CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Coruptii europeni ai lui Kovesi: Italia – lider zdrobitor, Romania si Germania, umar la umar

9 comentarii / 3361 vizualizări / 24 martie 2022

Conform raportului de activitate pe 2021 al Parchetului European, dat recent publicității, cele mai multe dosare de fraude au fost deschise de instituția condusă de Laura Kovesi în Italia, lider autoritar al clasamentului și cu o ambasadă extrem de vocală, la București, împotriva corupției, urmată de Bulgaria și, la distanță destul de mare, România și Germania, ultimele două aproape la egalitate.

În schimb, România are de patru ori mai puține dosare de criminalitate transfrontalieră decît Germania. Următoarele în topul celor 22 de state membre EPPO ar fi Cehia și Slovacia, 39, respectiv 45 de dosare; dacă ar mai fi constituit o singură țară s-ar fi dus autoritar pe locul 3 în topul fraudelor cu bani europeni. În fine, următorul loc aparține Franței. Întregul grafic, mai jos. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Asta, Kovesi, e supusa politic Americii, care i-a dat si medalii, si astfel a ajuns SUA sa faca politia in Europa, dar si in…Ucraina
  (ma iscalesc Sisislica Militaru – Asociatia Neamului Prost).

  • Chiar ieri (24 martie 2022) am fost reţinut de o echipă poliţie-jandarmerie si condus la o sectie de politie pentru o discuţie neprietenoasă despre manifestările „anti-ucrainene“ ale mele (probabil voi primi si o amenda prin posta, căci am refuzat sa „colaborez“ si am fost acuzat de ultraj cand am zis „hai Sictir!“ unor argumente cretine, de gabori). Am fost eliberat după ce mi s-a pus în vedere să „vorbesc mai încet“ sau să nu mă mai manifest.

   • Permiteti postari demente! Nu este postarea mea cea de mai sus si nici multe altele cu numele meu, fals asumate aici, pe inpolitics. Unde o sa ajungeti cu asemenea permisune a mizeriilor, domnule Tiberiu Bogdan Iacob? Cornel-Dan NICULAE.

    • Ciocul mic, anonimule. Poporul stie doar un singur Dan(iel) Niculae si a jucat fotbal la Rapid. Tu esti un nimeni.

   • Este o infracţiune ceea ce faci (şi o faci în mod repetat, folosind identitatea altora), dar tu crezi probabil că vei scăpa ca de obicei, cu diagnosticul de dezaxat sau stând ascuns (după cum sugerezi o adresă falsă a ta). Şi calomniile sunt infracţiune când sunt o formă de hărţuire (calomnierea hărţuitoare, permanentă). Aşteaptă-te să nu mai scapi chiar mereu.

 2. luluta stie de statistica asta?
  harnica cum o stim, sa se orienteze, sa stie de unde sa inceapa. Ea tot la RO si BG se baga..

 3. Stați cuminți, toată munca i-o fac alții (rapoarte, dosare, etc.). Ea doar semnează și zice: Îl înhățăm pe ăsta (până acum, n-a înhățat nici unul de care să știm, deci, producție/activitate = ZERO)!!

 4. Probabil Italia si Germania nu au auzit ca exista in aceasta lume femeia-barbat Kovesi. Cand o sa afle si o sa le intereseze ce faca aceasta forma de viata, cariera de procuror european (ce gluma!!!) i se va incheia cu un scandal de coruptie :)))

 5. SI CARLA PONTE ERA O FACATURA CA SI CODRUTA LASCU….DE CE DRACU POARTA NUMELE LUI BARBATU-SAU CAND EA E A NIMANUI? SUNA MAI BINE DECAT NUMELE LUI TAC-SU…LASA-MA SA TE LAS…CARE O CARACTERIZEAZA PERFECT SI COMPLET….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998