CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Corina Cretu baga zeci de milioane de euro in apa romanilor

0 comentarii / 1744 vizualizări / 24 martie 2017

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a aprobat fazarea unui proiect major din județul Caraș-Severin, ce are în vedere modernizarea structurii de apă și apă uzată.
„În urma acestei decizii, va putea fi finalizată o investiție de mare necesitate pentru locuitorii din această zonă a țării. Proiectul prevede reabilitarea și extinderea infrastructurii de apă și a sistemului de canalizare în Reșița, Caransebeș, Bocșa, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Oravița, Anina și Băile Herculane. Îmbunătățirile vor asigura calitatea apei potabile și epurarea apelor uzate la standarde europene”, a declarat Corina Crețu.
Totodată, va crește gradul de protecție a mediului înconjurător, deoarece toate apele uzate din gospodării și companii vor fi tratate înainte de deversare.
În urma etapizării, investiția începută în perioada de programare 2007-2013 va putea fi finalizată în actuala perioadă de programare. Proiectul ,,Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Caraș-Severin” este cofinanțat prin Fondul de coeziune, contribuția UE fiind în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998