CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Corina Cretu l-a adus pe Bill Gates in Parlamentul European

0 comentarii / 1468 vizualizări / 6 aprilie 2011

Părintele Microsoft, miliardarul Bill Gates, este un exemplu mondial de asumare a responsabilității față de semeni care ar trebui urmat și de oamenii de afaceri români, a declarat europarlamentarul social-democrat Corina Crețu, la reuniunea Comisiei pentru Dezvoltare a PE, al cărei invitat special a fost chiar legendarul Bill Gates.

Felicitându-l pe Bill Gates pentru angajamentul său filantropic în slujba dezvoltării globale, europarlamentarul român și-a exprimat speranța că exemplul său va fi stimulativ, inclusiv pentru majorarea bugetului european consacrat dezvoltării. „Am apreciat modestia și naturalețea lui Bill Gates, precum și discursul său foarte precis articulat pe provocările lumii contemporane și complexitatea acțiunilor concrete pe care le desfășoară prin Fundația Bill și Melinda Gates. Cred că ar trebui să fie un exemplu pentru oamenii de afaceri, europeni în general și români în special, prin asumarea unei asemenea responsabilități sociale”, a declarat Corina Crețu, potrivit unui comunicat remis redacției.

Reamintim că Bill Gates a renunțat la poziția de cel mai bogat om al planetei, donând aproximativ 40 de miliarde de dolari în scopuri caritabile. Împreună cu al doilea clasat în topul miliardarilor, Warren Buffett, a lansat o campanie de convingere a celor mai bogați să doneze jumatate din avere în scopuri caritabile. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998