CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Covid 19 face victime politice: premierul Noii Zeelande, răpusă de măsurile din pandemie

3 comentarii / 3702 vizualizări / 19 ianuarie 2023

În timp ce presa de la noi preia nemestecat anunțul oficial că premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a demisionat stupefiant din cauza unei așa-zise epuizări fizice și psihice, presa mare americană are altă opinie: femeia a căzut victimă COVID 19, mai exact a măsurilor extrem de restrictive luate în pandemie.

New York Times ori ABC relatează, astfel, că politiciana laburistă care la alegerile din 2019 a obținut un scor atît de mare încît și-a permis să guverneze singură, a ajuns rapid la fundul sacului electoral din cauza măsurilor extrem de dure luate în pandemie, ceea ce a iritat publicul.

S-a ajuns pînă la punctul în care demisia ei era cerută de neozeelandezi prin graffiti-uri pe ziduri ori pe carosabil. Impunerea vaccinării anti-Covid a dus la ascensiunea extremei drepte, punctează ABC, iar sondajele recente relevă că laburiștii lui Ardern vor pierde alegerile din toamnă, motiv pentru care premierul a făcut pasul înapoi și nu va mai candida ori conduce partidul la următorul scrutin. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Aceasta individa este produsul WEF , la fel ca si Macron , Tudeau si Johnson ..
    Lista cu politicieni de tipul aceasta este lunga , iar in Romania este prea lunga . Tara noastra este in pragul dezintegrarii sub vajnica lor conducere.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998