CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Corina Chiriac si lista sfintilor lui Cotabita

2 comentarii / 2822 vizualizări / 13 mai 2015

Situația dramatică a îndrăgitului solist Gabriel Cotabiță, aflat, practic, în moarte cerebrală, i-a impresionat pe mulți dintre colegii artiști, care nu știu ce să mai facă pentru a-l ajuta.
O idee strașnică pare să vină dinspre Corina Chiriac, care ar fi identificat o soluție, sub forma unei liste de sfinți cu specializare în probleme medicale, pe care o prezintă pe Facebook, într-o postare:

”Dragi prieteni, se stie ca scorpionii sunt secretosi si au o problema in a-si dezvalui emotiile profunde in fata altora. Cu buna stiinta am refuzat pina acum sa apar indiferent unde si sa comentez indiferent ce referitor la starea de sanatate a colegului si prietenului meu Gabriel Cotabita. Am preferat sa ma rog in liniste pentru sanatatea lui sau sa trimet tuturor prietenilor din lista de e-mailuri un lant de rugaciune colectiva, asa cum fac deja toti colegii mei si nu numai. Ma alatur celor care insista sa ne concentram toate gindurile pozitive catre medicii , asistentii si asistentele care-l au in grija pe Gabi sa gaseasca cele mai potrivite tratamente , sa ne rugam sa functioneze aparatele care-l tin in viata pe Gabi si sa ne rugam Sfantului Nectarie Vindecatorul, Sfantului Iuda Tadeul, Sfantul situatiilor imposibile si Arhanghelului Gabriel, sa mijloceasca la Mantuitorul IiSUS HRISTOS pentru insanatosirea lui Gabi, sa ni-l redea zimbitor si plin de farmecul lui aparte asa cum il stim si cum il iubim. Doamne Ajuta !” scrie artista. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Socant insa, pentru o vedeta autohtona care se respecta, este ca nu l-a mentionat si pe „Sfantul Ardealulul”, Arsenie Boca – cel ce este, de facto, patronul showbiz-ului romanesc.

  2. @Marin,

    Blasfemia o sa-ti iasa pe nas, iudo!
    Daca masonul Gabriel Cotabita a inteles ceva din aceasta lectie, tot raul spre bine!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998