CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Cotrocenii scapa porumbelul: intram in primavara cu pandemia duduind

5 comentarii / 3549 vizualizări / 7 octombrie 2020

Președintele Klaus Iohannis a transmis azi un mesaj dramatic românilor, într-un răspuns dat în conferința de presă de la Cotroceni, el dînd ca sigur că pandemia va fi în floare și în primăvara anului viitor.

Întrebat, astfel, dacă consideră oportună amînarea alegerilor parlamentarilor pentru primăvara următoare, Iohannis a răspuns:

”Este clar că, dacă numărul de cazuri crește, campania electorală se va desfășura în condiții mai speciale decât la alegerile locale. Însă alegerile trebuie să aibă loc. Nu putem să continuăm fără un Parlament cu puteri depline. V-am explicat, acest Parlament este unul care expiră pe 20 decembrie, asta este, așa scrie în Constituție, după care, chiar dacă ar rămâne, nu mai are puteri depline, nu mai poate să dea legi organice, nu mai poate nici să le ia în discuție.
Cu cât am putea să amânăm alegerile? Constituția ne spune maximum trei luni. Și atunci ajungem la sfârșitul iernii.

Nu cred că cineva își imaginează că situația epidemiologică peste trei luni va fi net mai bună în iarnă spre primăvară, față de 6 decembrie.

Deci, chiar dacă admitem, condițiile sunt speciale, suntem în pandemie, avem, din păcate, foarte multe persoane bolnave, trebuie să găsim o formă prin care facem campanie mai mult online decât fizic, mai mult prin televizor, prin radio, decât fizic, și să mergem la vot. Actul de votare în sine nu este mai periculos decât mersul supă pâine, de exemplu” a spus președintele (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Actul de votare nu e mai periculos decât mersul după pâine, trimiți sepepistul. Votanții vor trimite setesistul.

  2. Iohannus urăște românii și Romania

  3. Azi presedintele nu a facut caca, ca dovada mai are o copie a Constitutiei cu care nu s-a sters la fund.

  4. Cand ii convine lui „asa scrie in Constitutie”. Dar cate nu scrie in Constitutie de care klaun nu tine seama?

  5. Iohannis uita de la mana pana la gura ce gavareste pentru ca este nul ,nul in tot si toate. D-lor jurnalisti sunteti oameni, sunteti romani nu va fie frica sa spuneti adevarul despre criminalitatea nazist/iohannist/PNL-ista impusa in tara sub motivul covi-19. Supuneti unei temeinice analize ce spune medicul iesean Razvan Constantinescu. indemnurile lui Klaus Iohannis sunt nule, deoarece nul este si Klaus Iohannis.Acest individ se mentine cocotat in palatul Cotroceni doar datorita terorizarii oamenilor prin aceasta mincinoasa si falsa pandemie. Iata aici adevarul spus de medicul Razvan Constantinescu din Iasi pe care va rog sa-l asculatti cu atentie. Atentie acest interviu este interzis pe youtube si fasc3ebook , tocmai pentru ca spune adevarul , adevar ce face din Klaus Iohannis ,PNL/USR/PMP calaii tarii. https://www.bitchute.com/video/I3THF0o5tSHw/?fbclid=IwAR0C8Pr2IFKeFLXu4e1MW3m1uNQ9C1CauHzCqRYmqZCBmSfMgUVUKaYgxqM

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998