CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cosmin Nicula: ”Sotii Ridzi sunt creatia sponsorilor lui Basescu”

0 comentarii / 1423 vizualizări / 24 iunie 2009

Senatorul PSD Cosmin Nicula este amenințat de familia Ridzi cu un proces de calomnie, dar e ferm convins că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, „pentru că eu de abia aștept să merg în instanță și să produc dovezi despre cine se află, cu adevărat, în spatele acestui cuplu, cine i-a creat și cine îi susține”. Dupa cum se vede, Ridzi e tinuta, totusi, in brate de cineva…

Ridzi – afaceri necurate și diplome în fals

Senatorul PSD Cosmin Nicula, cel care o acuză pe Monica Iacob Ridzi că deturnează fonduri de la bugetul statului în numele unor proiecte faraonice, precum telegondola de 86 de milioane euro din Parâng, este amenințat de soțul ministresei, primarul din Petroșani, cu un proces de calomnie. Tiberiu Iacob-Ridzi, a declarat, azi, că îl va da în judecată pe Nicula dacă acesta nu va putea proba acuzaţiile privind legătura dintre banii cheltuiţi din bugetul Ministerul Tineretului şi proiectul telegondolei ce urmează să fie iniţiat în oraş. Netulburat de anunț, Nicula contraatacă. El a declarat azi, pentru Inpolitics, că abia așteaptă procesul respectiv, pentru a prezenta, în fine, cu probe, informațiile pentru care de câțiva ani așteaptă momentul potrivit să le facă publice. „Voi spune la proces cine a creat acest cuplu politic, cine i-a susținut în permanență și cine i-a propulsat în funcții atât de înalte, pentru că nu vă imaginați, cumva, că doi anonimi din Valea Jiului puteau să facă pe cont propriu asemenea cariere” afirmă Nicula. El susține că „în spatele celor doi se află cercuri puternice de afaceri, sponsori ai campaniei lui Traian Băsescu, iar sumele exorbitante, nejustificate, care sunt dirijate de la buget către proiectele din regiune ale doamnei Ridzi sunt un mod a de răsplăti respectivii sponsori”.

Nicula își menține, totodată, acuzațiile formulate acum câțiva ani, potrivit cărora Monica Ridzi și-a obținut ilegal diplomele, „prin șantaj și amenințări, ea devenind doctor în doar un an de zile, ceea ce e imposibil”. Nicula mai spunea, la vremea respectivă, că Ridzi „se folosește de numele președintelui României pentru a amenința directori doar pentru a-și satisface orgoliile de parlamentar”. Tot ea este cea care și-ar fi folosit, conform lui Nicula, relațiile pentru ca soțul ei să ajungă din viceprimar, primar al Petroșanilor. „După părerea mea, însă, acest așa-zis proces de calomnie nu va exista, tocmai pentru că cei doi soți Ridzi știu ce informații am împotriva lor…cred că o vor lăsa, discret, moartă!…” mai adaugă senatorul PSD. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998