CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Corneliu Vadim Basescu – text compus la priveghi: ”Iohannis papagalul”

6 comentarii / 3491 vizualizări / 10 iulie 2015

Fostul președinte Traian Băsescu își descoperă veleități de pamfletar, chiar și în condiții dificile, din punct de vedere al creației. Aflat azi la priveghiul socrului său, la Suceava, el și-a găsit timp pentru un scrierea unui text exploziv, postat pe Facebook, pe care îl reproducem integral:

INTERESUL NAȚIONAL
Cînd interesul național este să-l faci de rahat pe Iohannis, se procedează după cum urmează:
1. PM Victor Ponta îi promite, la un moment dat, lui Iohannis ca îi va rezolva dorința cu triplarea salariului, dar așteaptă un moment potrivit;
2. Se numește în funcția de PM-interimar un general care se culcă şi se scoală cu interesul național în gură;
3. Generalul interimar îi promite președintelui că-i poate satisface imediat pofta de triplare a salariului, cu condiția ca şi președintele să susțină public acest lucru;
4. Președintele acceptă jocul în timp ce interimarul îl asigură că şi turcitul şchiop este de acord;
5. Președintele face declarația de susținere a triplării propriului salariu, interimarul interesului național emite OUG prin care se ţine de cuvînt, dar uită să-i spună parvenitului însetat de triplarea salariului că a fost bine împachetat şi introdus într-o capcană;
6. După două zile de dezbatere publică sub un pretext bine regizat, vine turcitul şchiop şi spune: nu mai vreau să-ţi triplez salariul, pentru că nu-i corect față de popor.
Şi uite așa, din interes național, un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa.
Oprea, Ponta, Mihalache şi Iohannis au jucat toți într-o piesă bine regizată public, dar numai unul nu a știut că rolul său este acela de papagal fără pene.
PS. Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cînd se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia PM.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Iohannis, un clampau cu ifose de provincial.

  • klaus este cosmarul vostru, comunistilor! intoarceti-va moscova, tradatorilor! lasati tara sa respire, ati condus-o 70 de ani, a trecut vremea voastra , rusilor!

   • @ Alex, tu ai voie sa circuli pe strada fara insotitor?

   • @Alex,
    Nu e asa ca taica-tau te-a facut la betie si ca ai cu doua clase mai mult ca trenul? Poate si de asta te-a angajat Vasile Blaga pe post de postac, ca ai tupeu cat cuprinde si minte putina.

 2. Ce teapa ati mai luat voi astia care l-ati votat pe ciloanis! Ce sac fara fund! Ce pretentii nesabuite, desantate!
  Crede ca i se cuvine totul si mai mult decat atat! Asta este Romania lucrului bine facut si politica altfel, pas cu pas, sa acumulam bogatii si fioloase; dar ce vom face cu ele?

 3. Asa le trebuie romanasilor nostri daca aleg sa-i conduca un venetic sectar si avar.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998