CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Corina Cretu: ”Pozitia PDL fata de Martin Schultz va fi taxata la Bruxelles”

0 comentarii / 1517 vizualizări / 1 noiembrie 2012

Criticile pe care liderii PDL i le aduc președintelui PE, l-am numit pe socialistul Martin Schulz, vor fi taxate la Bruxelles, acolo unde aroganța se plătește, afirmă europarlamentara pesedistă Corina Crețu.

”Alegând să-l atace pe preşedintele Parlamentului European (Martin Schulz n.n.), sub un pretext rizibil, PDL a depăşit limitele bunului simt si si-a consumat şi bruma de onoare pe care o mai avea. Celor din PDL pare să le placă zicala “după noi, Potopul!” Nu le pasă de consecinţele actelor lor necugetate. Ideea lor fixă este aceea de a face cât mai mult rău USL, profitând de câteva relaţii pe care le mai au la Bruxelles. Au tras sforile ca să nu fie acceptată candidatura lui Leonard Orban. Monica Macovei a înfuriat pe toată lumea, refuzând descărcarea bugetară la Agenţia Europeană de Mediu. Acum, cer, jignitor, anchetarea lui Martin Schulz. Cei din PDL se erijează în instanţe morale, aici şi la Bruxelles. Deşi moralitatea lor este atât de greu de demonstrat, încât ne pierdem timpul încercând asta.
Regret sincer că un partid care se crede european a ajuns atât de jos, prin felul în care înţelege lupta politică. Deocamdată are de dat un decont în faţa românilor, pentru cel puţin patru ani de guvernare dezastruoasă, presărată cu acte de corupţie incredibile, pe care o justiţie politizată refuză să le vadă. Decontul ăsta va fi citit şi la Bruxelles. Unde aroganţa lor va fi taxată ca atare”, scrie Corina Crețu, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998