CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Corina Cretu, internata de urgenta la Istanbul, in timpul unei reuniuni ONU

0 comentarii / 1880 vizualizări / 16 mai 2011

Europarlamentarul PSD Corina Crețu a fost internat de urgență, pentru două zile, la American Hospital din Istanbul, după ce i s-a făcut rău în timpul celei
de-a patra Conferințe a ONU pentru țările cel mai puțin dezvoltate, desfășurate în orașul turc.

Prezentă la conferință în delegația oficială a PE, Corinei Crețu i s-a făcut, brusc, rău, din cauza alimentelor consumate în Turcia, și a fost internată, conform informațiilor intrate în posesia Inpolitics, într-un spital privat, joi și vineri, unde a necesitat perfuzii și tratament medicamentos intensiv, fiind suspectată de infectare cu salmonella. Ulterior, examenul medical a scos la iveală o infecție mai puțin gravă, dar eurodeputata va sta la București toată această săptămînă, după ce, la revenirea în țară, a făcut o escală de o zi și la spitalul Elias. Crețu a fost sunată personal de către președintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, care s-a interesat de sănătatea ei, ca și de alți colegi europarlamentari.
La conferința de la Istanbul au participat, trebuie spus, liderii din 48 de state, mai puțin România, care au reexaminat Planul de la Bruxelles, în vigoare de zece ani, pentru susținerea țărilor slab dezvoltate. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998