CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Corlatean pune Cotrocenii la punct: Nu mai tratati Parlamentul ca pe o cutie postala

6 comentarii / 1915 vizualizări / 6 februarie 2022

Preşedintele Comisiei de politică externă a Senatului, Titus Corlăţean, a anunțat azi că nu va demara audierile în Comisie ale celor 12 ambasadori propuşi recent de președinte, până când nu va exista „o discuţie directă” cu reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale şi MAE, pentru ca, de acum înainte, să fie respectate regulile „cooperării loiale” între instituţii, iar parlamentarii să nu mai afle din presă despre revocarea şi desemnarea unor ambasadori.

Titus Corlăţean îşi doreşte ca Parlamentul să fie informat, în prealabil, oficial, instituţional, pentru că nu poate să accepte ca Legislativul „să fie tratat ca o simplă cutie poştală”.

„Până nu clarificăm acest lucru, nu voi face această convocare, cu atât mai mult cu cât nu am primit până la această oră adresele oficiale de la MAE de desemnare a noilor ambasadori. Noi nu putem fi puşi, precum o cutie poştală, în faţa unei situaţii în care aflăm din presă, parlamentarii din structurile specializate pentru audierea ambasadorilor află din presă despre desemnarea de noi ambasadori. Aceste Comisii trebuie să acorde avize consultative care pot fi favorabile sau nefavorabile, dacă prestaţia celor propuşi este proastă. Deci avem o competenţă legală foarte bine definită şi, personal, nu pot să înţeleg şi nici nu pot să accept ca Parlamentul să fie tratat ca o simplă cutie poştală, fără să fie informat oficial, instituţional, în prealabil diseminării din presă a acestor informaţii. Deci nu va exista niciun fel de audiere înainte de clarificarea printr-o discuţie foarte directă cu reprezentanţii celor două instituţii în sensul ca de acum înainte, în practică, să fie respectate regulile cooperării loiale între instituţii”, a adăugat Corlăţean, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. CINE IASTE CURLATEAN ? amanta lui Nastase CA CAM asa se zice prin targ ….parintele Constitutiei [raposat] zicea ca astia se foot pe invers ca iepurii

 2. apropo de SPARLAMENT , DE AR TRAI EMINESCU ar intreba
  UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ?
  CA PUNAND MANA PE EI
  SA-I IMPARTI IN DOUA CETE
  IN SMINTITI SI IN MISEI…
  SI IN DOUA TABERI LARGE
  CU DE-A SILA SA-I ADUNI . ..
  SA DAI FOC LA PUSCARIE
  SI … LA CASA DE NEBUNI…

  • GERULA CEL MISOCAR xanax sau rudotel ai in schema de tratament??

 3. Foarte bine face Corlatean. Trebuie respectata legea. „Dulapu” nu mai poate face ce vrea muschiu’ lui. Trebuie amendate toate indolentele si arogantele lui kwj! Nu are nici un drept sa incalce legea. De altfel cercul se strange in jurul lui si va veni curand vremea, in care va plati toate obrazniciile si purtarile lui de pseudo-monarh inchipuit!
  Nu se va indura nimeni pt. el.

 4. „Titus”-cica „nascut la Medgidia”,credeam ca e brunetzel de TR.

 5. xanax sau rudotel ai in schema de tratament??

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998