CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cotrocenii au o problema: Culcer e in prag de pensie

0 comentarii / 3259 vizualizări / 3 februarie 2011

Directorul departamentului de știri al TVR, Rodica Culcer, are o mică problemă: de la 1 iunie, ea devine aptă pentru pensionare, odată cu împlinirea, pe 30 mai, a vîrstei legale.

Dacă Rodica Culcer trece la statutul de pensionar, ea poate colabora pe mai departe cu TVR, dar nu mai poate deține funcția de director al departamentului amintit, ceea ce ar putea explica și de ce ea s-a grăbit, recent, să își procure o emisiune, ”Judecă Tu!”, pe care să o modereze, înlocuind-o pe Irina Păcurariu.
Surse din televiziune afirmă că regulamentul instituției i-ar permite președintelui Alexandru Lăzescu să-i prelungească mandatul cu încă șase luni, dar asta ar alimenta în mod cert critici severe, în condițiile în care TVR este, oricum, o instituție cu o schemă de personal mult prea umflată. Oricum ar fi, însă, sunt șanse aproape nule ca Rodica Culcer să prindă campania pentru alegerile generale în postul amintit. Asta, dacă nu cumva va fi trimisă la președinția Consiliului de Administrație, în cazul debarcării – așa cum se zvonește – a actualului for de conducere, în luna mai, după dezbaterea raportului anual de activitate în Parlament. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998