui partid şi s-a supărat, văzând „antisemitism“ unde nu e.

    • Cum a cerut Ionescu si SRI-ului sa il sevreveasc dupa 1989.
     Oricum, de la o vreme se crede tradat sau neservit de servicii.

  • Chiar dacă dl. Ionescu acuză în zona naţionalistă pe unii sau alţii de SeReIsm şi chiar de slujire cu „antisemtism“ a sinoniştilor (cum a făcut în Ziarul Naţiunea), mai degrabă chiar bunul său prieten, avocatul Adrian Vasiliu (care i-a fost un fel de „naş“ la primirea în grupul soroşisto-evreiesc al lui Liviu Antonesei) are un asemenea anturaj, fiind secondat în Consiliul Coroanei regale române de un personaj apropiat unui ONG sereist. Este vorba despre evreul „româno-britanic“ Jonathan Eyal.
   Eyal este un nume evreiesc şi înseamnă în ebraică putere sau curaj, iar Realitatea Evreiască nr.235 din 31 iulie 2005 îl prezintă pe Jonathan Eyal la pagina 10, la rubrica „Evreii în lume“, ca fiind unul dintre „cei mai prestigioşi politologi britanici, specializat în problemele balcanilor şi Europei de Est, bun cunoscător al istoriei României şi a evreilor români“. Din 1990, el a ocupat funcţia de director de cercetări în cadrul institutului londonez al Apărării şi este „expert“ al Camerei Comunelor pentru politica britanică faţă de Europa de Est şi consilier pentru Apărare al Parlamentului britanic.
   Evreu originar din România, analist militar britanic şi directoraş la Institutul Regal de Studii Internaţionale de la Londra (Royal United Services Institute for Defence Studies in London – RUSI), Jonathan Eyal stă de zeci de ani cu ochii ca un vultur asupra politicii promovate de politicienii de la Bucureşti, pentru ca „fiecare guvern român care va veni la putere să ştie că întotdeauna va servi mai bine interesele României dacă se va asocia mai degrabă cu SUA şi Marea Britanie, decât cu ciudata structură pe care o creează acum francezii şi germanii [,Uniunea Europeană]“ (Jonathan Eyal în capitolul Romania din lucrarea lui Stephen Whitefield, The New Institutional Architecture of Eastern Europe, New York 1993).
   Evreul trece şi drept „cel mai important specialist britanic în afacerile politico-militare ale Europei de Est“, ajungând să stea în consiliul coroanei regale român alături de Vasiliu, dar să fie şi a doua prezenţă semnificativă la întrunirea din ianuarie 2017 de la Londra a New Strategy Center, un ONG român sereist, întâlnirea plasându-se „sub oblăduirea ambasadorului României în UK, Dan Mihalache, fostul şef al Cancelariei prezidenţiale a lui Klaus Iohannis“, unde au fost prezenţi şi Iulian Fota, şeful Colegiului de Informaţii al SRI, evreul Sergiu Celac (om al ocultei globale Le Cercle) şi Dan Dungaciu (bursier al şcolii lui George Soros, zisă şi Central European University, din Budapesta). Şi Mihaela Nicola, fiica unui fost ofiţer de Securitate, contractată de mulţi ani, prin firma ei, The Group, de către Serviciul Român de Informaţii, pentru „rebranduirea SRI“, face parte din New Strategy Center, ONG-ul fostului şef de Direcţie SRI.
   New Strategy Center este înfiinţat chiar de un fost director SRI, Ionel Niţu, fin al generalului Florian Coldea şi coordonator al LARICS („laborator de analize strategice“ în spatele căruia stau serviciile secrete). Ionel Niţu s-a manifestat direct în 2017 ca susţinător al manifestaţiilor rezist în numeroase postări publice pe Facebook, participând şi personal la ele. Moto-ul lui Niţu este „România TransAtlantică“, un „proiect de ţară“ opus din principiu naţionalismului şi suveranismului.

  • Afiliat la vedere la GDS şi prin Pen Club – o asociaţie de scriitori condusă de şefimea GDS -, Liviu Antonesei a intrat în război cu fostul şef al Grupului pentru Dialog Social, cu Gabriel Liiceanu, luând partea evreilor din grup, precum Ion Vianu şi Andrei Cornea, conflict în urma căruia Liiceanu a fost debarcat la începutul lui octombrie 2019, care, ca protest, a şi demisionat din GDS, criticând alegerea lui Andrei Cornea, un cripto-marxist şi fiu al comunistului evreu Paul Cornea, în funcția de nou președinte GDS, şi pe fostul disident Ion Vianu și pe nepotul acestuia, Vlad Alexandrescu, deputat USR în 2016-2020 şi fost ministru al Culturii în guvernul Cioloş.
   În timp ce Andrei Cornea este evreu get-beget, Ion Vianu este după tată, fiind fiul criticului literar evreu Tudor Vianu. „Unii dintre noi își aduceau în Grup iubite, neveste, fii, nepoți, prieteni irelevanți sau persoane de care depindea un contract prelungit dincolo de vârsta pensionării“, zicea Liiceanu, exemplificând că „În clipa de față avem în Grup [în GDS] chiar o întreagă familie, familia Vianu-Alexandrescu: tatăl, Ionel Vianu (demisionat în urmă cu un an pentru că punctul lui de vedere nu a întrunit acordul unanim într-o mică dezbatere online), fiul (Ștefan), nepotul (Vlad) – cei doi, așadar, sunt veri primari – și soția nepotului (Raluca).“
   Gabriel Liiceanu mai acuza de criptocomunism marxist noua orientare a Grupului, în scrisoarea sa de părăsire a GDS din 1 octombrie 2019 („Gabriel Liiceanu a demisionat din grupul pentru dialog social – scrisoare devastatoare“), neînţelegând parcă că această otravă a stat de la început în vinele soroşisto-brucaniene ale GDS, fiind chiar înfiinţat cu odrasle ale activiştilor comunişti evrei din anii ’40-50.
   Acuzând că „Grupul pentru Dialog Social și-a pierdut idealitatea“, Liiceanu exemplifica cum „Am mai declarat, cu ocazia unei discuții «distante» cu Ionel Vianu în marginea statuii de la Trier [oraşul german unde la începutul lui mai 2018 s-a plasat o uriaşă statuie din bronz a lui Karl Marx] că, dacă în ᾽89-᾽90 aș fi știut că urmează să intru într-un Grup în care mi se va explica cândva «importanța culturală» a lui Marx – adică a celui care a instilat în mentalul omenirii Ura Impersonală și necesitatea exterminării prin vini colective (ceea ce Lenin și urmașii lui de pretutindeni au pus în practică printr-o metodologie a crimei pe categorii umane) -, n-aș fi pus piciorul în GDS. Dacă nu mă înșală memoria, în același context, Andrei Cornea ne-a explicat că nu putem trece peste o personalitate de asemenea rang, care face parte din marea cultură a Europei. Eu sunt de acord că face, dar face din cultura crimei și a întemeierii ei ideologice.“
   E firesc ca Andrei Cornea să aibă idei comuniste, căci şi mama sa, activista comunistă Irina Cornea, inginer cadru didactic a fost din 1949 prima șefă a organizației de bază a Partidului Comunist din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti. Mai puţin se ştie că tatăl lui Andrei Cornea, Paul Cornea, a fost membru U.T.C. din 1942, în ilegalitate, fiind deci unul din acei evrei comunişti fanatici care au instalat comunismul în România, apoi, după 1945 redactor ocazional la Scânteia şi, între 1948 şi 1954, secretar al C.C. al Uniunii Tineretului Muncitoresc (U.T.M. sau U.T.C. mai târziu, după ce în martie 1949, în sala Ateneului Român avusese loc făcătura de „Congres al organizaţiei revoluţionare unice a tineretului muncitor – UTM“); redactor responsabil al ziarului Tânărul Muncitor și șeful secției de Propagandă și Agitație a U.T.M. (în 1951), iar în paralel conferențiar la catedra de marxism-leninism a Institutului Politehnic București (coleg de catedră cu Alexandra Sidorovoci, soția lui Brucan (alt fondator evreu al GDS), cea care a condamnat la moarte şi la închisoare grea marii ziariști români patrioţi în procesele sovietice de la instalarea comunistului în România.
   *
   Liviu Antonesei a intrat în conflict cu Liiceanu din 2018, ruşinându-l public, iar la sfârşitul anului acesta l-a dat în judecată. Deşi Antonesei nu făcuse decât să repete lucruri general cunoscute despre Liiceanu (că a primit cadou editura Humanitas de la puterea FSN-istă în 1990 şi că statul i-a şi scutit de datorii editura în două rânduri), acesta era practic un atac din interiorul GDS, din partea unui prieten al unor membri din conducerea Grupului, care sunt şi în conducerea PEN România, precum rezistul clujean Radu Vancu sau Magda Cârneci, ale cărei nevricale de la şedinţele GDS îl enervau pe Gabriel Liiceanu.
   Antonesei e un membru celebru al PEN România (veche asociaţie recreată în 1990 de Ana Blandiana, cu mandat de la PEN International), care are aceeaşi adresă cu GDS, Calea Victoriei nr.120 din Bucureşti, deşi acolo nu mai este posibilă mai deloc nici o activitate de când tot spaţiul, inclusiv sălile de şedinţe ale Grupului, a fost acaparat de cârciuma Green Macondo, favorizată de Andrei Cornea, după cum acuză Liiceanu.
   PEN Club România este unul din „partenerii şi colaboratorii GDS“ asumaţi, alături de Freedom House, Expert Forum al soroşistului Sorin Ioniţă (cooptat şi în conducerea GDS), Centrul Român de Politici Europene (un pui al Fundaţiei Soros, finanţat de Fundația Soros România şi apoi de Open Society Institute etc.), ActiveWatch, Aspador-CH şi fundaţiile politice germane Konrad Adenauer Stiftung şi Hanns Seidel Stiftung.
   Liviu Antonesei şi Ana Blandiana au fost foarte apropriaţi după 1990, nu numai prin clubul PEN, dar şi politic, în cadrul Alianţei Civice, girată de GDS, ei apărând şi în volume colective comune (2014) sau au fost promovaţi împreună peste hotare de către Institutul Cultural Român, precum la Târgul Internaţional de Carte de la Londra din 2015. De la început, de când a fost reînfiinţat de Blandiana, PEN România a fost o trambulină în străinătate a GDS-iştilor Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, H.-R. Patapievici, Gabriela Adameșteanu, Mircea Dinescu (membru fondator neactiv al GDS), Nicolae Manolescu (partizan al lui Gogu Rădulescu şi după 1989) ş.a., prezentaţi drept „cei mai angajați intelectuali și scriitori ai momentului“. Având adică, în prim-plan, şi gaşca de ’telectuali a KGB-istului anticeauşist Gogu Rădulescu (încetat din viaţă în 1991 la Căminul spital al Comunităţii Evreilor din Bucureşti, din Calea Griviţei, deşi nu era evreu, ci doar fusese căsătorit cu comunista evreică Dorina Rudich, decedată în 1982, când îi apăruse şi un volum postum de povestiri, „Ancora“, prefaţat de Ana Blandiana), un trădător al României în favoarea Israelului, conform generalului de Securitate Neagu Cosma (informaţie din cartea sa „Cupola: Din culisele Securităţii“, Bucureşti 1999). La rândul său, şi generalul SRI (r) Aurel Rogojan, fost şef în Securitate, spune despre acelaşi Gogu Rădulescu: „Stiam că el este iudaizat. A trăit cu o evreiecă. Tatăl lui era lăutar țigan și maică-sa era cântăreață rusoaică“, având rolul de la sovietici de a o manipula pe Elena Ceauşescu.
   *
   Până şi în răspunsul de despărţire de Liiceanu, Andrei Cornea îi vobea acestuia tot în apărarea marxismului: „Poate că plecarea ta, deși nedorită, e cumva utilă: cei rămași vom deveni mai conștienți de «nucleul liberal» – cu toate modulațiile lui actuale – într-o lume amenințată de iliberalism cu toate modulațiile lui, inclusiv de o formă de fundamentalism, pentru care, iată, sună a erezie chiar și afirmația neutră că, în pofida a orice, Marx aparține „marii culturi a Europei“. Altfel spus, marxismul e mai apropiat de democraţia adevărată, reprezentată de el, de Andrei Cornea, în timp ce Liiceanu ar reprezenta autoritarismul iliberal sau democrația ghidată, parţială şi controlată, iliberalismul fiind prin definiţie o lipsă a „societăţii deschise“ a filozofului Karl Popper, concept preluat de George Soros de la Popper când a creat Fundația Open Society.
   Când un gedesist (Andrei Cornea) îi spune unui alt gedesist (Liiceanu) că e iliberal e la fel de grav ca atunci când un creştin îi spune altuia că e păgân, mai ales că partenera americano-evreiască a GDS, Freedom House, stabileşte anul care state sunt democratice şi care sunt iliberale (anti-soroşista Ungaria fiind iliberală, de exemplu).
   „M-ai dat gata cu fraza aia cu «fantomele glorioase ale trecutului» care «bântuie» sala GDS… Să fie Brucan?“, îi mai zice Andrei Cornea lui Liiceanu, râzând de obsesia acestuia împotriva bolşevicilor marxişti cum a fost Silviu Brucan (Saul Bruckner), fondator al GDS neactiv (în aprilie 2019, în plină mâncătorie Cornea-Liiceanu, GDS comunica că „Silviu Brucan nu a fost niciodată membru GDS, el doar a semnat documentul prin care în ianuarie 1990 i-a fost acordată Grupului spre folosire clădirea în care funcționează și în prezent“, dar e clar şi din fotografiile epocii că bolşevicul Brucan-Bruckner, împreună cu George Soros, au fost naşii grei ai GDS).
   Andrei Cornea îi mai reproşa înlăturarea din Grup şi a lui Mircea Dumitru, rectorul Universității București în 2011-2019, dar Liiceanu sugerase că Andrei Cornea l-a adus în GDS pe rector pentru ca acesta să-i prelungească contractul de muncă la Universitate lui Cornea şi după vârsta de pensionare („din politețe și colegialitate am închis ochii când unii dintre noi își aduceau în Grup iubite, neveste, fii, nepoți, prieteni irelevanți sau persoane de care depindea un contract prelungit dincolo de vârsta pensionării“).
   *
   În 2019, Gabriel Andreescu, celebru membru fondator al GDS s-a raliat cu Liviu Antonesei pe Observator Cultural, în operaţiunea de dărâmare a „statuii“ lui Liiceanu şi astfel, în acelaşi an, cu „marxiştii“ gedesişti împotriva lui, la 20 septembrie 2019 locul lui Gabriel Liiceanu în fruntea Grupului pentru Dialog Social a fost luat de Andrei Cornea.
   Ostilitatea internă faţă de Liiceanu făcea ca, încă din 26 martie 2019, GDS să fie reprezentat la Cotroceni, la preşedinţie, alături de „alţi reprezentanţi ai societăţii civile“ de către Andrei Cornea. Din 2014, când Iohannis venise la GDS pentru spijin public ca să devină preşedinte al României, Liiceanu arătase parcă un fel de răceală faţă de acesta.

  • După alegerile parlamentare de la finele anului 2020, guvernarea avusese deschidere să poarte dialogul politic şi cu noua formaţiune naţionalistă parlamentară AUR.
   Imediat au sărit în sus, opăriţi, „intelectualii de dreapta“ ai GDS (neomarxişti, de fapt), în frunte cu evreul Andrei Cornea şi prietenul său Liviu Antonesei, printr-o scriesoare larg mediatizată în care îşi trâmbiţau „îngrijorarea cu privire la deschiderea către dialog arătată de membri marcanți ai partidelor din coaliția de guvernare către conducerea unui partid recent intrat în Parlamentul României, AUR… o formațiune politică ce s-a dovedit a fi, în scurta sa existență pe scena publică românească, purtătoarea unui conglomerat ideologic nociv, de factură extremistă“.
   Între sub-semnatarii obişnuiţi ai petiţiilor anti-naţionaliste ale şefului GeDeSe-ist Andrei Cornea apar, după Liviu Antonesei, mulţi evrei sau alţi sorosişti notorii, precum următorii, care au protestat în iulie 2021 împotriva omagierii de către Academia Română a profesorului Nicolae Paulescu, Antonesei fiind chiar în capul listei de protestatari anti-Paulescu („Intelectuali români protestează împotriva omagierii profesorului Paulescu“):
   Michael Cernea („evreu supraviețuitor al Pogromului de la Iaşi“), Iurii Chişinevski (descendentul comunistului evreu Iosif Chișinevschi, născut Jakob Roitman, ideologul terorii comuniste în anii 50 și „mâna dreaptă a Moscovei“ sovietice), Vera Cîmpeanu (fiica fondatorului evreu al GDS Pavel Câmpeanu, fost spion american, în timp ce ea a lucrat de la început, ca director executiv de programe, la Open Society a lui Soros, la Bucureşti, cu Sandra Pralong), Alexandru Florian (şeful evreu al institutului Wiesel, ce incriminează România de Holocaust), Manole Iosiper (un mare şef evreu al masoneriei române actuale, Marea Lojă Naţională din România), Werner Kremm (germanist din AktionsGruppe al anilor 70), Norman Manea (scriitor evreu, stabilit „în exil“ în SUA), Cristian Pârvulescu (activist „civic“ soroşist gedesit de top), clujeanca Maria Roth, holocausticul Liviu Rotman, politologul „româno-israelian“ Michael Shafir sau William Totok, un vânător de naţionalişti români şi membru al comisiei Wiesel, de condamnare a României de Holocaust etc.
   De mulţi dintre aceştia nu am fi auzit niciodată ca merit al vreunei valori personale a lor, dacă nu erau înscrişi în armata de soldă străină a antiromânismului.
   Iar în vârful acestei liste de semnături (publicată de RFI Romania în 27 iulie 2021, http://www.rfi.ro) stă, deci, Liviu Antonesei, prietenul cordial al dlui Dan Cristian Ionescu, devenit şi dumnealui din 2021, prin presa naţionalistă, un elogiator al lui Soros şi apoi un vânător de antisemitism şi de „securişti antisemiţi“ sau „de pretinşi patrioţi, care… au legături cu serviciile de informaţii“ şi întreţin „antisemitismul“.
   În lista de semnături pentru izolarea partidului AUR ca „extremist“ – „prin acordul partidelor care formează coaliția de guvernare, dialogul cu AUR să înceteze imediat“ -, transmisă de Liviu Antonesei spre mediatizare în 7 februarie 2021 către platforma Alinei Mungiu Pippidi (romaniacurata.ro/), apar şi alţi asemenea actori, precum liberalul evreu Radu F. Alexandru, vânătorul de securişti Mădălin Hodor (văzut la GDS ca un viitor şef al grupului, alternativă la Andrei Cornea), anarhistul soroşist Claudiu Crăciun sau Alfred Bulai, aflat în relaţie cu fundaţia Soros în 1997 şi apoi, câţiva ani, cu Banca Mondială.
   În acelaşi timp, şi amicul lui Antonesei, dl. Dan Cristian Ionescu, încerca să declanşeze, în interiorul „mediei naţionaliste“, o campanie anti-AUR bazată însă pe argumente false, greşite (după ce – zice undeva – îşi înaintase şi dosarul pentru AUR cu un an înainte, pentru a fi promovat candidat la Parlament pe listele partidului, dar nu a fost selectat).
   *
   Înainte de dărâmarea lui Liiceanu din fruntea GDS, Liviu Antonesei fusese deasemenea cap de listă şi iniţiator al unor scrisori publice „antilegionare“, dar fără gedesişti, ci numai cu evreii holocaustici & friends. Aşa este cazul protestului său din 2016 împotriva numirii Oanei Stănciulescu în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române din partea PNL, pe care o acuzau că l-ar considera un „reper moral“ pe marele poet naţional Radu Gyr, iar acesta a fost legionar, fiind vinovată şi că ar fi fost împotriva „Legii antilegionare“, care interzice valoroşi aomeni de cultură români („Protest împotriva desemnării Oanei Stănciulescu ca membră în Consiliul de Administraţie TVR“).

 12. si gandirea le e delir

 13. Idiotul vorbeste despre increderea cetatenilor in justitie,pai este zero.Vezi batrana din Bucovina cercetata ptr. ca a dat oua ca mita,(negre).Vezi nenumaratele procese cu scoaterea din culpa ca urmare a prescrierilor,o justitie de tot rahatul..Nu va doresc sa aveti nevoie sa va faca dreptate justitia romana,un proces in penal odureaza intre 5 si 10 ani,mori pana afli cum devine „chestiunea”vorba personajului.O tara corupta total,de la pres. care refuza sa dea banii statului din chiria casei detinute ilegal si pana la tipul din parcare care pune stapanire pe un loc ce nu-i apartine.

 14. „Din partea unui fost ofiter CIE (actualul SIE): cazul Gheorghe Ursu, chestiuni cvasinecunoscute“:
  – Gheorghe Ursu era prieten la catarama cu autorul de romane polițiste Haralamb Zincă, in fapt evreul Harry Isaac Zilberman, recunoscut ca înfocat susținător al Sovietelor și evreu care ura din străfundul sufletului Mișcarea Legionară.
  – Știți ca fostul președinte Nicolae Ceaușescu ii lasă pe evrei sa plece in Israel doar in contul unei sume de bani virată statului român și de aici lucrurile se complica: Ursu era bănuit ca fusese „înțepat” de spionajul israelian, știind relația apropriata a lui Ceaușescu cu Arfat, O.E.P-ul și CAER-ul, și pus sa facă propaganda in interiorul României pe subiectul vinderii evreilor către Israel.
  – Ofițerii de contrainformații din cadrul defunctei Securități, primiseră informații de la colegii lor din CIE, spionajul românesc, ca Ursu are o bogata corespondenta cu evrei care întrețin mai mult sau mai puțin relații de prietenie cu Mossad.
  – Nu-l bănuiți pe Ursu de patriotism, nici pe departe, visa la un marxism utopic in genul celui promovat in zilele noastre; neomarxism, neoprogresism etc.
  – Personal consider ca era un mărunt agent de informații al spionajului israelit, „curea de transmisie” cum se spune in limbaj tehnic, iar moartea lui a fost provocată dintr-un exces de zel…………
  Dar nu e de neglijat nici supoziţia că poate a murit la spital ajutat de un coetnic infirmier ce avea să plece în Israel peste câteva zile…. Stia poate prea multe si era un risc daca vorbea.

 15. O fi și aici o nedreptate făcută de anchetatori, de data asta asupra unui cetățean român de etnie evreiască, deși se numea Gheorghe Ursu, la fel ca și unii din cei cu care era acuzat că colaborează, precum Nina Casian sau Radu Cosașu – un iudeu băcăuan pe numele real Oscar Rohrlich.
  Din câte știu urmașii lui Gh. Ursu au primit niște „reparații” nu doar morale, de la Statul Român, în timp ce ai noștrii români nu primesc decât aceleași insulte, jigniri și denigrări și postmortem ! Acum voia bani şi de la ofiţerii de Securitatea. Despre asta era procesul. Despre şi mai mulţi bani, suplimentar de ce dă Statul Român.

 16. Degeaba dau eu sfaturi bune dacă nu mă ascultă nimeni!
  Întotdeauna i-am sfătuit pe rău-voitorii care vroiau să-mi declare război să nu se pună cu aromânii, fiindcă ei nu știu cum luptăm noi. Pot să ne omoare, dar nu să ne oprească. Asta scriam, adresat special lui CDN, pe prima pagină a cărții care mi-a fost ștearsă. Dar zadarnic spun.
  La 6, 8 și 10 minute după ce a fost postat comentariul meu, au apărut primele trei replici. Prima, semnată „Serviciile”, aduce foarte mult ca stil cu comentariile vulgare și insultătoare la adresa mea trimise de CDN pe blogul cultural al lui Liviu Antonescu cu care sunt într-adevăr prieten și nu mă dezic de prietenia cu el.
  Apoi, într-un comentariu lung, CDN începe prin a mă prezenta ca „afiliat în prezent unui grup sorosisto-israelian” . Poate îmi dă și mie mai multe amănunte.
  Pînă atunci, printre multe altele, ar trebui să ne explice el de ce la sfîrșitul anilor ’90 a fost trimis să viziteze gratuit Ierusalimul de Ioan Bari. Ioan Bari, evreu născut în Vîrteșcoiu, jud. Vrancea, secretar cu probleme internaționale al UASR (devenit UASCR) între 1970-1974, colaborator al DIE, era în acea perioadă boss-ul hotelului București unde atît CDN cît și Ion Coja (recrutat tot de DIE conform listei din 1985 scăpate în presă) erau acționari. Hotelul București era un foarte important obiectiv atît pentru serviciile românești, cît și cele străine, în special israeliene. Această excursie de care mi-a povestit chiar el mi-a deschis ochii și am găsit unele explicații pe care nu le comentez acum.
  Stilul lui CDN este simplu – rea-credință, minciună, diversiune, preluări de texte trunchiate. Așa ceva face și în comentariul la care mă refer. Da, este adevărat că eu am făcut ancheta mea proprie asupra cazului Gheorghe Ursu iar rezultatele le-am publicat în 2014. Dar, cum așa cum rezultă cu limpezime din ultimul text, implicarea unui anestezist evreu căruia după moartea lui Ursu i s-a aprobat emigrarea în Israel am aflat-o de la dl. Coja. Ce ar fi dacă dl. Coja ar lămuri problema?
  Deci DCN vrea război total. Bine, Monsieur Dandin. Nu mai repet cuvintele lui Țuțea despre aromâni, dar într-o țară cu atîția trădători neaoși eu, un aromân, lupt singur să îmi apăr țara. Singur, fiindcă în urma unei critici publice făcute de același CDN, în toamna trecută ultimele trei publicații unde mai îmi apăreau articolele și-au închis paginile pentru mine.

  • E Liviu Antonesei, cel pe blogul căruia activează, nu „Antonescu“, cum îi schimbă pe aici D.C. Ionescu numele fostului său coleg de la conducerea Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România (UASCR), devenit activistul de staff al lui Soros după 1989.
   Şi e vorba de articolul „Dorin Tudoran: Indiferența depravată/ Cazul Ursu” de pe blogul lui Liviu Antonesei (antoneseiliviu.wordpress.com), din 29 iulie, la care, comentând, Dan Cristian Ionescu sugerează că ar trebui să răspundă şi procurorii pentru abuzurile împotriva lui Gheorghe Ursu.

  • Interesanta povestea cu profesorul Bari care i-a platit lui Cornel Dan Niculae o excursie inititica la Ierusalim. Pe atunci Niculae, absolvent de IL Caragiale, fara bacalaureatul luat, era tehnician la Hotelul Bucuresti. Fiul unor agenti ai DIE prin Egipt si Iran (intre 1964-1979) retrasi la Centrala dupa 1980. Economistul de profesie Ion Nicolae, tatal lui Niculae, a murit in anul 2002. A avut suficient timp sa-l infileteze pe fiu in afacerile incurcate ale privatizarii Hotelului Bucuresti. Legatura profesorului economist Ioan Bari cu agentul Ion Nicolae este cheia cu care se dezleaga enigma CDN. Va urma,

   • Basme de adormit propria conştiinţă de râme, deja stâlcită în auto-flagelări şi bătai de joc. Altfel spus: minciuni cap-coada fabricate de sobolani.

    • In cazul tau, Modecate te poate linisti, Numai la recomandarea medicului curant, desigur.

   • Cand adevarul despre ei deranjeaza, sobolanii inveteaza despre cei care spun adevarul, din frica de adevar.
    Sobolanii n-au constiinta. Le e inlocuita de o ura generala si de egoism feroce.

    • Afacerile de la Hotel Bucuresti au fost facute intre Cornel Dan Niculae si profesorul Ioan Bari, DCI nu a avut nicio implicare in afacerea serviciilor secrete autohtone si straine implicate in privatizarea Hotelului Bucuresti. CDN spune: „Am facut altceva, cumplit dupa unii. Dupa ce Eliahu Rasin a distrus tot si i-a predat hotelul lui Mordechay Zisser, era adus director general Bari Ioan. Eu, la cererea lui Bari (pe promisiunea netinuta ca vor fi reangajati salariatii), am predat legaturile cu trustul americano-european Radisson, cu care eu tinusem tot timpul, macar ca operator hotelier sub controlul salariatilor. Profesorul Bari a luat dosarul de la mine si i-a sunat pe cei de la Radisson si astfel au aparut ei (Radisson).”.

     • CDN a gasit singura solutie ca Hotelul Bucuresti sa nu fie o ruina, cum este si in prezent uriasa Casa Radio, redenumita de israelienii „Dambovita Center”, dupa ce au luat-o. Aceiasi proprietari israelieni, in acelasi timp, aceeasi devalizare. Un om care era la pamant si nu a castigat absolut nimic, decat sa stie ca o parte din fostii lui colegi nu vor ajunge si ei pe drumuri, nu a avut o solutie decat pentru hotel, solutia refuzata din start de statul roman, care a dat pe nimic afacerea israelienilor respingand de la privatizare lantul hotelier Radisson. Spre rusinea Romaniei, nici un oficial nu a vrut sa vorbeasca cu directorii scandinavi ai Raddison, veniti special la Bucuresti cand FPS voia sa vanda hotelul, caci il inclusese consilierul israelian al lui Emil Constantinescu pe lista (consilierul Adrian Costea, agent Mossad instalat la butoane la Cotroceni). A vorbit si le-a aratat hotelul scandinavilor doar reprezentantul ales al salariatilor, CDN, care a facut tot timpul munca voluntara, pro bono (gratis) in functiile sale, ceea ce voi sobolanii nu puteti accepta, caci va iubiti doar pe voi, cu mare pasiune

     • Un exemplu tipic de a-si aduce singur osanale. Colegii tatalui tau ti-au vrut binele in anul 1983. Fluphenazine is a phenothiazine, also called a neuroleptic, used to treat symptoms of a certain type of mental/mood condition (schizophrenia). Fluphenazine is available under the following different brand names: Modecate, Modecate Concentrate, Moditen, Prolixin (discontinued brand), and RhoFluphenazine.

    • Dan Cristian Ionescu manifestă comportament maniacal. Căci ex-procurorul Ionescu spune că au vrut să-l ucidă nişte oameni pe care nu i-a întâlnit niciodată, despre care vorbeste acum aici calimniind, deşi el i-a hărţuit cu mesaje pentru a smulge de la aceştia diverse servicii si informatii privilegiate.
     A constatat – cum relatează el pe blogul soroşitului Antonesei – că şi pompierii sunt complici cu serviciile, căci nu au vrut să-l creadă ca nu de la o ţigare a avut un mic incendiu în balcon. Ba chiar pompierii l-ar fi bănuit şi băut, deşi el ştie sigur că duşmanii sai închipuiţi, pe crea ii ataca si acum, aici, au vrut să-l ucidă.
     Notarii din Bucureşti nu mai vor să-i facă mereu alte testamente, devenind suspicioşi privind comportamentul său, căci după ce promite sau îşi flutură averea ca promisiune în stânga şi în dreapta (căci nu e chiar sărac, cum se prezintă când caută sau pretinde servicii din milă, având două apartamente centrale în Bucureşti, conturi bancare şi imobiliare în provincie), îşi mai face, periodic, şi testament, către diverşi, apoi se gândeşte că aceia or să-l omoare (căci spusese neadevărat că e pe moarte şi a îngropat pe mulţi de când tot spune că moare) şi vrea să facă testament pentru altcineva, nou prestator de servicii către el, sau noua tinta. Si cei din grupul lui Antonesei spun ca ar vrea sa ii vada apartamentele. Şi aşa a tot schimbat testamentele până când, fiind refuzat în Bucureşti, ar fi găsit un notar prin ţară – în afara Bucureştiului – care să-l servească fara a-l trimite in prealabil la IML.

 17. Antonesei are articol recent pe blog de preamarire a lui Gheorghe Ursu si comenteaza si unul Dan-Cristian Ionescu in favoarea lui Ursu, sa cante in struna lui Antonesei.
  E imposibil, cred, sa fie una si aceeasi persoana cu Dan Cristian Ionescu care il denunta in trecut pe iudeo-bolsevicul Ursu.
  Sunt mai multi Ionescu cu acest nume. Stiu si un arhitect cu acest nume.

  • Amintiri pline de dragoste pentru George Soros de la Liviu Antonesei, cel de la „societatea civlilă corectă“ (greşelile de scriere îi aparţin profesorului universitar Antonesei):
   «Întîmplare face să fi fost de trei ori în prezența sa [a lui Soros], la întîlnirile sale cu grupuri de civici, ca să spun așa. Era în mod clar foarte inteligent și informat, cu umor, plin de farmec. Nu trebuia să joace rolul marelui bogătaș, pentru că și era, nici pe cel al omului generos, pentru că era deja și asta. Prima dată, era la sediul Fundației pentru o Societate Deschisă din București. Venise cu avionul și încă nu ajunsese șa hotel. Trebuia să se îmîlnească cu Iliescu, pe atunci președinte. După vreo jumătate de oră de schimbat impresii, ne-a rugat relaxat să ne întoarcem toți cu spatele, ca să se schimbe. Ceea ce s-a și înîmplat și a plecat grăbit spre mașina care l-a dus la întîlnirea cu pricina. Altădată, a dat un dineu la Intercontinental pentru vreo 20 – 25 de „civici”! din toată țara, un dineu de lucru, pentru s-a discutat mult despre mersul democrației la noi și în lume și alte teme din zona aceasta… Dacă mi-a plăcut? Da, mi-a plăcut foarte mult… De cînd pare dușmănit de toată lumea, de la Trump la Viktor Orban și alde Dragnea, parcă îmi este și mai simpatic!»
   «Sigur că George Soros, ca orice multimiliardar de altfel, este un personaj controversat, deși în ce mă privește, socotesc prezența sa în viața lumii una majoritar pozitivă.»

 18. Domnule Iacob, văd că la orele 20,33 și 20,39 se năpustește asupra mea un nou comentator care mă declară “șobolan”. Vă rog să îmi comunicați dacă IP-ul este 109.133.42.42 (Llomel, regiunea Limburg. Belgia).
  “Le style c’est l’homme” – “șobolan” este termenul cu care mă “gratula” Radu Ștefan alias Stefi Majer alias Rodica Ștefania Brătulescu Jackson alias Carolina Gunderode (cîteodată Gudenrode) și care postează comentarii și sub alte pseudonime. Alături de Nicu Cohen este în fruntea răspânditorilor de minciuni de pe site-ul ioncoja.ro. Mă refer acum la androgină, nu la Nicu Cohen – demonstrează “științific” faptul că Stalin a fost evreu, Hitler a fost evreu, Churchill a fost evreu, etc.
  Este vorba de un grup care au primit mai multe sarcini. Două dintre ele (eliminarea patrioților din presa pretins naționalistă și compromiterea naționalismului) le-au dus la bun sfîrșit.
  Îi sfătuiesc pe d-nii Coja și Zărnescu să țină în lesă cîinele turbat.Știu ei de ce.

  • de cand ti-a retras statul indemnizatia nesimtita si babana de revolutionar, caci nu aveai nici un merit adevarat.
   Vrei sa fii servit si sa inhati de la altii tot ce poti, cat mai mult.

  • Câinele nu este turbat ci schizofrenic.

   • Latrii a prost la luna plină de azi.
    N-au reuşit securiştii voştri – slugile nomenclaturiştilor – să pună „diagnosticul“ de „sindrom discordant“ chiar la toţi nesupuşii politic,„diagnostic“ special inventat pentru nesupuşii de după 1965 de sub dictatura comunistă.
    Iar voi, javrele, mai lătraţi şi acum singuri la lună, a foame de funcţii şi poziţii şi a prostie.

    • Erau securistii securistului de taica-tau si securistei de maica-ta. Te-au salvat de puscarie, dandu-ti diagnosticul psihiatric. Acum faci pe dizidentul. Nu te mai compara cu cei dinainte de 1964. Aceia au fost eroi, nu tu.

     • cretinule sifilitic, mancator de cacat

     • iar tu ai supt securism in cheaguri de sub fustele ei.
      Mai treci pe la tratament, pe la Socola, sobolane?

 19. publicata de ziarul Ziua in 16 aprilie 1998
  Metodele aplicate asupra ţintelor hărţuirilor sale au fost descrise in ziarul Ziua, care îl prezenta din perspectiva unei pretinse note informative din 1990-91:
  E „fostul procuror (actualmente avocat) Dan Ionescu, care organizează întreaga administratie a problemelor sale [a lui Niculae Cerveni]. În câteva cazuri a fost şantajat de M. Tot cei doi (Ionescu si M.) întocmesc dosare specifice despre persoanele incomode sau care trebuiesc şantajate. Prin şantaj, N. C. îi extorchează pe aceştia de foarte mulţi bani. Persoanele sunt, de obicei, suspuse sau cu mari disponibilităţi financiare. Şantajul nu este niciodată direct, ci aluziv, prin oferirea de protecţie sau intervenţie specifică.“
  http://www.ziua.ro/display.php?id=6004&data=1998-04-16

 20. Acesta este un exemplu tipic de control al unor site-uri de catre o gasca de supraveghetori, De la noutatea dezvaluirilor privind originea etnica a lui Gheorghe Ursu si a antioomunismului sau original s-a ajuns la linsajul mediatic al lui DCI. Concluziile sunt trase. Zdrobeste capul sarpelui inainte de a musca.

  • Evident, pentru multi dintre cei care l-au cunoscut, incepand cu Ana Blandiana si Petre Mihai Bacanu. Dar nu i-a zdrobit nimeni capul, ci i-au intors spatele sau l-au laat singur. Inseala, apoi tot el se victimizeaza, acuzand mincinos pe altii.

   • Ai distrus prea multe vieti ale celor care te-au ajutat Si tu stii bine asta. De ce crezi ca nu mai primesti informatii pretioase, mai ales secrete, ca sa mai scrii carti despre spioni ;i masoni? De aia.

    • umplând populaţia de boli cu efect terțiar, care ţi-au mâncat şi ţie creierul.
     Dan Cristian Ionescu s-a făcut „subiect” pe aici, dându-se lovit în aripă şi declarând „război total” lui „Monsieur Dandin“ (la comenariul din iulie 31, 2023 at 16:20 pm), deşi chiar el, ţăranul cu aere de aristocrat, burghezia roşie a şleahtei de fUTeCişti ai lui Nicuşor Ceauşescu, care se credeau şi dădeau prinţi, privindu-i pe restul ca pe iobagii lor.
     Şi în povestea de „revoluţionar“ a lui Ionescu, tot multă impostură cu beneficii materiale uriaşe este.
     Probele privind minciunile voastre sunt pregătite de mult pentru orice instanţă legală şi pentru orice magistrat. Nu „a şters SRI-ul“ nici o probă (alt delir mincinos a la Ionescu) Voi căutaţi oamenii hărţuitor, voi denigraţi din start, voi cereţi de la ei supunere şi servicii în scopuri personale, voi vreţi poziţii şi apoi tot voi îi atacaţi pe ceilalţi dacă nu sunteţi serviţi cum aveţi pretenţia, la „valoarea“ voastră bazată pe multă impostură.

     • Ce functii sa mai vrea DCI, un om bolnav, care-si scrie Memoriile? Vrei ca sa-l ai pe constiinta, cum te laudai ca moartea unui sef al USLA a fost provocata tot de tine, foarte bine. DCI nu mai vrea nicio functie si nicio demnitate. Iar tu stii asta. Vrei sa-i distrugi imaginea din alte motive.

    • iar tu esti un sobolan care minte fara oprire, inventand crime inexistente doar ca sa te satisfaci ca un labagiu, cu minciuni despre altii, si ca sa manjesti pe altii. Esti bolnav dementule. Esti sobolanul prefacut si imund, fara rost si fara treaba pe lume, doar iesit la rapt, care tot el striga „imund” despre altii.
     Daca Ionescu al tau nu vrea functii, de ce a depus pentru AUR in 2020 dosarul ca sa fie trecut pe lista de candidati? De ce a povestit aceasta, acuzand AUR ca nu l-a promovat pe el, „marele patriot”?
     Sobolanilor prefacuti!

     • A fost primul care a demascat faptul ca George Simion este omul serviciilor. Acum toata lumea stie ca este SIEmion. Un profesor remarcabil sustinea chair ca aripa suveranista este sustinuta de seful SIE. Am proba. Profesrul cu pricina nu stia ca seful SIE nu poate sustine, pe persoana fizica, aripa suveranistilor pentru simplul faptul ca prietenii lui dintr-o tara straina si sfanta interzic acest lucru. Hrebe stie mai bine.

   • Absolvent mediocru de I.L. Caragiale si apoi tehnician la Hotel Bucuresti, i-ai urat pe toti cei care au avut o cariera si te-ai ocupat sa le-o distrugi. Iti vine si tie ceasul. Ai ramas singur si imbatranesti urat. Prea urat!

    • = Sobolan turbat si disperat de propria-i nulitate pe lume

     • Deci tu CDN folosesti limbajul suburban pe acest site. Vezi ca te dai singur de gol si acum esti filat zi si noapte. Nu de alta, dar nu e cazul sa mai faci si alte prostii. Esti bolnav si ai nevoie de un tratament medical serios, Deja.devii un real pericol public.

    • Pentru ca oamenii să nu iasă din frontul dictaturii lor mascate, impuse, în curs de impunere sau doar în pregătire. Nimic nou sub soare.
     Şobolanii umflaţi se insinuează ceea ce nu sunt şi vor să transforme într-un imens lagăr întreaga societate, ca să o trateze de gândirea firească şi de libera exprimare.

     • Libera exprimare nu presupune sa-ti exhibi toate defularile tale de obsedat sexual. Vorbeste civilizat si decent. Iar tu, cu pseudonimul Caroline Gunderode, o agenta DIE pensionata, liniste-te ca esti femeie batrana. Daca esti patriota vino in Romania, arata-te la fata si luota cu sobolanii identificati de tine. Dumneata stai ascunsa ca un sobolan.

  • Aşa se face că după numai câţiva ani de procuratură i-au şi făcut dosar penal pentru abuzuri şi malversaţiuni şi a fugit prin demisie din parchet ca să nu fie închis. La revoluţie, pe unde s-a învârtit şi el, era un terchea-berchea, de vreo 10 ani avocat fără clientelă, mai mult cu divorţuri. La revoluţie nu a făcut nimic deosebit, dar şi-au dat declaraţii între ei, băieţii şmecheri, orientaţi şi cu şcoala vieţii, ca să-şi scoată certificate de revoluţionari, în goana după privilegii. Dacă se găseau trei-cinci inşi mai cu pile care să îşi dea declaraţii între ei că au fost la revoluţie, gata certificatul emis nominal de guvern, apoi puneau şi de o asociaţie şi primeau şi sedii şi alte beneficii, că Ion Iliescu voia să aibă revoluţionari ca să demonstreze că a fost revoluţie păcăleala din decembrie 1989.
   Când vrea să-şi acopere trecutul zice că este „atacat“ de „trădători“ pentru că e un mare „erou“ şi „patriot“.
   Dan Cristian Ionescu mai zice şi că de peste o jumătate de secol el „luptă“ din greu pentru patrie, adică de la vârsta 20 de ani, de când tăică-său, mare director la Gostat, unde e de notorietate că şefii erau evreii, l-a ajutat să intre la conducerea Uniunii Tineretului Comuniste, să ajungă şi el şef politic.
   E negricios şi cu nasul coroiat precum taică-său, care nu era deloc aromân, ci de altă etnie, dar nu vrea să vorbească despre asta. Nu ştie să vorbească aromâna, deşi i-a intrat în cap ideea fixă că ar trece drept mai patriot de se dă aromân.
   În foto din linkul de mai jos, Ionescu e în dreapta, cu mâna încleştată pe sticlă. În stânga e avocatul de imobiliare regale Adrian Vasiliu, omul evreilor şi vechiul lui coleg din conducerea Partidului Social-Liberal (o struţocămilie ca actuala coaliţie de guvernare liberalo-pesedistă), unde-l aveau preşedinte pe Nicolae Cerveni,
   https://antoneseiliviu.files.wordpress.com/2022/07/1807-22-dan-adrian.jpg?w=768
   Cerveni acesta, după cum scria Nota informativă din noiembrie 1994 a unui serviciu secret (cea publicată în Ziua în 1998) „Are doi consilieri apropiati, avocatul Muumlller ăi fostul procuror (actualmente avocat) Dan Ionescu, care organizeaza intreaga administratie a problemelor sale. În cateva cazuri a fost santajat de Muumlller. Tot cei doi intocmesc dosare specifice despre persoanele incomode sau care trebuiesc santajate. Prin santaj, N. Cerveni ii extorcheaza pe acestia de foarte multi bani. Persoanele sunt, de obicei, suspuse sau cu mari disponibilitati financiare. Santajul nu este niciodata direct, ci aluziv, prin oferirea de protectie sau interventie specifica. Informatiile despre cei supusi santajului N. Cerveni le capata de la „prietenii” sai, fosti sau actuali ofiteri al Ministerului de Interne. Pentru informatiile primite N. Cerveni ofera comisionul aferent.“
   Despre viaţa de la partidul organizat de Ionescu, , Cerveni le zicea celor de la putere – conform Notei informative – că „am avut in ultimul timp destule belele cu cei care se cred politicieni. Pe cei care nu au alta treaba, ii las sa se joace de-a organizarea, dar nu mai mult decat o joaca. Mai mult nu permit! Partidul este al meu, l-am facut cu mari eforturi si morale si financiare, dar nu slujeste numai interesele mele, fiindca daca ar fi fost asa, m-as fi lasat de mult pagubas. Ati vazut ce a patit Radu Campeanu daca nu m-a ascultat! Problema patriotismului, a unei vieti mai bune constituie o demagogie pentru adormit copii. Noi trebuie sa ne vedem interesele la adapostul marilor puteri, care oricum hotaresc pentru noi. Este o prostie sa imaginam altceva.”
   Deci nici vorbă de patriotism la partidul în care secretarul fac-totum era Dan Cristian Ionescu. Şeful lui Ionescu, Cerveni, zicea că în realitate România trebuia să fie supusă marilor puteri străine.

   • După ce în 1981 şi-a dat demisia din procuratură ca să scape de dosarul penal ce i s-a deschis (anchete abuzive!?), Dan Cristian Ionescu i-a cerut ajutorul politic Elenei Ceauşescu în 1982, ca să scape de dosarul penal şi să se reîntoarcă în procuratura, dar a fost scăpat doar de dosarul penal, nemaifiind cercetat pentru faptele sale, dar nu a fost şi reprimit ca procuror. S-a declarat disident după 1989, „erou“ chiar, dar CNSAS nu a confirmat acest fapt, deorece dosarul penal care i s-a deschis nu era urmarea atitudinilor sale politice contrare regimului. Prin scrisoarea memoriu de 7 pagini depusă în 12 mai 1982 la „Cabinetul II“, la Elena Ceauşescu, la audiențe la CC al PCR, el chiar pe meritele sale politice de fidelitate faţă de Partidul Comunist Român miza, căci fusese şi procuror şi lider politic, al UTC.
    Şi cu Securitatea, procurorul Ionescu avusese o relaţie foarte bună, căci după cum relatează Dan Cristian Ionescu, pe când era procuror ar fi vorbit cu şefi mari ai Securităţii care veneau la el la birou, la procuratură, iar cel mai mare asemenea şef i-ar fi zis: „Domnule procuror, eu cred că dacă serviciile secrete nu ar fi existat, le-aţi fi înfiinţat dvs.! Mi se dusese buhu’!“, după cum relatează despre metodele sale chiar avocatul Ionescu în Memoriile sale (Memorii 1972-1989), care despre memoriul depus la la Elena Ceauşescu la cabinetul II mai zice:
    „În ianuarie 1983 mă duc la audiențe să întreb ce s-a întîmplat cu memoriul meu. După verificări, mi se răspunde că memoriul a fost soluționat prin respingere… Anul 1983 a fost anul în care am renunțat să fiu comunist… Cînd am plecat din procuratură, cine se uită la calificativele primite, va crede că am fost cel mai prost procuror. Pînă în 1977, cînd am dat definitivatul, nu primeam calificativ. Pentru 1978, propus la foarte bine, am primit doar bine întrucît fusesem sancționat cu mustrare în cazul NVEV. Pentru 1979, am primit pentru singura dată foarte bine. Pentru 1980, propus la foarte bine, mi s-a dat satisfăcător întrucît eram cercetat penal. Pentru 1981 nu mi s-a dat calificativ – mi s-a spus că dacă am plecat din procuratură, nu mai este necesar.“

 21. Nu aveam de gînd să-i mai răspund lui CDN, dar insistența lui în ce privește promovarea minciunii mă obligă.
  Voi prezenta cîteva din mail-urile pe care mi le trimitea pe cînd mi se prezenta ca prieten. Dacă se întreabă cum de le mai am deși el știe că mi le-a șters, îl las în continuare să se îmtrebe.
  27 mai 2018
  Domnule Ionescu,
  Astazi am reusit sa citesc un material de la dvs, care mi-a venit de la dl Marius Albin Marinescu, Ma face sa ma gandesc la dumneavoastra ca la un foarte bun prieten, desi nu ne-am vazut. Trec adesea prin stari de depresie acuta, si nu i-au medcamente desi mi s-a prescris ceva. …
  …Si sunt si cam bolnav, iar sotia mea face crize de dementa impotriva mea (acesta este diagnosticul ei). Este extrem de posesiva, dar ma alunga adesea sa locuiesc singur.
  26 iunie2019
  Multumesc pentru mesaj. Am vrut sa va sun dupa marsul normalitatii , dar m-am imbatat singur si am facut postat pe Facebook formule de fabricat bombe, precum fulmijnatul de mercur (la adresa gay). Asa ca acum conturile mele de Facebook sunt acum amandoua blocate (si postarile mele sterse), dar voi reusi sa ma uit pe conturile dlui Grigoriu, Multumesc. Imi trebuie cateva zile sa ma adun psihic (am vrut sa bat un travestit, barbat imbracta femeie).
  Peste tot chinul acesta, insa, am o cerere mare, subita, de cumparare la cartille mele mai vechi, dar „pe sub tejghea”. (Chiar nu mai am ce vinde momentan, din unele titluri).
  Dumnezeu sa va ajute in tot, domnule Ionescu!
  Sa ne ajute pe toti si sa ne inteleaga (sa ne ierte daca am gresit)!
  26 iunie 2019
  …V-am raspuns doar partial (revin), cu scuze, caci si acum sunt beat (poate dura si 10 zile pana ma opresc).
  10 august 2020
  Va rog sa credeti ca sunt intr-o stare foarte proasta, foarte rea, si sa nu ramaneti suparat pe mine. Sa nu ma intrebati despre ce este vorba, va rog. V-as fi fost un prieten foarte apropiat in alte conditii personale ale mele.
  16 sept. 2020
  Multumesc foarte mult pentru acest mesaj. Sunt fugitiv si am impresia ca toti posedatii se actioneaza brusc cand ma vad si imi cauta pricina. Dar sunt si oameni buni pe lume, pentru care va multumesc inca o data.
  16 sept. 2020
  Ajutorul meu este ca existati si ca am aflat un gand bun de la dvs, in timp ce altii ma lovesc. Mi s-a dat cu spray lacrimogen. Nu am mai vazut o vreme. Si acum ma ustura rau fata si ochii. Cu Dumnezeu inainte!
  Voi explica într-un alt comentariu de ce atîta ură împotriva mea din partea lui CDN (este ura naturală a trădătorilor împotriva celor care și-au pus întreaga viață în slujba Țării).
  Eu nu m-am născut în 2015, din spuma mării, ca patriot. El a turbat cînd am scris despre lupta mea și a prietenilor, Nica Leon, Claudiu Iordache, Ion Gîtlan, Constantin Calancea, Nicu Stăncescu și alții. Am scris despre Acțiunea pentru Idealurile Revoluției (probabil singurul ONG patriotic din anii ’90, pe cînd toate celelalte erau înființate de Soros), despre scrisorile noastre prin care au fost respinse OUG-uri dăunătoare, despre acțiunea în justiție prin care apăram dreptul constituțional la un nivel de trai decent al poporului român și multe altele.
  Da, în acei ani, noi am fost eroii poporului romîn. Dar, ca și Alexandru Florian, CDN urăște eroii.
  De aproape doi ani am constatat că serviciile pregătesc să-și subordoneze și ultimul segment pe care nu îl controlează total – naționalismul. Dl. general Radu Theodoru, la aproape 100 de ani, evident că nu mai poate face față. Și am mai constatat că Incorectpolitic îl sprjină pe Vasile Zărnescu (SRI) iar ioncoja.ro îl sprijină, evident, pe Ion Coja (serviciile externe).
  Ce au făcut aceștia pentruȚară? – nimic! De aceea CDN nu vrea să se știe că au fost români care au luptat cu greu și suportînd represiuni grele pentru a-și apăra Țara și poporul. Chiar dacă noi nu am cerut și nu cerem nimic pentru noi. Doar respect.
  Dacă CDN insistă, voi dezvolta modul în care, prin minciuni, ioncoja.ro imbecilizează tinerii déjà fragili și inculți politic, iar Incorectpolitic într-un alt mod.

  • Deci, Cornel Dan Niculae a spus: 1. Trec adesea prin stari de depresie acuta, si nu i-au medcamente desi mi s-a prescris ceva; 2. Si sunt si cam bolnav, iar sotia mea (probabil cea de-a treia, dupa Mihaela si Vali) face crize de dementa impotriva mea (acesta este diagnosticul ei). Este extrem de posesiva, dar ma alunga adesea sa locuiesc singur; 3. Am vrut sa va sun dupa marsul normalitatii , dar m-am imbatat singur; 4. si acum sunt beat (poate dura si 10 zile pana ma opresc); 5. Sunt fugitiv si am impresia ca toti posedatii se actioneaza brusc cand ma vad si imi cauta pricina.
   CDN are nevoie urgenta de ajutor psihiatric si psihologic. Cine stie unde se afla, sa-l ajute. Vhiar nu glumesc.

   • Trei psihopati care ar vrea sa fie si altul ca ei.

   • Aşa se face că după numai câţiva ani de procuratură i-au şi făcut dosar penal pentru abuzuri şi malversaţiuni şi a fugit prin demisie din parchet ca să nu fie închis. La revoluţie, pe unde s-a învârtit şi el, era un terchea-berchea, de vreo 10 ani avocat fără clientelă, mai mult cu divorţuri. La revoluţie nu a făcut nimic deosebit, dar şi-au dat declaraţii între ei, băieţii şmecheri, orientaţi şi cu şcoala vieţii, ca să-şi scoată certificate de revoluţionari, în goana după privilegii. Dacă se găseau trei-cinci inşi mai cu pile care să îşi dea declaraţii între ei că au fost la revoluţie, gata certificatul emis nominal de guvern, apoi puneau şi de o asociaţie şi primeau şi sedii şi alte beneficii, că Ion Iliescu voia să aibă revoluţionari ca să demonstreze că a fost revoluţie păcăleala din decembrie 1989.
    Când vrea să-şi acopere trecutul zice că este „atacat“ de „trădători“ pentru că e un mare „erou“ şi „patriot“.
    Dan Cristian Ionescu mai zice şi că de peste o jumătate de secol el „luptă“ din greu pentru patrie, adică de la vârsta 20 de ani, de când tăică-său, mare director la Gostat, unde e de notorietate că şefii erau evreii, l-a ajutat să intre la conducerea Uniunii Tineretului Comuniste, să ajungă şi el şef politic.
    E negricios şi cu nasul coroiat precum taică-său, care nu era deloc aromân, ci de altă etnie, dar nu vrea să vorbească despre asta. Nu ştie să vorbească aromâna, deşi i-a intrat în cap ideea fixă că ar trece drept mai patriot de se dă aromân.
    În foto din linkul de mai jos, Ionescu e în dreapta, cu mâna încleştată pe sticlă. În stânga e avocatul de imobiliare regale Adrian Vasiliu, omul evreilor şi vechiul lui coleg din conducerea Partidului Social-Liberal (o struţocămilie ca actuala coaliţie de guvernare liberalo-pesedistă), unde-l aveau preşedinte pe Nicolae Cerveni,
    https://antoneseiliviu.files.wordpress.com/2022/07/1807-22-dan-adrian.jpg?w=768
    Cerveni acesta, după cum scria Nota informativă din noiembrie 1994 a unui serviciu secret (cea publicată în Ziua în 1998 – link dat mai sus, la comentariul de la august 1, 2023 at 17:41 pm) „Are doi consilieri apropiati, avocatul Muumlller ăi fostul procuror (actualmente avocat) Dan Ionescu, care organizeaza intreaga administratie a problemelor sale. În cateva cazuri a fost santajat de Muumlller. Tot cei doi intocmesc dosare specifice despre persoanele incomode sau care trebuiesc santajate. Prin santaj, N. Cerveni ii extorcheaza pe acestia de foarte multi bani. Persoanele sunt, de obicei, suspuse sau cu mari disponibilitati financiare. Santajul nu este niciodata direct, ci aluziv, prin oferirea de protectie sau interventie specifica. Informatiile despre cei supusi santajului N. Cerveni le capata de la „prietenii” sai, fosti sau actuali ofiteri al Ministerului de Interne. Pentru informatiile primite N. Cerveni ofera comisionul aferent.“
    Despre viaţa de la partidul organizat de Ionescu, , Cerveni le zicea celor de la putere – conform Notei informative – că „am avut in ultimul timp destule belele cu cei care se cred politicieni. Pe cei care nu au alta treaba, ii las sa se joace de-a organizarea, dar nu mai mult decat o joaca. Mai mult nu permit! Partidul este al meu, l-am facut cu mari eforturi si morale si financiare, dar nu slujeste numai interesele mele, fiindca daca ar fi fost asa, m-as fi lasat de mult pagubas. Ati vazut ce a patit Radu Campeanu daca nu m-a ascultat! Problema patriotismului, a unei vieti mai bune constituie o demagogie pentru adormit copii. Noi trebuie sa ne vedem interesele la adapostul marilor puteri, care oricum hotaresc pentru noi. Este o prostie sa imaginam altceva.”
    Deci nici vorbă de patriotism la partidul în care secretarul fac-totum era Dan Cristian Ionescu. Şeful lui Ionescu, Cerveni, zicea că în realitate România trebuia să fie supusă marilor puteri străine.

    • ca să scape de dosarul penal şi să se reîntoarcă în procuratura, dar a fost scăpat doar de dosarul penal, nemaifiind cercetat pentru faptele sale, dar nu a fost şi reprimit ca procuror. S-a declarat disident după 1989, „erou“ chiar, dar CNSAS nu a confirmat acest fapt, deorece dosarul penal care i s-a deschis nu era urmarea atitudinilor sale politice contrare regimului. Prin scrisoarea memoriu de 7 pagini depusă în 12 mai 1982 la „Cabinetul II“, la Elena Ceauşescu, la audiențe la CC al PCR, el chiar pe meritele sale politice de fidelitate faţă de Partidul Comunist Român miza, căci fusese şi procuror şi lider politic, al UTC.
     Şi cu Securitatea, procurorul Ionescu avusese o relaţie foarte bună, căci după cum relatează Dan Cristian Ionescu, pe când era procuror ar fi vorbit cu şefi mari ai Securităţii care veneau la el la birou, la procuratură, iar cel mai mare asemenea şef i-ar fi zis: „Domnule procuror, eu cred că dacă serviciile secrete nu ar fi existat, le-aţi fi înfiinţat dvs.! Mi se dusese buhu’!“, după cum relatează despre metodele sale chiar avocatul Ionescu în Memoriile sale (Memorii 1972-1989), care despre memoriul depus la la Elena Ceauşescu la cabinetul II mai zice:
     „În ianuarie 1983 mă duc la audiențe să întreb ce s-a întîmplat cu memoriul meu. După verificări, mi se răspunde că memoriul a fost soluționat prin respingere… Anul 1983 a fost anul în care am renunțat să fiu comunist… Cînd am plecat din procuratură, cine se uită la calificativele primite, va crede că am fost cel mai prost procuror. Pînă în 1977, cînd am dat definitivatul, nu primeam calificativ. Pentru 1978, propus la foarte bine, am primit doar bine întrucît fusesem sancționat cu mustrare în cazul NVEV. Pentru 1979, am primit pentru singura dată foarte bine. Pentru 1980, propus la foarte bine, mi s-a dat satisfăcător întrucît eram cercetat penal. Pentru 1981 nu mi s-a dat calificativ – mi s-a spus că dacă am plecat din procuratură, nu mai este necesar.“

     • De C.D.N. trebuie să ne fie milă ca de un om bolnav
      Schizofrenia paranoidă este forma intâlnită cel mai frecvent în rândul pacienților. Ea se distinge prin prezența constantă a halucinațiilor auditive si a delirului, acestea având, de cele mai multe ori, subiecte comune. Pacientul se simte deseori persecutat și, în cazuri izolate, poate deveni ostil sau violent.
      C.D. Niculae explică cum s-a adâncit în boală, din singurătatea copilăriei sale. A crescut printre străini (egipteni și iranieni) până la vârsta de 15 ani, fără a avea prieteni: „Aveam 8-10 ani si nu aveam voie, din dispozitia reprezentantilor Republicii Socialiste Romania, sa ma joc cu prietenii mei de la ambasada Frantei”. Cu părinții ocupați peste măsură la serviciile lor speciale, Niculae a avut o copilărie extrem de nefericită.
      S-a refugiat, de mic, în practici oculte.
      CDN, 28 martie 2017: „Motivele rezistentei mele tin de un „crestinism ocult” pe care il practic de cand eram copil, in Egipt, sentimental, mai apoi constient, dar secret, precum o fac, in general, iezuitii!”.
      CDN, 28 august 2017: „Tatal meu „comunist“ (cand aveam 12 ani): „Ce faci, meditezi la nemurirea sufletului?“ Eu: „Da!“”. La 12 ani, în anul 1976, Niculae se afla în Iran.
      C.D.N. se crede distrugătorul Israelului și dă indicații ofițerilor SRI
      Episoadele sale psihotice capătă dimensiuni apocaliptice. Ajunge să se viseze un profet care va distruge Israelul. A înființat editura Carpathia Rex SRL plecând de la o legendă ocultă:
      CDN, 9 august 2017: „Stiti cine este „Nicolae Carpathia” conform unor mituri construite de neo-protestanti masoni de grad 33 (ridicol, dar la ei se poate sa fi si crestin neo-protestant si mason in acelasi timp)? Nicolae Carpathia, cred americanii fanatici, va aparea in Romania si va distruge Israelul!”. Chiar postează o remarcă la adresa lui Corvin Lupu că nu poate fi acesta Nicolae Carpathia, chiar dacă mai scrie dezvăluiri despre evrei.

     • Mănânci căcat sub anonimat, provoci intrigi şi afirmi lucruri false despre familia altuia, cum faci şi împotriva Bisericii şi a omaneilor de treabă, fiind un calomiator bolnav, o jigodie a Neamului Românesc, deşi te pretinzi „preotul Neamului Românesc”.
      Improvizezi orice minciună fără scrupule.

      Mănânci căcat continuu despre Iran ş.a., afirmi mincinos – şi eşti satisfăcut că minţi cu zoaie -, că au fost securişti parinţii altuia etc. doar din plăcerea ta bolnavă, de retardat de căcat, de avorton, care să dea DUMNEZEU, aşa cum minţi încontinuu, să te zvârcoleşti fără linişte în ceasul morţii pentru toate lăturile minciunii şi intrigile mincinoase pe care le-ai răspândit în lume, vierme satanic.
      Minţi despre călugări, minţi despre Biserică, huleşti şi eşti fericit cu asta. Minţi despre oameni şi calomniezi, dar totul îţi va mânca creierii.

     • Cornel Dan Niculae s-a născut la București, în 31 mai 1964. Tatăl său se numea Ion Nicolae. Părinții săi, având studii economice, au fost trimiși în anul 1964 în misiune la Ambasada Republicii Socialiste România din Cairo-Egipt.
      CDN, 30 ianuarie 2017: „De exemplu, dupa ce am fost nascut, in Bucuresti, parintii mei au plecat la Cairo-Egipt, iar eu am fost lasat la tara, la Domnesti-Ilfov, la rude”.
      Își spune D´Anton pentru a sublinia că a fost nășit de un ofițer al D.I.E. cu numele Anton.
      CDN, 9 august 2017: „Anton este „doar” numele meu de botez, dat, pe ascuns, intr-o camera obscura din cartierul bucurestean Chirigiu spre 1965-66. Sa fiu si eu crestin! Nea Vasile „al lui Coleasa”, ordonanta la ministrul de Interne, a adus cadelnita, pe ascuns. Nasul meu, nea Anton X. (acum cativa ani ii mai ducea acasa ziarele unui fost sef SIE, lui Talpes), era mana dreapta a lui Marin Ceausescu la Amsterdam si atunci ar fi venit special in Romania, zicea el basme (era in concediu), ca sa fie nasul meu crestin”.
      Aici C.D. Niculae face o confuzie sau aberează. La scurt timp după venirea la putere a fratelui său Nicolae (1965), Marin Ceaușescu a fost numit șef al Agenției Economice a R.S.R. de la Praga și din 1974, la Viena. Evident că Anton, coleg cu părinții lui Niculae, era ofițer în proaspăt înființata D.I.E. (de către Gheorghe Gheorghiu Dej, după modelul impus de NKVD, în anii 1963-1964). Probabil că se cunoscuseră la Școala de Securitate, înainte de a fi trimiși în misiunile externe din lume. Anton X. a fost trimis la Amsterdam.
      La scurt timp, probabil după verificările specifice ale C.I., familiei Nicolae i-a fost aprobată preluarea fiului lor în Egipt.
      CDN, 30 ianuarie 2017: „pana la un an vorbeam si faceam scandal ca vreau la „Ca-Cairo” (cum pronuntam eu) si (asa este legenda) un ministru (poate Ion Patan) a aprobat sa plec dupa parintii mei, aflati in „misiune””.
      CDN, 14 mai 2020: „în anii 60 – pe vremea președintelui Naser, care l-a decorat pe tatăl meu pentru ce a făcut in timpul Războiului de 6 zile cu Israel, salvand oameni, desi tata lucra la ambasada Romaniei”.
      Din Egipt, părinții săi comunisto-securiști și agenți ai D.I.E. au plecat la Ambasada de la Teheran-Iran, unde au stat până în anul 1979, când au fugit odată cu declanșarea Revoluției Islamice.
      C.D.N., 20 ianuarie 2018: „Gonit de acasa (Agentia economica a Romaniei de la Teheran) de catre mama mea, m-am oprit, in drum spre Ambasada Romaniei (unde ma stia portarul, care m-a si preluat)”.
      Deci, exceptând primul an din viață, petrecut în satul Domnești, Ilfov, C.D. Niculae a trăit efectiv până la vârsta de 14 ani în Egipt și Iran. Aflat în Egipt și Iran, tatăl lui (agent operativ D.I.E.) primea diverse „misiuni speciale” în toată zona Orientului.
      CDN, 5 august 2018: „O sa incerc sa postez peste cateva zile documente – vreau sa o fac de un an – cum tatal meu, pe care l-am insotit uneori de la varsta de un an, a primit misiuni speciale in zona Orientului, pe care eu, apoi, am iubit-o, deoarece am inteles-o, in esenta ei umana. PS1: Nu ma reprezinta neaparat aceasta muzica (am si uitat araba), dar de acolo este si cea care mi-a fost mama in lipsa mamei naturale.”.
      Nu am înțeles unica referire a lui Niculae la „cea care mi-a fost mama in lipsa mamei naturale”. Poate este vorba despre o bonă care l-a crescut, în timp ce mama lui se afla în misiunile date de Securitate! Nu este clar.Așa se explică de ce, înainte de 1990 individul se laudă că a practicat Yoga tantra cu activarea șarpelui eneretic kundalini. C.D.N., 27 septembrie 2017: „Eu insumi am fost tantrist inainte de 1990 si am incercat sa practic kudalini-yoga. Eu detineam in Romania, toate textele posibile despre Kundalini Yoga, caci parintii mei lucrau la Directia Asia-Oceania a MCE; Textele i le-am trimis si lui „Grig” fara a ne cunoaste direct; el a fost arestat.” (a se remarca paranoia, Eu).

  • Cazul psihiatric Ionescu auto-expus de ani si ani la rand.
   Sau un sonat cu draci pe el.
   Prost si mandru ca e sonat!

 22. securistule diversionist de cacat

  • Nu e clar ? Securistii striga „securistii”. Nu mai vorbiti cu diversionistii care va cauta prefacandu-se ca va apreciaza. Ei fac asta de o viata.

  • E intrigant si parsiv. Se vaita de SRI ca sa nu se vada ce face chiar el.

 23. din placerea gustului de excremente putrinde. Calomniile a trei bolnavi psihici uniti in hora monstrilor de caverna, care cred ca nu au sau n-au avut loc pe lume de altii, nu ca intunericul cavernei e adanc in ei.

  • V.M. (auto-declarat delirant si „preotul Neamului Romanesc”) si V.I.M. (detectiv particular care fabrica „probe” si fost „baiat de mingi” la partidul lui Nica Leon, prietenul de „revolutionarism” post-revolutionar al lui Ionescu, tovarasi de stipendii si bani primiti de la statul roman in anii ’90 cu partidele lor de decor).

 24. Mă adresez d-lui Coja.
  Domnule Coja, v-ați înconjurat de idioți – dar asta nu este vina mea, a fost opțiunea dvs.
  Paradoxal, idiot nu este Nicu Cohen, autorul celor mai aberante teze. M-am confruntat cu el pe Lupul Dacic, unde sub acest nume, s-a prezentat ca fiind aromân! I-am explicat cum a căzut în cîteva curse pe care i le-am întins. A înțeles, s-a potolit și chiar a cîștigat simpatia mea.
  Dar cum ați putut dvs. să-i publicați textele în care spunea că C. Z. Codreanu a fost evreu? Cum ați putut să-i publicați comentariul prin care 6 aromâni, eram declarați evrei? Iată comentariul meu din textul pe care ei cred că mi l-au șters:
  “Rînd pe rind Toma Caragiu, Ion Antonescu, eu, Sergiu Nicolaescu, Gigi Becali, Victor Ponta, cu toții aromâni, primisem origini evreiești. Articolul a fost șters de pe blog de dl. Coja – este obiceiul lui de a șterge urmele crimelor (o sa mai vedeți multe cazuri). Din fericire, îl salvasem ca text, cu comentarii cu tot.”
  Cum ați putut să mințiți în mod repetat, și după ce vi s-a atras atenția că nu este adevărat?
  Cum ați putut să scrieți că „der Alte Coja”, tatăl dvs. Zaharia Coja, s-a dus cu un portbagaj plin cu mîncare și băutură la stîlpul infamiei unde era legat prietenul lui evreul Spiegler, sau Spiegel (acela nu a fost un act antisemit, alături de evreu fuseseră legați și alți trei speculanți români)) și după ce au mîncat și băut l-a adus teafăr acasă, cînd actele oficiale, care vi s-au adus la cunoștiință, arătau că a murit din cauza gerului la stîlp?
  Cum ați putut să scrieți despre “sfinții martiri legionari” care au cerut în zilele negre ale teroarei carliste să fie executați în locul altor persoane? Martirul Ion Moldoveanu nu a existat, iar martirul Vasile Baciu a fost o victimă nevinovată dar nu un martir (nu s-a oferit să moară în locul altcuiva, ci a fost luat de acasă și împușcat). Vi s-a spus asta, dar ați perpetuat minciuna.
  Un alt caz foarte grav. Am scris un articol prin care sfătuiam cititorii să nu creadă tot ce citesc pe internet fără să verifice – printre altele mi-am exprimat (motivat) rezervele asupra originii evreiești a lui Stalin. Androgina, sub numele bărbătesc de Radu Ștefan, care pînă atunci mă ridica în slăvi, a turbat! M- a declarat șobolan, plătit de Mossad, mi-a declarat război viață și pe moarte, a spus că sînt tone de dovezi că Stalin a fost “jidan”.
  Domnule Coja, ați făcut două lucruri oribile.
  Primul – cînd și-a dat seama de gafă, androgina a declarat că a fost în eroare, că a văzut semnat Dan Ionescu, nu Dan Cristian Ionescu. Ca să îi acoperiți minciuna, ați făcut o prostie – în loc să ștergeți doar “Cristian” ați șters întregul nume!
  A doua – ca să întăriți pretențiile androginei, ați postat un pretins articol tradus din limba rusă despre originea evreiască a lui Stalin. Ați și postat linkul în limba rusă. Doar că accesînd link-ul, se constată că este gol!
  Despre minciunile dvs. am scris 21 de pagini. Gîndiți-vă la noapte – au reușit să mi le șteargă sau nu?
  Am constatat că ați început să faceți „curățenie” pe site. Dar tot la ce mă refer eu este salvat și text only, nu doar link.
  Și CDN a căzut în multe capcane, dar nu își dă seama. Despre asta, nu a putut să mai citească.

 25. Atat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998